Popkar’dan ‘Yaza Merhaba’ konseri
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
KÜLTÜR ve SANAT

Popkar’dan ‘Yaza Merhaba’ konseri

Facebook'ta paylaş
27/06/2024 , 13:15:40

Popkar’dan ‘Yaza Merhaba’ konseri

 

Karşıyaka Popkar Kültür ve Sanat Derneği’nin düzenlediği konsere İzmir İş Dünyası Derneği-İZİD’de destek verdi. Uzun yıllardır İzmir’de girişimcilik kültürünün yayılmasını sağlayarak, verilen ulusal ve uluslararası desteklerin kullanımını artırmak, ekonomik ve kültürel zenginliğimizi yükseltmek için faaliyet gösteren İzmir İş Dünyası Derneği-İZİD dernek başkanı ve Karşıyaka Belediyesi Meclis Üyesi Feyyaz Sungur öncülüğünde kültür ve sanat etkinliklerine destek vermeye devam ediyor. Karşıyaka Popkar Kültür ve Sanat Derneği, Şef Ferda Yılmaz yönetiminde Karşıyaka Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde “Yaza Merhaba” konseri verdi.

 

Popüler müzik koroları oluşturmak, maddi durumu iyi olmayan okullara müzik aletleri bağışlayarak müzik eğitimine destek olmak, Türk Popüler Müziğine değer katmış sanatçılarımızı halkla buluşturup vefa ve onur konserleri düzenlemek amacıyla Hasibe Makas tarafından kurulan Karşıyaka Popkar Kültür ve Sanat Derneği, Şef Ferda Yılmaz yönetiminde Karşıyaka Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde ‘Yaza Merhaba’ konseri verdi.

 

90’lı yıllara damgasını vuran sanatçılardan Sibel Alaş ve Jale’nin de sahne aldığı konser de İzmirliler unutulmaz keyifli anlar yaşadı. Türkiye’nin önde gelen müzik ve edisyon şirketlerinden Ossi Müzik’in sahibi Hakan Eren’in sunuculuğunu yaptığı konser de İZİD Başkanı Feyyaz Sungur Popkar’ın başarılı çalışmaları nedeniyle Popkar Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Hasibe Makas’a teşekkür ederek plaket takdim etti.

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/06/2024 , 13:08:04
AKTÜEL
27/06/2024 , 13:15:40
KÜLTÜR ve SANAT
26/06/2024 , 09:35:38
YAŞAM
24/06/2024 , 17:56:26
GAZİEMİR
23/06/2024 , 12:51:37
SAĞLIK
22/06/2024 , 11:23:35
TURİZM
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin