Aydın Şengül’e desteklerini açıkladılar
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

Aydın Şengül’e desteklerini açıkladılar

Facebook'ta paylaş
Gaziemir teşkilatının önemli isimleri Nazmi Yılmaz, Adnan Yüksel, Kerem Fahri Baykalmış Yerel Haberci’ye yaptıkları açıklamada, yeniden il başkanlığına getirilen Aydın Şengül’ün tecrübeli bir isim olarak Ak Parti İzmir’de heyecan yarattığını ifade ettiler.
16/02/2018 , 12:43:50

NAZMİ YILMAZ: HEP BİRLİKTE YANINDA OLACAĞIZ

 

Ak Parti İzmir il başkan yardımcılarından Nazmi Yılmaz’da yaptığı açıklamada Aydın Şengül’ün atanmasını olumlu karşıladığını belirtti. Yılmaz elbirliği ile Ak Parti’nin başarısı için çalışacaklarını söyledi.

 

Nazmi Yılmaz açıklamasında şu görüşleri dile getirdi; “Aydın Şengül uzun zamandır Ak Parti’nin başarısı için çalışmış, partimizi İzmir’de iyi bir yerlere getirmek için emek vermiş tecrübeli bir arkadaşımız. Aydın Şengül gerek il başkanı olarak gerekse İzmir Milletvekili olarak geçmişte elde ettiği tecrübeler dikkate alınarak yeniden Ak Parti İzmir İl Başkanı olarak atanmış başarılı bir isim. Şimdi var gücümüzle hep birlikte Aydın Şengül başkanımıza destek olacağız.

4 yıla yakın bir zaman çalıştığımız Bülent Delican arkadaşımızda il başkanı olarak özverili bir hizmet vermiştir. Bülent Delican, 2’si genel seçim, 2’si referandum olmak üzere 4 önemli seçimde partimizi İzmir’de başarısı için büyük mücadele verdi. 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi sırasında ve sonraki 27 günde İzmir Konak Meydanı'nda Demokrasi Nöbeti tutan her partiden İzmirlilerle birlikte meydanlardaydı. Kendisine partimize verdiği tüm hizmetlerinden dolayı teşekkür etmeyi bir borç biliyorum. Bundan sonraki siyasi ve sosyal yaşamında başarılar diliyorum. Yeni süreç herkes için hayırlı olsun!”

 

ADNAN YÜKSEL: KUCAKLAYICI VE TOPARLAYICI OLACAKTIR

 

Ak Parti İzmir İl Teşkilatı’nın önemli isimlerinden, 2004-2009 döneminde Ak Parti’den Gaziemir Belediye Başkanı seçilen, 2014-2019 döneminde partisinin İzmir Büyükşehir ve Gaziemir Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapan Adnan Yüksel’de yaptığı açıklamada Aydın Şengül’e olan güvenin ve desteğini ifade etti.

 

Yüksel yaptığı açıklamada şu görüşleri dile getirdi; “Aydın Şengül arkadaşımız Ak Parti İzmir İl Başkanı olarak atanmasını kalben destekliyor ve başarılı olacağına inanıyorum. Genel merkezimizin bu atamasını iyi, doğru ve yerinde buluyorum. Aydın Şengül daha önce yaptığı il başkanlığı ve milletvekili olarak görev yapmış tecrübeli bir isim. Parti olarak İzmir’de ve Gaziemir’de kırgın olan, dargın olan partililerimiz var. Aydın Başkan her şeyden önce herkesi kucaklayıcı, toparlayıcı olacaktır. Kalben Ak Parti’nin ve Aydın Şengül’ün başarılı olacağına inanıyorum. Hayırlısı olsun!”   

 

KEREM FAHRİ BAYKALMIŞ: TAŞIN ALTINA GÖVDEMİZİ KOYARIZ

 

Ak Parti’nin 2014’te Gaziemir Belediye Başkan Adayı olan ve 2004-2014 dönemlerinde belediye meclis üyesi olarak görev yapan Kerem Fahri Baykalmış, yeniden il başkanı olarak atanan Aydın Şengül’ün tecrübeli bir partili olduğunu söyledi. Baykalmış “Aydın Şengül Ak Parti’de tanıdığım, birlikte siyaset yaptığım çok değer verdiğim bir siyaset büyüğüm. Şahsım olarak O’nun il başkanı olarak atanmasını çok olumlu buluyorum. Aydın Başkan gerek il başkanı olarak, gerekse milletvekili olarak görev yapan tecrübeli bir ağabeyimizdir. İl başkanı atanmasının ardından Adnan Menderes Havalimanı'nda partililerimizce coşkuyla karşılanması da göstermektedir ki partimize yeni bir heyecan getirmiştir. Öncelikli olarak bu görev Aydın Şengül’e ve partimize hayırlısı olsun” dedi.

İlçe teşkilatları başta olmak üzere tüm teşkilatlarda yeni ve hızlı bir yapılanmanın gerçekleşeceğini ifade eden Baykalmış şöyle devam etti; “İzmir’de partimizin başarısı için teşkilat içinde tüm dargınlıkların ve kendisini dışlanmış hissedenlerin kucaklanmakla işe başlayacağını söyleyen il başkanımız Aydın Şengül Şubat ayının sonuna kadar teşkilat içinde yeni bir yapılanmayı başlatacaktır. Kendisin tecrübesiyle bu dönem çok hızlı bir şekilde aşılacaktır. Ak Parti içinde elbette çeşitli temsil noktalarında elbette talebi olan çok değerli partililerimiz vardır. Bu çok doğaldır. Bize bu süreçte bir görev tevdi edilmesi ve taşın altına elimizi sokmamız istenmesi halinde, gövdemizi bu taşın altına koyarız. Bizim siyaset anlayışımızda halkımız ve ülkemizin bekası için çalışmak vardır.”

 

Varol ZENGİNOBUZ
17/02/2018 , 00:43:27
İYİ çalışmalar
İlçemizde 10 aralıkta CHP kongresi ,ardından yakın zamanda İYİ parti kongresi yapıldı. Herdaim siyasetin nabzının attığı meydanımızda güzel sohpetler ve konuşmalar oldu olmayada devam ediyor.Ancak AKP nin üzerinde sanki ölü toprağı varmışcasına bir sezlik hakimdi.Şimdi sanırım bu partininde ilçe başkanlığında bir kıpırdanmalar başlayabilir. Böylece meydan siyasetinde kartlar karılmaya ve dağıtılmaya başlar. Adalet ve Kalkınma Partisinin yeni il başkanını tebrik eder,İYİ çalışmalar dilerim. Bu satırlarımı objektif yazmaya çalışarak CESARETLE yazıp siz okuyucuların ADALETLİ takdirlerine sunmak istedim. saygılarımla....

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin