Başkan Işık, Kızılcıklar Oldu mu türküsünü seslendirdi
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
KÜLTÜR ve SANAT

Başkan Işık, Kızılcıklar Oldu mu türküsünü seslendirdi

Facebook'ta paylaş
30/05/2024 , 12:18:10

Gaziemir Belediyesi Ata Evi Korosu Konserinde, Şef Yılmaz Demirtaş yönetiminde sahne alan merkezin üyeleri, performanslarıyla seyirciden tam not aldı. Konserde, Belediye Başkanı Ünal Işık da “Kızılcıklar Oldu mu” türküsünü seslendirdi.

Gaziemir Belediyesi’nin 60 yaş üstü bireylere hizmet verdiği Ata Evi Sağlıklı Yaş Alma Merkezi’nin üyelerinden oluşan Ata Evi Korosu, sahne aldığı konserle seyirciyle buluştu. Yılmaz Demirtaş’ın yönettiği konserde sahneye çıkmanın heyecanını yaşayan müzik topluluğu, koro ve solo türküler seslendirerek müzikseverlerin gönlünü çalmayı başardı. Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve yurttaşların yoğun ilgi gösterdiği konsere Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan ve belediye meclis üyeleri de katıldı.  
Konserde sahneye çıkan Belediye Başkanı Ünal Işık, koronun isteği üzerine “Kızılcıklar Oldu mu?” isimli türküyü seslendirdi. Işık, başarılı performansıyla seyirciden alkış aldı.
Topluluğun seslendirdiği ezgilere hep bir ağızdan eşlik eden seyirciler, konserin sonunda Gaziemir’in çınarlarını ayakta alkışladı.

Sanat Yönetmeni Yılmaz Demirtaş’a anı objesi takdim ederek teşekkür eden, Ata Evi üyelerini tebrik eden Belediye Başkanı Ünal Işık, “Ata Evi Sağlıklı Yaş Alma Merkezimizin değerli üyelerini; ülkemizin renklerini, kültürünü yansıtan harika konser için kutluyorum. Çok büyük bir keyifle dinledim. Seslendirdiğiniz türkülerle anılarımız tazelendi. İyi ki varsınız, sizlere hizmet etmek benim için büyük gurur. ‘Sanatsız kalmış bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir’ diyen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan yürüyor, sizleri kültür ve sanatla daha çok buluşturmak için canla başla çalışıyoruz” diye konuştu. 

 
Gaziemir li
30/05/2024 , 22:25:42
Hizmete başlayın
Başkan ışık bırak türküyü falan. Gaziemir in heryeri pislik içinde ot sarmış heryeri Konak belediyesi tek tek mahalleleri sabunlu suyla yıkıyor temizlik var her mahallede Çalıştır belediyeyi hizmet yapın arkadaş neden seçildin sen bırak artık ziyaret türkü Hizmete başlayın artık 16 mahalleyi tek tek suyla yıkat kaldırımları boyat otları temizlet Biryerden başlasak artık

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
22/06/2024 , 11:23:35
TURİZM
22/06/2024 , 11:19:55
ÇEVRE
22/06/2024 , 11:15:56
AKTÜEL
21/06/2024 , 11:53:58
ÇEVRE
21/06/2024 , 10:58:29
YAŞAM
20/06/2024 , 12:46:13
YAŞAM
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin