AK PARTİLİ GENÇLER TAKIM RUHUNU HALI SAHADA PEKİŞTİRDİLER
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

AK PARTİLİ GENÇLER TAKIM RUHUNU HALI SAHADA PEKİŞTİRDİLER

Facebook'ta paylaş
Ak Parti Gaziemir Gençlik Kolları’nın düzenlediği Halı Saha Futbol Turnuvası’nda mücadele eden 8 takımdan Yeşil Mahalle gençlerinin oluşturduğu Ak Yeşil takımı birinci oldu. İlçe Başkanı Nazmi Yılmaz “Gençlerin olduğu her yerde hareket var.Onlarla her zaman gurur duyuyoruz”dedi.
09/05/2018 , 23:39:50

 

Ak Parti Gaziemir İlçe Gençlik Kolları’nın yeni başkanı Emre Han Kırmacı ve yönetiminin ilk etkinliği Partili Gençler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası oldu. Kendisi de İzmir Barosu Futbol Takımı’nda oynayan Emre Han Kırmacı 24 Haziran seçimleri öncesi gençlerin bir araya gelerek birlikte vakit geçirmesi ve takım ruhunu pekiştirmek amacıyla düzenlediği turnuva gençlerden büyük ilgi gördü. Kendi aralarında oluşturdukları sekiz takım ile halı sahada futbol oynayan gençler bir yandan ter atarken diğer yandan siyaset dışında birlikte zaman geçİrmenin keyfini çıkardılar.

 

Ak Parti Gaziemir İlçe Başkanı Nazmi Yılmaz ve ilçe yönetim kurulu yöneticileri ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Seda Aksoy ve yönetim kurulunun tam kadro izlediği final maçını Yeşil Mahalleli gençlerin oluşturduğu Ak Yeşil takımı kazandı. Turnuvada Ak Sarnıç takımı ikinci, Ak Aktepe takımı üçüncü oldu. Gençlerin kupalarını ve madalyalarını takdim eden Ak Parti Gaziemir İlçe Başkanı Nazmi Yılmaz “Biz gençlerin böylesi etkinlikler düzenlemesini her zaman destekliyoruz. Hala Saha turnuvamız onlar için birlikte güzel vakit geçirmelerini sağladı. Emre Han Başkanımızı bu güzel etkinlik için tebrik ediyorum. Tüm gençlerimizle gurur duyuyoruz” dedi.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
17/04/2024 , 11:16:18
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
15/04/2024 , 11:27:01
AKTÜEL
15/04/2024 , 11:21:27
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin