Başkan Şenol ve Beyen ‘Esnaf Duyarlılığı’nı plaketlendirdi !
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

Başkan Şenol ve Beyen ‘Esnaf Duyarlılığı’nı plaketlendirdi !

Facebook'ta paylaş
Lokantasında artık yemekleri özenle biriktirerek başıboş evcil hayvanların yaşadığı barınak için biriktiren esnafa Gaziemir Belediye Başkanı ve esnaf odası başkanı plaketle takdir etti.
17/01/2018 , 10:38:40

Konyalı Ahmet Usta Gaziemir Şubesi İşletmecisi Mehmet Ay ve işletme müdürü Necmi Öngören’in başıboş hayvanların beslenmeleri için geliştirdikleri sosyal sorumluluk projesi toplumun birçok tarafından takdir ve destek topladı.

Gaziemir Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ile işbirliği yapan işletme barınakta yaşamını sürdüren hayvanlara verilmek üzere lokantadaki yemek artıklarını biriktirdi. Yemek artıklarını hayvanların yiyebileceği şekilde ayrıştıran işletme çalışanları aynı duyarlılığın müşteriler tarafından paylaşılması amacıyla masalara ‘lütfen yemek tabaklarına kürdan, peçete vb. cisimler bırakmayınız!’ yazılı uyarıcı yazılar koyarak dikkat çekti.

İşletmenin bu sosyal duyarlılığı müşterilerin gözünden kaçmaz iken Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol ve Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Beyen bu duyarlılığın yaygınlaşması artması adına işletmeyi takdir plaketiyle ödüllendirdi.

Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın Olağan Kongresi’ne katılan Başkan Şenol burada yaptığı konuşmada “Arkadaşlarımız gerçekten güzel ve örnek alınacak bir sosyal sorumluluk geliştirmişler. Mehmet Ay kardeşimizi ve beraberinde duyarlılık gösteren tüm çalışanlarımızı ve müşterilerini tebrik ediyorum”dedi.

İşletme sahibine takdir plaketini Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Beyen, İzmir Esnaf Odaları Birliği Başkanı Zekariya Mutlu ve Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol birlikte takdim etti.  

Varol ZENGİNOBUZ
17/01/2018 , 17:18:50
önemsiyorum...
Mehmet Ay ve işletme müdürü Necmi Öngören gibi duyarlı insanların yaptıklarını çok önemsiyor ve takdir ediyorum. Helal olsun siz ve sizin gibilere. Sevgili başkanım ve esnaf odası güven tazeleyen başkanına düşüncelerinden dolayı tebriklerimi sunuyorum. İyiki varsınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
21/04/2024 , 16:19:04
GAZİEMİR
21/04/2024 , 15:51:55
SPOR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin