AK PARTİ GAZİEMİR GENÇLİK’TE YENİ DÖNEM
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

AK PARTİ GAZİEMİR GENÇLİK’TE YENİ DÖNEM

Facebook'ta paylaş
Ak Parti Gaziemir İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na Emre Han Kırmacı atandı. Kırmacı “Nazmi Yılmaz başkanımızın izinden Ak Parti Gençlik Kolları olarak partimizin başarısı için çalışacağız” dedi.
14/04/2018 , 10:40:06

Ak Parti Gaziemir Gençlik Kolları’nda başkanlık görevine Emre Han Kırmacı atandı. Kırmacı görevini yeni Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı atanan  Eyüp Kadri İnan’dan aldı. 

2013 İzmir Atatürk Lisesi mezunu olduktan sonra Konya Beyşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirdi. Siyasi yaşamına Ak Parti’de başlayan Emre Han Kırmacı genlik kollarında üye olarak çalıştı.

 

Gaziemir gençlik kolları başkanı olarak atanan Kırmancı yaptığı açıklamada duygularını şöyle paylaştı; “Başta biz gençlere güvenen ve siyasi kulvarda kol kanat geren, şahsıma hep ağabey olmuş Nazmi Yılmaz başkanımız olmak üzere, gençlik kolları genel  başkanımız, gençlik kolları il başkanımız, partimizin kurucu kadrosu, ana kademe, gençlik kolları ve kadın kollarında davamız için emek veren tüm ağabeylerime, ablalarıma ve kardeşlerime hizmetleri için şükranlarımı sunuyorum.Bu dakikadan itibaren genel başkanımız ve cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'nın; ‘Gençler! Sizler Türkiye'nin gençleri olarak, bu ülkenin geleceğini ellerinizde taşıdığınızı bir an olsun aklınızdan çıkarmayacaksınız. Koşacaksınız, koşacaksınız, risk alarak koşacaksınız’  sözlerini kendimize şiar edineceğiz. Eski defterleri kapatıp, İlçe Başkanımızla birlikte yakaladığımız birlik ve beraberlik ruhunu taşıyacak ve yep yeni bir sayfa açacağız. Bu çerçevede Ak Parti'ye gönül vermiş, Nazmi Yılmaz Başkanımızın izinden gitmeye ve Gaziemir'e hizmet etmeye hazır olan bütün genç kardeşlerimizle omuz omuza mücadele ederek, Ak Parti’ye, Nazmi Yılmaz Başkanımıza, İlçe Teşkilatımıza ve Gaziemir’e layık bir gençlik kolları olacağımıza inancım sonsuzdur.Eski yeni gözetmeksizin tüm yol arkadaşlarıma güveniyor, genç kardeşlerimizin hepsi adına Gaziemir ve Ak Parti için hayırlı olmasını temenni ediyorum”dedi.

 

 

 

 

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
19/04/2024 , 16:14:04
SİYASET
19/04/2024 , 15:30:12
GAZİEMİR
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin