11 maddelik Eylem Planıyla başladı
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

11 maddelik Eylem Planıyla başladı

Facebook'ta paylaş
Ak Parti Gaziemir İlçe Başkanı Nazmi Yılmaz yaptığı basın açıklamasında 11 maddelik acil eylem planı çerçevesinde çalışacağını söyledi.
11/04/2018 , 18:21:31

Ak Parti Gaziemir İlçe’sinin yeni başkanı Nazmi Yılmaz mazbatasını alarak görevine başladı.

 

Nazmi Yılmaz ilçe başkanlığı mazbatasını teslim aldıktan sonra soluğu Gaziemir Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’nda aldı.

 

Beraberindeki yeni yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları üyeleri, mahalle teşkilat temsilcileri ve meclis üyeleriyle birlikte Atatürk Anıtı’na gelen Yılmaz, Anıta çelenk bıraktı. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şehitlerin anısına saygı duruşunda bulundu. Heyet daha sonra hep birlikte İstiklal Marşı okudu.

 

Ak Parti Gaziemir İlçe Başkanı Nazmi Yılmaz burada bir basın açıklaması yaparak 11 maddelik acil eylem planı ortaya koydu.

 

Yılmaz’ın açıkladığı eylem planında şu ifadeler yer aldı;

1)Gaziemir’in merkezi hükümetten payına düşen oranda yapılan yardımların iyileştirilmesi ve arttırılmasın için var gücüyle çalışılacak!

2)Sosyal yardımların engelli, yaşlı, dul ve yetimlere ulaştırılmasında gerekli çalışmalar yürütülecek!

3)Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi’nde; Fizik Tedavi, Kalp Damar Plastik Cerrahi, Çocuk Cerrahi bölümlerinin açılması için Ek Bina çalışmaların hızlandırılması için çalışılacak!

4)Gaziemir’de Sağlıklı Yaşam Merkezi açılması için çalışmalar yapılacak!

5)Gaziemir Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin yeni hizmet binasının açılması sağlanacak!

6)Kaymakamlık Binası ’nın temeli atılarak en kısa sürede tamamlanması için çalışılacak. Hükümet Binası’nın yapılmasının ardından geçici olarak gönderilen İlçe Tapu Dairesi’nin yeniden Gaziemir’e dönüşü sağlanacak!

7)Eğitim kurumlarının çevre düzenlemeleri, güvenliğinin sağlanmasıyla ilgili yerel yönetimin teşvik edilmesi ve merkezi hükümetin desteğinin arttırılması sağlanacak!

8)Bazı mahallelerin ulaşımlarının kalaylaştırılması ve haberleşmenin iyileştirilmesiyle ilgili konularda alt yapı çalımlarını yapan kurumlarla her türlü ortak çalışma ve destek sağlanacak!

9) Sarnıç bölgesinin sorunlarının takibi ve Aktepe-Emrez mahallelerinde, Büyükşehir'e devredilen  kentsel dönüşüm çalışmalarında vatandaşların lehine ve hızlı bir şekilde sonuçlanması için çalışma komisyonları kurulacak. Halk kentsel dönüşüm konusunda bilinçlendirilecek!

10)Gaziemir’de kalifiye ve vasıfsız iş arayanlar ile işçi arayan işverenleri bir araya getirecek veri tabanı oluşturularak işsizliğe çözüm bulunacak!

11)Gaziemir’in yaşam standardını yükseltilmesi, vatandaşların refahı ve mutluluğu için her türlü çalışmanın öncüsü, takipçisi ve destekçisi olunacak!  

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
19/04/2024 , 16:14:04
SİYASET
19/04/2024 , 15:30:12
GAZİEMİR
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin