AK PARTİ GAZİEMİR’DE YILMAZ’A COŞKULU KARŞILAMA
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

AK PARTİ GAZİEMİR’DE YILMAZ’A COŞKULU KARŞILAMA

Facebook'ta paylaş
Genel Merkez tarafından ilçe kongresinde tek aday olarak ilçe başkanlığı görevine aday gösterilen Nazmi Yılmaz Gaziemir ilçe teşkilatı sırasında adeta izdiham yaşandı. Alkışlarla karşılanan Yılmaz teşekkür ederken artık alanda çalışmanın vakti geldiğini söyledi.
15/03/2018 , 00:38:57

Ak Parti ilçe başkanlığı görevini Nisan ayının ilk haftasında gerçekleşmesi beklenen olağan ilçe kongresine kadar sürdürecek olan Hüseyin Uzun, halefi Nazmi Yılmaz’a ‘hoş geldiniz’ dedi. Ak Parti teşkilatlarında küslük ve dargınlığın olmadığı gibi makamlarında kimse için kalıcı olmadığını ifade ederek, “Bugünde yaşadığımız bayrak yarışında bir nöbet değişimi. Nazmi başkanımız bu görevi en iyi şekilde yapacağından hiç birimizin kuşkusu yok. Yerelde de Ak Parti olarak birinici parti çıkarak Gaziemir’de belediyeyi alacağız. Bunun için hepimiz Nazmi başkanın yanındayız” dedi.

 

Nazmi Yılmaz’da kendisine gösterilen ilgi ve alakadan çok mutlu olduğunu ifade ederek “Burada bulunan yada bulunmayan tüm partililerimizi sevgiyle saygıyla kucaklıyorum. Hüseyin Başkan döneminde partimiz 4 büyük seçim geçirdi. Bu dört seçimde başarılı olmadığımız düşünen varsa yanıldığını, seçim sonuçlarına bakarak, geçmişte ilçe teşkilatı olarak nereden nereye geldiğimizi görülecektir. Ben Hüseyin başkanımıza ve yönetim kurulu arkadaşlarıma özverili, başarılı çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Hüseyin başkanımız ilçe kongremize kadar yine ilçe başkanımız olarak görevine devam etmektedir. İlçe kongresinde genel merkezimiz tarafından ‘tek aday’ olarak ilçe başkan adayı olarak görevlendirildim. İlçe kongremizde yeni yönetimi hep birlikte oluşturacağız. Konuşmaktan çok, çalışmayı daha çok önemseyen bir anlayışım var. Arkadaşlar artık oturduğu yerden siyaset yapanlarla işimiz yok. Alanda olan ve çalışan bir yapı ortaya koyacağız. Hep birlikte çalışacağız” dedi.

 

 

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin