Cumhurbaşkanı Seçim Kanunu’na göre seçimde aday olan kişiler kampanyalarını halktan topladıkları maddi bağışlarla karşılamak zorunda! Hazine yardımı alamayan adaylar seçim masraflarını ancak vatandaşlardan topladıkları paralarla karşılayabiliyor.
CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’de diğer adaylar gibi seçim kampanyası için ülke çapında bağış topluyor.
CHP örgütleri de İnce için bağış toplamak üzere var güçleriyle çalışıyor.
CHP Gaziemir İlçe Örgütü’ de Muharrem İnce için bir araya gelerek bağış yapma kuyruğuna girdi. Gaziemir Belediyesi’nin CHP’li belediye başkanı Halil İbrahim Şenol, İlçe Başkanı Kasım Özkan, eski ilçe başkanları Umut Tekin, Yüksel Demirsoy, belediye meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ve partililer Muharrem İnce’ye bağış yapmak üzere İş Bankası Gaziemir Çarşı Şubesi’ne geldiler.
Bankadaki işlemlerin ardından açıklama yapan Başkan Şenol, İlçe Başkanı Özkan ve eski ilçe başkanları Tekin ve Demirsoy cumhurbaşkanı adaylarını sonuna kadar desteklediklerini ifade ettiler. “Biz yerel ölçekte her türlü parti içi mücadele ve yarış yapsak ta, CHP olarak bir bütün olarak birlikte hareket etmeyi bilen ve bunu sahaya yansıtan samimi partiliyiz” mesajını verdiler.
Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?