NAZMİ YILMAZ RESMEN BAŞKAN
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

NAZMİ YILMAZ RESMEN BAŞKAN

Facebook'ta paylaş
Ak Parti Gaziemir İlçe 6.Olağan Kongresi’nde devir teslim yaşandı. Hüseyin Uzun kongrede aday olmaz iken tek liste ile yapılan seçimde Nazmi Yılmaz İlçe Başkanı oldu.
11/04/2018 , 17:40:32

İzmir Milletvekili Necip Kalkan’ındivan başkanlığını yaptığı Ak Parti Gaziemir İlçe 6.Olağan Kongresi’ne aralarında Nükhet Hotar, Kerem Ali Sürekli’nin de bulunduğu milletvekilleri, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Ak Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, ilçe başkanları ve çok sayıda parti temsilcisi katıldı. Gaziemir’in muhtarları tam kadro salonda iken siyasi partilerden MHP İlçe Başkanı Köksal Koç bir ara salondaydı.

Milletvekilleriyle birlikte gelen partili grup onlarla birlikte protokolün bulunduğu ön tarafa yığıldığında basın mensupları işlerini yaparken hayli zorlandı.

Milletvekilleri ve İl Başkanı Aydın Şengül yaptıkları konuşmalarda görevini devreden Hüseyin Uzun’a teşekkür ederken yeni başkan Nazmi Yılmaz’a olan desteklerini de net bir şekilde ortaya koydular.

 

Kongre salonunda “Gaziemir Evimiz, Nazmi Yılmaz Liderimiz” yazılı pankart dikkat çekti.

 

Kongrede tek aday olarak yarışan ve kazanan Nazmi Yılmaz’ın listesinde Uzun yönetiminden isimlerin yanında yeni isimlerde vardı.

İşte Ak Parti Gaziemir’in Yeni Yönetimi;

İlçe Başkanı Nazmi Yılmaz. Yönetim Kurulu Üyeleri; Adem Tezgel, Ahmet Özak, Ali Demirelli, Aslı İkiz, Hasan Acar, Bayram Tüm, Cuma Aslan, Ejder Öztop, Enver İşinibilir, Erdem Keskin, Erdem Kılıç, Erdoğan Çakır, Erol Kaya, Hacer Kaya, İlhami Bakar, Kadri Baysal, Mehmet Bellemiş, Murat Elçikoca, Naslihan Kavur Akay, Nuri Çelenk, Oğuz Seyran, Sakıp Bayram, Şencan Ay ve Yasemin Aras.

Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri: Aydın Erdoğan, Şule Apaydın, Berrin Öznur, Özlem Özmen, Nedim Tüfekçi, Mert Doğan, Ferhat Kaya, Niyazi Güner, Seda Aksoy, Recep Canlı, Abdülsamet Sert, Mahmut Kemal Genç ve Seher Erez.

İl Delegeleri: Nazmi Yılmaz, Hüseyin Uzun, İsmail Akdağ, Aykut Dikencik, Bahdır Soysal, Abdullah Ünal, Adil Yüksel, Adnan Yüksel, Ahmet Fazıl Kaya, Cuma Beyaztaş, Hilmi Öztop, İsmail Acar, Kerem Fahri Baykalmış, Metin Taşkın, Mikail Karadaş, Necip Nasır, Numan Seyran, Nuri Özseçkin, Yılmaz Akın ve Yılmaz Yıldırım.

Yedek İl Delegeleri: Orhan Hacıoğlu, Seyyare Parlatan, Ümit Kaya, Süleyman Aksoy, Songül Göktepe, Mehmet Güngör, Naciye Kıpçak, Ayşe Pehlivan, Ozan Memiş ve Cevat Aygül.

 

 

Abdullah ünal
08/04/2018 , 14:07:59
Hayırlı olsun
Nazmı başkanımı tebrik ederim tam bir dava ve görev adamı yolu açık olsun
Varol ZENGİNOBUZ
08/04/2018 , 01:07:25
tebrik
''Millet hakimiyeti esasına dayanan ve bilhassa cumhuriyet idaresine sahip olan memleketlerde siyasi partilerin mevcudiyeti doğaldır. Türkiye Cumhuriyeti'nde de birbirini denetleyen partilerin doğacağına şüphe yoktur.'' Mustafa Kemal ATATÜRK..................... Adalet ve kalkınma partisinin ilçe başkanlığına seçilen Nazmi Yılmaz ve yönetim kurulunu tebrik eder, Adaletli ve Cesaretli çalışmalar dilerim.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin