Manuş Baba Gaziemir’i salladı
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
GAZİEMİR

Manuş Baba Gaziemir’i salladı

Facebook'ta paylaş
Son dönemde büyük bir hayran kitlesi oluşan Manuş Baba sahne aldığı 21. Gaziemir Uluslararası Çocuk Şenliği’nde İzmirli hayranlarına mükemmel bir konser verdi. Yaklaşık iki saat sahnede kalan sanatçı yoğun istek üzerine birçok şarkısı ikinci kez seslendirdi, doyumsuz bir müzik ziyafeti sundu
29/04/2018 , 19:39:17

21. Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği kapsamında düzenlenen konserler kapsamında son dönemlerin gözde sanatçısı Manuş Baba sahne aldı. Sevilen sanatçıların şarkılarını seslendirerek tanınan, ‘Dönersen ıslık çal’ albümüyle müzik listelerinde en üst sıralara yerleşen Manuş Baba, alanı dolduran on binlerce hayranına mükemmel bir müzik ziyafeti yaşattı. ‘Yalan’ şarkısıyla konsere muhteşem bir giriş yapan Manuş Baba, Nazım Hikmek, Ahmet Arif, Cemal Süreya gibi şairlerin dizeleri ile Neşet Ertaş, Ahmet Kaya, Nazan Öncel gibi sanatçıların bestelerini seslendirdiği konseriyle seyirciye unutamayacakları saatler yaşattı. ‘Dönersen ıslık çal’ albümünden de eserler seslendiren sanatçının ‘Eteği belinde’ şarkısını seslendirmesiyle alandaki coşku zirveye ulaştı. Alanı dolduran on binlerce hayranının eşlik ettiği Manuş Baba, yoğun istek üzerine ‘Eteği belinde’ şarkısını üç kez seslendirdi. 
Konserde sahneye çıkan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Manuş Baba’ya plaket verdi, çocuk şenliğinde sahne aldığı için teşekkür etti. Konser boyunca şarkılarına hep bir ağızdan eşlik eden seyirciye “Mükemmel görünüyorsunuz” diyen Manuş Baba “Beni sizinle buluşturan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’a teşekkür ediyorum” dedi.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin