GAZİEMİR GENÇLİK SPOR OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİ
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

GAZİEMİR GENÇLİK SPOR OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİ

Facebook'ta paylaş
Yeşil Beyazların olağan genel kurulunda Hakan Süvari ve yönetimi yeniden seçildi.
23/02/2018 , 15:18:50

İzmir Süper Amatör Lig Beyaz Grup’ta Gaziemir’i temsil eden Gaziemir Gençlik Spor Kulübü Derneği’nin olağan genel kurulu Gaziemir Belediyesi Esbaş Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı.

 

Yeşil Beyazların genel kuruluna katılanlar arasında Gaziemir Kaymakamı Yaşar Dönmez ve Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’da vardı.

 

Genel kurulun divan başkanlığı Gaziemir Belediye Meclisi Üyesi Aydın Tülü yaparken divan kurulu üyeliklerini Deniz Doğan ve İbrahim Kılıç üstlendi.

 

Genel kurulda kulübün faaliyet raporunu Gaziemir Gençlik Spor Başkanı Hakan Süvari ve gelir gider hesap raporlarını Sertaç Üngör okudu.

 

Okunan raporlar oylamaya sunularak, oy birliği ile kabul edildi.

 

Oylamanın ardından seçimlere geçildi. Gaziemir Gençlik Spor Kulübü Derneği Olağan Genel Kurulu’nda başka bir aday çıkmayınca kulüp yönetimine yine mevcut yönetim kurulu yeniden seçildi.

 

Kulüp başkanı Hakan Süvari genel kurulda yaptığı konuşmada olağan genel kurulun Şubat ayında yapılmasının tüzük gereği olduğunu ifade ederek “Bu tüzüğün değişmesi gerekiyor” dedi. Süvari “Gaziemir Spor Kulübü olarak ligde kalan 4 maçımız var. Son maçlarımızda en iyi sonuçlar almayı umut ediyoruz. Umutlarla başladığımız ligde arzu ettiğimiz başarıyı yakaladığımız söylenemez. Çok başarılı olduğumuza söyleyemediğimiz gibi çok başarısız olduğumuzu da söylenemez. Yönetim olarak tüm özverimizle görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalıştık. Her zaman hayal ettiğimiz 3 lige çıkma hayalinin bir gün gerçekleşeceğini biliyoruz. Sezon sonuna kadar özverili çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Gaziemir Kaymakamı Yaşar Dönmez ve Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol yaptıkları konuşmalarda Gaziemir Gençlik Spor Kulübü yönetiminin özveriyle çalıştıkları için kutladı.

 

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol yaptığı konuşmada “Gaziemir’de bugün onlarca kulüp var. Belediyemiz her amatör spor kulübüne gücü nispetinde yardımcı olmaya çalışıyor. Gaziemir Gençlik Spor Kulübü bizim ayrıca değer verdiğimiz önemli bir kulübümüz. Gaziemir Gençlik Spor’un yeniden 3.ligde olması hepimizin ortak hayali ve arzusu. Bunu gerçekleştirmek ise sadece Hakan Süvari ve arkadaşlarının tek başlarına yapabileceği bir iş değil, Gaziemir’de herkesin desteğiyle gerçekleşecek bir hedef. Bunun için bugüne kadar Gaziemir Belediyesi olarak destek verdik. Bundan sonrada bu desteğimiz sürecektir” dedi.

 

Gaziemir Gençlik Spor Yönetimi; Başkan Hakan Süvari, Nazmi Karaca, Erdal Fetvacıoğlu, Arif Hepkavalalı, Bilgin Arda, Nail Kocabaş, İsmail Calpbinici.

 

Gaziemir Gençlik Spor Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri: Ali Sütçü, Yasin Balcı, Hamdi Özkan Acar, Onur Tevfik Yapıcı, Ulaş Şırlancı, İbrahim Pözük, Uğur Doğu.

 

 

 

Gaziemir Gençlik Spor Denetim Kurulu: Aydın Tülü, Sencan Konuk, Serdar Bıçak. Gaziemir Gençlik Spor Yedek Üyeleri:Cafer Öztürker, Uğur İnan Atmaca, Mehmet Seyran.

 

 

   

Varol ZENGİNOBUZ
23/02/2018 , 20:26:27
tebrikler...
Güven tazeleyen başkanı ve yönetim kurulunu tebrik eder,başarılar dilerim. Deniz Doğan kardeşime ayrıca tebriklerimi ve takdirlerimi sunmak isterim. Çünkü katıldığı her toplantı ve ortamlardaki asil ,dik duruşu ,hoş görüşü ve kariyeri ile her övgüyü sonuna kadar hak ediyor.....
Hikmet Zenginobuz
23/02/2018 , 11:01:17
Başka bir adayın çıkmaması çok üzücü. Değişim taze kan şarttı olmadı üzüldüm. Ayni kahır ve ıstıraplı günlere devam arkadaşlar. Zaten hep kendileri karar veriyor - halkını duymuyorlar ve de halkından kopmuşlar - her türlü eğlencelerinde kendileri toplanıp kendilerini eğlendiriyorlar - siyasetle iç içeler - çok daha bilgili ve anlayan bir ekip olmasını çok isterdim. Denenmişlerdi malesef ben başarılı olacaklarından ümitsizim.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin