MENDERES BELEDİYE SADRİ’YLE: 2-1
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

MENDERES BELEDİYE SADRİ’YLE: 2-1

Facebook'ta paylaş
Evinde Gaziemir Gençlik Spor’u konuk eden Menderes yeşil beyazların eski oyuncusu Sadi’nin attığı gollerle yendi. Sadi oynadığı futbol ve golleriyle sahanın yıldızıydı
22/01/2018 , 11:57:43

İzmir Süper Amatör Lig Beyaz Grup 16.Hafta maçlarında karşı karşıya gelen Menderes Belediyesi Eğitim Kültür Spor ve Gaziemir Gençlik Spor mücadelesini ev sahibi takım kazandı. Ev sahibi Menderes takımında eski birçok Gaziemir Gençlik Spor oyuncusunun bulunması, bunun yanı takımı çalıştıran hocanın da Gaziemirli olması , ilgi çeken ayrıntılar arasındaydı.

Maçı takip eden Menderesliler kadar tribün ve tel kenarında çok sayıda Gaziemirlide vardı.

Kapalı ancak yağışsız bir havada yapılan Menderes – Gaziemir karşılaşmasında maç öncesi dikkat çeken önemli ayrıntılardan biri maçın oynandığı stadın durumuydu! Saha içi her ne kadar futbol oymaya müsait bir görüntüde ise de, saha yanındaki koşu alanının beton oluşu ve diğer alanlarında parke taşıyla kaplı oluşu futbolcular açısından sakatlanmaya açık tehlike yaratıyor. Kapalı tribünlerin yüksekliği seyircilere maç izleme konforu verse de demirden oturma bankları için aynı ifadeleri kullanmak mümkün değil! Menderes sahası dar alana sahip bir saha! Seyirciler genelde sahayı çevreleyen tel örgülerin hemen ardından maçı yoldan ya da park alanında takip edebiliyor.    

Karşılaşmanın ilk atağı Gaziemir Gençlik Spor’dan geldi. Uğurcan’ın plase vuruşunu Menderes kalecisi Emre Göküş son anda çeldi.

 

15.dakikada Gaziemir Gençlik Spor’dan Tolgahan rakip yarı alanda sahip olduğu topu düzeltti kaleye vurdu. Top yandan auta çıktı.

Dakikalar 17’yi gösterdiğinde gelişen Menderes atağında topla penaltı noktasında buluşan Sadi Durak sert vurdu. Sadi’nin şutunu çelmek isteyen Gaziemir defans oyuncuları Safa ve Görkem’in ayaklarına çarpan top şandel çizerek kaleye gittiği esnada kontrpiyede kalan kaleci Mustafa Ali’nin yapacağı pek fazla bir şey yoktu! 1-0.

 

20 dakikada bu kez gelişen Gaziemir atağında Uğurcan’ın pasıyla topla buluşan Abdullah’ın vuruşu autla sonuçlandı.

 

22.dakikada atak sırası Menderesli oyunculardaydı. Menderes’in kazandığı serbest atışında topun başına Deniz Duran geldi. Deniz kaleye vurmak yerine topu ortaladı. Topa yükselen Murat Sinan’ın kafa vuruşu Gaziemir kalecisi Mustafa Ali’de kaldı.

38.dakikada topla buluşan Gaziemir oyuncusu Egahan’ın güzel vuruşunda, top kaleciyi de geçerken Menderes defansı topu güçlükle çıkardı!

 

İlk yarının son dakikalarında Gaziemir ceza alanından süratle onsekiz içine giren Gökhan Eşsiz elverişli pozisyonda kaleye vurmak yerine arkadaşına pas verme isteği, Menderes adına önemli bir gol pozisyonunu da harcadı!

 

İlk yarı ev sahibi lehine 1-0 sonuçla kapandı.

 

Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan Gaziemir Gençlik Spor 46.dakikada köşe atışı kazandı. Köşe atışından gelen topa Ali kafa vurdu. Top yandan auta çıktı.

 

48.dakikada Sadi topu Gaziemir defans oyuncusunun üzerinden aşırarak takım arkadaşı Tarkan Gürbüz’e gönderdi. Tarkan’ın vuruşunda top yandan auta çıktı.

 

50.dakikadan itibaren maçta beraberliği yakalama çabasına giren Gaziemir Gençlik Spor rakibine sahasında baskı kurmaya başladı.

 

66.dakikada yine Gaziemir atağında maça altı dakika önce dahil olan Efecan sol kanatta topla buluştu. Efecan köşe çizgisine kadar taşıdığı topla geriye dönerek diğer çaprazdaki Uğurcan’a pasladı. Uğurcan kontrol ettiği topla onsekiz içine girdi. Kale sahası sahasına kadar sürdüğü topu altıpas noktasındaki arkadaşı Egehan’a yolladı. Egehan gelen topu şık bir plaseyle Menderes ağlarına yolladı:1-1

 

Maçta beraberliği yakalayan Gaziemir deplasmanda oynamasına rağmen karşılaşmada ikinci gole ulaşarak galip gelmek için Menderes kalesine yüklendi. Menderes ise rakibinin bu isteğini soğukkanlılıkla durdurmayı amaçlarken, kazandığı toplarla Gaziemir kalesine kontrataklar geliştirmeye başladı.

 

75.dakikada Menderes oyuncusu Gökhan, Gaziemir onsekizinin içine hareketlendi. Altıpas üzerine doğru gönderdiği topa iyi yükselen Sadi’nin kafa vuruşunda top bir kez daha Gaziemir ağlarıyla buluştu:2-1

 

Maçın 89.dakikasında Menderes kalesi önünde topla buluşan Gaziemir oyuncusu Egehan’ın kafa vuruşunu kaleci Emre son anda çıkardı. Gaziemir bu pozisyondan da yararlanamayınca maçta beraberlik şansını kaçırmış oldu.

 

Uzatma dakikalarında da başka gol olmayınca Menderes Belediyesi Eğitim Kültür Spor, Gaziemir Gençlik Spor’u maçın yıldızı Sadi Durak’ın attığı iki golle mağlup etti.  

Varol ZENGİNOBUZ
21/01/2018 , 23:33:34
spor spor spor
Sevgili editör; kendinize has üslubunuz yorumunuz ve yazılarınız ile yerel habercilikte farkınızı ve klasınızı ortaya koymuşsunuz. Özellikle maçtan sonra meşhur kahvemizde "Sadi Durak" amca ile fotoğrafınız ve açıklamanız habere ayrıca bir güzellik vermiştir. Her kahvehane aynı tadı taşımaz... Nerede içiyorsan, kiminle içiyorsan ona göre değişir...Yerel haberciliğinizde spor haberleri ayrı bir merakla takip edilen haberler oldu. Başarılı gazeteciliğinizin her daim artarak devam etmesini dilerim.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
21/04/2024 , 16:19:04
GAZİEMİR
21/04/2024 , 15:51:55
SPOR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin