BAŞKAN YİĞİT’TEN KENT KONSEYİ VE ESNAF MASASI MÜJDESİ
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
AKTÜEL

BAŞKAN YİĞİT’TEN KENT KONSEYİ VE ESNAF MASASI MÜJDESİ

Facebook'ta paylaş
20/05/2024 , 13:16:56

Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit, bir araya geldiği STK, dernek, muhtarlar, oda temsilcileri ve partililere kent konseyi ve esnaf masası kuracağının müjdesi verdi. Kent konseyinin ilçe yönetimine önemli katkılar koyacağına inandığını belirten Yiğit, esnaf masası sayesinde de esnafın sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağını ifade etti.

1 MECLİS ÜYESİ ARTTI

Yerel seçim sonrasında ilçedeki STK, dernek, muhtarlar, esnaf odası temsilcileri ve CHP İlçe Başkanlığı yöneticileriyle kahvaltılı toplantıda bir araya gelen Belediye Başkanı Onur Yiğit, çalışmaları hakkında bilgi verdi ve kent konseyi ile esnaf masası kuracaklarını söyledi. Yerel seçim sonrasında İzmir’de en çok oy alan 3. İlçe olduklarını belirten Yiğit, “Çok yoğun bir seçim kampanyası yaşadık. Hane, hane, sokak, sokak dolaştık. Genel Başkanımızın vurguladığı Türkiye ittifakını anlattık. Balçova ittifakı olarak ülkemizin tüm değerlerini kucaklayan bir sonuç aldık. Bu başarı hepimizin. Katkı koyan ilçemizin tüm dinamiklerinin temsilcisi olan sizlere çok teşekkür ediyoruz. İzmir’de en yüksek 3. oy alan ilçe olmamızın yanı sıra meclis üyesi sayımızı da 1 kişi artırdık. Ama önemli olan bu değil. Önemli olan bu desteğe ve güvene layık olmak. Bu başarıya layık olmak için var gücümüzle çalışacağız. Kent konseyi ve esnaf masası kuracağız. Esnafımızın kendini ifade edeceği, sorunlarını hızlıca çözeceği bir yer olacak. Bunun yanı sıra 8 mahalle muhtarımızla da iletişimimiz yüksek olacak” diye konuştu.

TEMİZLİK ÖNCELİKLİ OLACAK

Göreve seçildikten sonra temizlikle ve asfaltlama ile yakından ilgilendiğini belirten Yiğit, şöyle konuştu: “İnşallah bundan sonra bozuk yolları düzelteceğiz. Temizliğe büyük önem vereceğiz. Ülkemizdeki ekonomik buhran belediyemizi de etkilemiş durumda. Ne yazık ki mali tablomuz çok iyi değil. Ancak şikalet etmek yerine çok çalışarak hem mali disiplini, hem de çalışma disiplinini kısa sürede oturtacağız. Sorunların arkasına sığınmadan, bahane üretmeden sizlerin de desteğiyle sıkıntıları düzelteceğiz.”

“BU BAŞARI HEPİMİZİN”

CHP Balçova İlçe Başkanı Murat Aküzüm de yerel seçimde destek veren tüm dinamiklere teşekkür ederek, şunları söyledi: “Neredeyse bir önceki seçimde ittifakın aldığı oya çok yakın bir oy aldık. Bu başarı tabi hep birlikte bizim başarımız. Belediye Başkanımız sahada olağanüstü bir çalışma yürüttü. Sizlerin de desteğiyle ‘Balçova’da tarih yazdık’ diyebiliriz. Bundan sonra da birlikte yürümeye devam edeceğiz. Birlikte başaracağız, birlikte kazanacağız.”

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
22/06/2024 , 11:23:35
TURİZM
22/06/2024 , 11:19:55
ÇEVRE
22/06/2024 , 11:15:56
AKTÜEL
21/06/2024 , 11:53:58
ÇEVRE
21/06/2024 , 10:58:29
YAŞAM
20/06/2024 , 12:46:13
YAŞAM
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin