24 Haziran Milletvekili Erken Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanı Seçimi’ne sayılı günler kala siyasi partiler ve adaylar çalışmalarını hızlandırdı.
Başbakan Binali Yıldırım Ak Parti İzmir Milletvekili adaylarının tanıtımı için İzmir’e geldi. Kaya Prejtige Hotel’de aday tanıtımı ve ardından iftar programına katılan Yıldırım burada yaptığı konuşmada son güncel olayları değerlendirirken ekonomide dövizin yükselmesini dış güçlerin Türkiye üzerinde oynadığı oyunlar neticesinde olduğunu söyledi. Muhalefeti doların yükselmesinden medet ummakla suçlayan Yıldırım 24 Haziran’da halkın Erdoğan’ı seçerek Güçlü Türkiye’nin kurulacağını ifade etti.
Aday tanıtımı sonrasında bölgelerine dağılan milletvekili adayları vatandaşlarla temaslara başladı.
Ak Parti İzmir 1.Bölge Milletvekili 3.Sıra Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, 6.sıra adayı Emre Cemil Ayvalı ve 9.Sıra Adayı Gözde Keskin ile birlikte gece yarısı Gaziemir Meydanı’nı ziyaret ettiler.
Ak Parti’de iki dönem Mardin milletvekiliği yapan Süleyman Bölünmez ve Ak Parti Menderes Belediye Meclisi Üyesi İrfan Keskin aday olan kızlarını meydanda yalnız bırakmadı. Ak Parti Gaziemir İlçe Başkanı Nazmi Yılmaz ile birlikte sahura kadar Gaziemir Meydanı’nda oturan vatandaşlarla sohbet eden adaylar 24 Haziran için oy istediler.
İzmir 1.Bölge’nin sürpriz adaylarından biri olan Ceyda Bölünmez Çankırı Binali Yıldırım’ın İzmir için hazırladığı 35 projesini gerçekleştirmek için çalışacağını söyledi. Serbest ticaret ile uğraştığını ifade eden babasından sonra mecliste milletvekili olarak çalışacak olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadığını ifade etti.
Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?