İVANA SERT VE PEKER AÇIKALIN BASIN MENSUPLARIYLA ÖĞLE YEMEĞİNDE BULUŞTU!
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
YAŞAM / MAGAZİN

İVANA SERT VE PEKER AÇIKALIN BASIN MENSUPLARIYLA ÖĞLE YEMEĞİNDE BULUŞTU!

Facebook'ta paylaş
apımcılığını Aras Yapım’ın üstlendiği “Karımı Gördünüz Mü?” filminin oyuncuları bugün Etiler’deki Hatay Medeniyetler Sofrası’nda basın mensuplarıyla bir araya geldi.
01/04/2018 , 12:41:59

6 Nisan’da vizyona girecek olan “Karımı Gördünüz Mü?” filminin oyuncuları İvana Sert, Peker Açıkalın, Dilay Korkmaz, Berna Öztürk, Teoman Ayık, Toygun Ateş, Mehmet Çepiç ve yönetmeni Bülent Pelit bugün Etiler’deki Hatay Medeniyetler Sofrası’nda basın mensuplarıyla öğle yemeğinde bir araya geldiler.

Yemek sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İvana Sert; “Filmin vizyona girmesine çok az bir süre kaldı. Çok heyecanlıyım. Harika bir ekiple çalıştım” dedi.  Peker Açıkalın’ın oyunculuğunu çok beğendiğini ve ondan çok şey öğrendiğini de sözlerine ekleyen  Sert, gazetecilerin “Oyunculuğu sevdiniz mi?” sorusuna ise esprili bir yanıt vererek “Başınıza bir de oyuncu oldum. Bir o kalmıştı” diye yanıt verdi.

PEKER AÇIKALIN’DAN TOKAT İDDİALARINA YANIT!

Böyle bir projede yer almaktan çok mutluluk duyduğunu ifade eden Peker Açıkalın ise sette İvana Sert’e tokat attığı yönündeki iddialara ise“Öyle şey olur mu? Bunu konuşmak bile çok gereksiz” yanıtını vererek tokat söylentilerini kesin bir dille yalanladı.

İVANA SERT VE PEKER AÇIKALIN’A KÜNEFE ŞOV!

Mekan sahibi Burak Özdemir ise röportajların ardından İvana Sert ve Peker Açıkalın’a, “Matrix” adını verdiği künefe tatlısı ile eğlenceli bir şov gösterisi yaptı.

Oyuncu kadrosunda; İvana Sert, Peker Açıkalın, Nuri Alço, Coşkun Göğen, İlker Kurt, Arda Kural, Toygun Ateş, Ferdi Atuner, Hüseyin Elmalıpınar, Tolga Öz, Mehmet Çepiç, Berna Öztürk, Esra Sömezer, Dilay Korkmaz, Erdi Ünver, Ahmet Arıman, Ayşin Zeren, Yüksel Molla, Ali Rıza Tanyeli, İrfan Aslanhan, Elif Kabaş, Anıl Şimşek, Teoman Ayık, Merve Yüksel ve Banu Parlak’ın yer aldığı filmin yönetmenliğini ve senaristliğini ise Bülent Pelit üstlendi.

Sinemaseverlerin merakla beklediği kahkaha garantili film “Karımı Gördünüz Mü?” 6 Nisan’da seyircisiyle buluşacak…

Filmin konusu şöyle:

Hakkı, ünlü ve oldukça zengin bir iş adamıdır ve birçok turistik tesisi ve yatı olmasına rağmen karısı Makbule'nin farklı yerlerde tatile çıkma isteğini geri çevirmez. Güzel bir otelde rezervasyon yapar ve karısını istediği tatile götürür. Otele girdikleri andan itibaren tüm gözler gösteriş meraklısı çiftin üzerindedir. Çevresindekilere laf yetiştirmeye çalışan Hakkı, bir süre sonra karısının yanında olmadığını fark eder. Otelin çevresinde eşini aramaya başlayan Hakkı bir türlü bulamaz. Asıl macera da bundan sonra başlayacaktır...

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
15/04/2024 , 11:27:01
AKTÜEL
15/04/2024 , 11:21:27
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin