GAZİEMİR’İN KAMU YARARINA ÇALIŞAN YENİ DERNEĞİ ÇYDD
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
GAZİEMİR

GAZİEMİR’İN KAMU YARARINA ÇALIŞAN YENİ DERNEĞİ ÇYDD

Facebook'ta paylaş
11/05/2024 , 12:04:49

     Gaziemir geçtiğimiz Mart ayının ortalarında yeni bir sivil toplum kuruluşunun açılışına ev sahipliği yaptı. İlçedeki kamu yararına çalışan derneklere bir yenisi daha eklendi: Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gaziemir Şubesi.

     Kurucu Başkanlık görevini Gaziemir’in iş insanlarından Nazmi Karaca’nın üstlendiği ÇYDD Gaziemir Şubesi kuruluş misyonları doğrultusunda ilçede faaliyet yürütecek.

     ÇYDD Gaziemir Şubesi Kurucu Başkanı Nazmi Karaca ile derneğin ilçedeki yol haritasını konuştuk.

     Şimdi sizi bu söyleşi ile baş başa bırakıyoruz;

Yerel Haberci: Sayın Karaca öncelikle Türkiye’de önemli bir dernek olarak değer verdiğimizi ÇYDD’nin Gaziemir Şubesi’nin açılışından dolayı kutluyor, başarılar diliyoruz. Öncelikli sorumuz şu olacak, ÇYDD Gaziemir Şubesi’ni açma düşüncesi nasıl oluştu?

Nazmi Karaca: Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Prof Dr Türkan Saylan beni hep etkilemiştir. Çağdaş Eğitim, Çağdaş Toplum hedefi, Atatürk ilkeleri doğrultusunda yapıldığında, milli eğitimin temel ilkeleri oluşacaktır. ÇYDD Gaziemir Şubesi’ni açmak Gaziemir’in eğitim dünyasında da çok ilgi görecek, dezavantajlı çocuklara umut olacaktır.  

Yerel Haberci: Gaziemir’de herkes ÇYDD Gaziemir Şubesi’ne üye olabiliyor mu? Üyelik için aradığınız koşullar ve üyelik kabulü işlemleri nasıl yürütülüyor?

Nazmi Karaca: Üyelik için aranan koşulların başında, Atatürk ilke ve inkılaplarına sahip çıkan görüşe sahip olmak gerekiyor. Derneğimize üç adet fotoğrafla gelerek bizzat başvurarak form doldurmanız gerekiyor. Bu yaptığınız üyelik müracaatınızın ÇYDD Genel Merkezi tarafından onaylanması gerekiyor. Bu aşamanın tamamlanmasıyla birlikte üyeliğiniz gerçekleşmiş oluyor.

Yerel Haberci: Dernek olarak Gaziemir’de bu yıl düzenlemek istediğiniz etkinlikler nelerdir?

Nazmi Karaca: Öncelikle şubemizde Çocuk ve Gençlik birimini oluşturup Çağdaş Gençliği yaratmalıyız. ÇYDD yalnızca bur veren değil bir dernek değildir. Gençlerin sanat ve kültürel etkinliklere yönlendirilerek Çağdaş Toplumu yaratmak en büyük hedefimizdir.  

Yerel Haberci: Son olarak Gaziemir kamuoyuna nasıl bir mesaj vermek istersiniz?

Nazmi Karaca: Gaziemir kamuoyunu ve Gaziemirlileri ÇYDD Gaziemir Şubesi’ne sahip çıkmasını bekliyor ve istiyoruz. Bizler, dezavantajlı çocukları destekleyip onlara eğitimde fırsat eşitliği sağlamak için çalışacağız. Eğitim her çocuğun hakkıdır!

Yerel Haberci: Verdiğiniz yanıtlar için çok teşekkür ederiz.

Nazmi Karaca: Bizlere derneğimizi tanıtma ve hedeflerimizi kamuoyuna aktarma fırsatı verdiğiniz için çok teşekkür ederiz.   

Varol Zenginobuz
11/05/2024 , 16:58:06
tebrik
Sevgili Nazmi Karaca ,kurucu başkanlık ile taçlanmanız takdirlere şayan olmuştur. Başta siz olmak üzere yönetim kurulunu tebrik eder,üstün başarılar dilerim.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
26/07/2024 , 12:50:38
EKONOMİ
26/07/2024 , 12:41:24
AKTÜEL
25/07/2024 , 17:27:52
GAZİEMİR
23/07/2024 , 13:50:43
EĞİTİM
21/07/2024 , 15:45:03
EKONOMİ
21/07/2024 , 15:39:45
EKONOMİ
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin