CHP İZMİR VEKİLLERİNDEN, YENİ YÖNETİME TAM DESTEK
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

CHP İZMİR VEKİLLERİNDEN, YENİ YÖNETİME TAM DESTEK

Facebook'ta paylaş
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekilleri, CHP İl Başkanlığına yeni seçilen Deniz Yücel ve yeni İl Yönetim Kurulunu ziyaret etti.
15/01/2018 , 12:10:48

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekilleri, CHP İl Başkanlığına yeni seçilen Deniz Yücel ve yeni İl Yönetim Kurulunu ziyaret etti. Ziyarette tek tek söz alan vekiller, yeni yönetimin başarısı için tam destek vereceklerini ifade etti.

Ziyarete, CHP İzmir milletvekilleri Atilla Sertel, Musa Çam, Özcan Purçu, Tacettin Bayır, Tuncay Özkan, Murat Bakan, Ali Yiğit ve Parti Meclisi üyesi Şehrazat Mercan katılırken,  İl başkanı Deniz Yücel ziyaretten duyduğu memnuniyeti  "Bu ziyareti ve vekillerimizin düşüncelerini çok önemsiyorum. Bizim kavgamız ve mücadelemiz dışarıya karşı, AKP'nin kurmak istediği baskı ve hukuk tanımaz düzene karşı olacak" sözleriyle ifade etti.

VEKİLLERDEN TEBRİK VE DESTEK

Ziyarete katılan CHP İzmir milletvekilleri sırayla söz alarak yeni yönetime tam destek vereceklerini ve İl başkanlığının hazırlayacağı çalışma planına eksiksiz uyacaklarını ifade ederken, şunları söylediler.

Murat Bakan:  İl yönetimimiz çok kıymetli kardeşlerimiz ve ağabeylerimizden oluşuyor, İl başkanımız zaten çok değerli bir arkadaşımız. kendilerini tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Türkiye için zor bir dönem bekliyor hepimizi. Bu zorlukların üstesinden el birliği ile geleceğimize inanıyorum.

Özcan Purçu: İl başkanımızı ve yönetimimizi kutluyor, başarılar diliyorum. Gelecek için tüm umutlarımızı elimizden almaya çalışan bir iktidar var. İzmir umudun adı olmuş durumda. İzmir vekili olarak gittiğimiz her yerde farklı ve güzel bir şekilde karşılanıyoruz. Yeni yönetimimizle birlikte İzmir'in umut olduğunu, tüm ülkeye bir kez daha gösterip, bu umudu tüm ülkede yeşerteceğimize inanıyorum. 

Ali Yiğit: Hem çok genç, hem de büyük beklentilerin olduğu bir il başkanımız var.  Eminim ki, genç yönetimiyle birlikte bu beklentileri fazlasıyla karşılayacaktır. Gelir gelmez ilk eylemlerini OHAL' e karşı başarıyla gerçekleştirdiler. Bundan sonrada her eylemlerinde destek vereceğiz. El birliğiyle  başarıya ulaşacağımıza inancım tamdır.

Atila Sertel: Sevgili il başkanımızın baba-oğul ilişkisiyle ahlaklı ve ilkeli bir siyaset ortamında yetiştiğine şahit olduğum için, Deniz Yücel'in açık bir şekilde destekçisi oldum. İspanya'ya, Yunanistan'a bakarsak, aslında il başkanımızdan daha genç isimlerin ülkeleri yönettiğini görürüz. Gençlik bedende değil, beyinde olmalıdır. Bu genç beyinlerin yönetiminde, içinde bulunduğumuz cumhuriyet gemisini, yeniden Mustafa Kemal Atatürk'ün getirdiği limana yanaştıracağımıza inanıyorum. İl başkanlığımızın vekiller için  yapacağı çalışma programlarını çok önemsiyorum. İl başkanımıza ve yönetimimize başarılar diliyorum.

Tacettin Bayır: Yeni seçilen başkanımız ve yönetimimizi kutluyor, başarılar diliyorum. Mahalle delegelerinden başlayan kongreler sürecimizi tamamladık ve il yönetimimizi oluşturduk. Bunca yıllık tecrübeyle söylüyorum, mahalle ve ilçelerde kazanamayan delegeleri, üyelerimizi kucaklamamız çok önemli. Onların bir yenilmişlik duygusu yaşamadan, bu büyük mücadeleye ortak edilmesi şart. Bu gemiyi birlikte yüzdüreceğiz. İl başkanlığımızın kısa, orta ve uzun vadeli planlar oluşturmasını ve bizlere görev vermesini bekliyoruz.

Musa Çam:  Söylenecek her şeyi arkadaşlarım ifade etti. Yeni seçilen il başkanımız ve yönetimimize, milletvekilleri olarak her türlü desteği vereceğimizden kimsenin şüphesi olması. Artık hayati önem taşıyan, telafisi mümkün olmayacak seçimler için, seçim sathı mahalline girdik. Bu seçimler için birlik içinde ve etkili bir şekilde çalışmalıyız. Burada olamayan vekil arkadaşlarımızda mecliste ve farklı bölgelerde çalışıyorlar. Hepsinin saygı ve selamlarını iletiyorum.

Tuncay Özkan: Bugün artık tek derdimiz var, Cumhuriyetimizin, yok edilmeye çalışılan demokrasimizin ve zulümden İllallah etmiş halkımızın kurtuluşu için, CHP iktidarını kurmak. Bu uğurda elini taşın altına koyacak herkesle omuz omuza mücadele etmekten başka çaremiz yok. Yeni seçilen il başkanımız ve yönetimimizin yapacağı çalışmalara tam destek verecek, bize bildirecekleri görevleri yerine getireceğiz. Birbirimize sarılarak, bir olarak güçlenip, Mustafa Kemal Atatürk'ün yolundan yürüyerek başarıya ulaşacağımıza inancım tamdır.

YÜCEL: YA DEMOKRASİ, YA OHAL

Milletvekillerinin konuşmalarının ardından söz alan CHP İzmir il başkanı Deniz Yücel' de " Bu ziyareti ve vekillerimizin düşüncelerini çok önemsiyorum. Bizim kavgamız ve mücadelemiz dışarıya karşı, AKP'nin kurmak istediği baskı ve hukuk tanımaz düzene karşı olacak. Kongreler bitti. Oradaki yarış, bizim kardeşlerimizle olan demokrasi yarışımızdı. Kongreden önce de birdik, bundan sonrada bir ve tek vücut olacağız. Önümüzdeki seçimde ya cumhuriyet ya gericilik, ya demokrasi ya OHAL ve KHK'lar seçimi yapılacak. Bunu halkımıza iyi anlatmamız gerektiğinin farkındayız. En kısa sürede çalışma programlarını ve yol haritamızı oluşturup, siz değerli vekillerimize ileteceğiz. Sizlerin verdiği destek bizler için çok önemli. Şahsım ve yönetim kurulum adına tek tek hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Varol ZENGİNOBUZ
18/01/2018 , 18:49:26
Muzafferiyetler....
Muzafferiyetleri kazandıran ne ordunun kuvvet ye heybeti, ne de silâhların intizam ve mükemmeliyetidir. Muzafferiyetleri sağlayan, kalp ve ruhun kuvvetidir. Bu kalpler ve ruhlar; il başkanımız başta olmak üzere tüm vekillerimizde fazlasıyla oluştuğuna göre,hedef 2019 CHP iktidarıdır. Vekillerimizin ayaklarına sağlık,sağ olsunlar,var olsunlar. Kaybedenler, kendi kendini yetiştirmiş kişiler gibi, kazananlara oranla çok daha geniş bir bilgi ağına sahiptirler; kazanmak istiyorsan tek bir şey bilmen, her şeyi bilmekle zaman yitirmemen gerekir; derin bilginin hazzı kaybedenlere özgüdür. Biri ne kadar çok şey biliyorsa, işleri o kadar ters gidiyor demektir. (örnek mi an itibariyle akp iktidarı)

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
25/03/2024 , 12:37:57
SİYASET
25/03/2024 , 12:27:09
SİYASET
25/03/2024 , 11:44:19
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin