Adil Yüksel Ak Parti’den Aday Adayı
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

Adil Yüksel Ak Parti’den Aday Adayı

Facebook'ta paylaş
Ak Parti İzmir İl Gençlik Kolları eski başkanı Adil Yüksel 24 Haziran Seçimleri’nde İzmir Milletvekili Adayı olmak için Aday Adaylığı başvurusu yaptı.
30/04/2018 , 19:43:07

Aday adaylığı dosyası almak ve başvuru yapmak üzere Ak Parti İzmir İl Binası’na gelen Adil Yüksel’i eski Gaziemir Belediye Başkanı ve Babası Adnan Yüksel’de yalnız bırakmadı.

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri için AK Parti’den aday adaylığını açıklayan Adil Yüksel’e gençlerden büyük destek geldi. Gençlerle birlikte adaylık başvurusunu yapan Yüksel, mecliste gençlerin sesi olmak istediğini söyledi.

 

Genç yaşta AK Parti’de siyasete başladığını hatırlatan Yüksel, “ 2006 yılında AK Parti ile siyasi hayatıma başladım. Gelinen süreçte partimin çeşitli kademelerinde görev aldıktan sonra İl Gençlik Kolları Başkanlığı’yla İzmir’deki gençlerin sesi olduk. Şimdide sadece İzmir’deki genç kardeşlerimizin değil Türkiye’de ki genç kardeşlerimizin sesi olmak için gönül verdiğim partimden milletvekilliği adaylık başvurumu gerçekleştirdim” dedi.

AK Parti’nin her zaman ilklerin ve yeniliklerin partisi olduğunu kaydeden Yüksel şöyle devam etti; “AK Parti dönemiyle birlikte ülkemiz hızla ve emin adımlarla büyümesini gerçekleştirmiş, dünyada söz sahibi olan bir konuma gelmiştir. Gelinen noktada partimizin ülkemiz için koyduğu 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşabilmesi genç nesillerle olacaktır. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın öncülüğünde ülkemizde kalkınma gençlerle olacaktır. Bu önemli süreçte üzerime düşecek göreve hazırım. İzmir’de başlattığımız gençlik hareketi ile partimizin koyduğu hedeflere doğru önemli ilerlemeler kaydettik. Bu başarıyı da gençlerle birlikte başardık. Bugüne kadar olduğu gibi bugünde yanımızda olan, desteklerini hiç esirgemeyen gençlerimize teşekkür ederim.”

 

Adil Yüksel Kimdir?

14 Eylül 1988 tarihinde, Balkanlar’dan göç eden bir ailenin çocuğu olarak, İzmir'de dünyaya geldi.

 

Eğitim hayatını İzmir'de tamamlayarak, Dokuz Eylül Üniversitesi, İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu.

 

Ortağı olduğu ‘’DETAŞ Proje Yönetimi’’ şirketinde, proje yönetimi ve teknik danışmanlık konularında faaliyet gösteren Adil Yüksel hali hazırda mühendislik bilimi ve çevre konusundaki araştırmalarına devam ediyor.

 

Siyasi yaşamına 2006 yılında AK Parti ile başlayan Adil Yüksel 2009 yılına kadar İzmir Gaziemir Gençlik Kolları İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu.

 

2011 yılında İzmir İl Gençlik Kolları Kongresi ile Yönetim Kurulu Üyesi seçilen Adil Yüksel, Teşkilat Başkan Yardımcılığı ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı yaptı.

 

2015 yılında yapılan İzmir İl Kongresi’nde ile Yedek Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen Adil Yüksel aynı yıl yapılan İzmir İl Gençlik Kolları Kongresi’nde Yönetim Kurulu Üyesi oldu. Gençlik Kolları’nda Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı.

 

7 Haziran 2017 Milletvekilliği Genel  Seçimleri sonrası İzmir İl Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine atanan Adil Yüksel, 2016 yılı Ocak ayında da İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı olarak göreve getirildi.

 

Adil Yüksel 2018 yıl Nisan ayında görevini devretti.

 

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
21/04/2024 , 16:19:04
GAZİEMİR
21/04/2024 , 15:51:55
SPOR
21/04/2024 , 15:48:12
YAŞAM / MAGAZİN
21/04/2024 , 15:40:21
YAŞAM / MAGAZİN
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin