MHP’li Tanrıkulu emekli Polis Özel Harekatçıları ziyaret etti
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

MHP’li Tanrıkulu emekli Polis Özel Harekatçıları ziyaret etti

Facebook'ta paylaş
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu; İzmir’de, Tüm Emekli Polis Özel Harekatçılar Derneği (TEMPÖHDER) yöneticileri ve üyeleriyle bir araya geldi.
15/01/2018 , 11:59:02

Merkezi Gaziemir’de bulunan TEMPÖHDER’in davetlisi olarak kente gelen Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu’nu Dernek Başkanı Uğur Yenen karşıladı. Yenen derneği faaliyetleri hakkında Tanrıkulu’na bilgi verdi.

Tanrıkulu burada yaptığı konuşmada; “Milliyetçi Hareket Partisi olarak ekonomik ve sosyal sorunlarınızı biliyoruz ve bunların çözümü noktasında gerekli çalışmaları TBMM’de yapıyoruz. Umuyorum en kısa zamanda müjdeli haberler sizlere ulaşacaktır. Biliyorsunuz; 3.600 ek gösterge sorununuz, Milliyetçi Hareket Partisi Seçim Beyannamesi’nde yer almış ve bu ek göstergenin uygulamaya girmesi için her ortamda ısrarla bizim için önemli olan bu konuyu dile getirmekteyiz. Diğer yandan haklı talepleriniz arasında yer alan ve çok önemsediğim görev başında yaralanıp gazi ünvanı alamayan kardeşlerimizin durumunun biran önce çözüme kavuşturulması gereklidir. Bu konuyla ilgili TBMM’de üç ayrı bakana vermiş olduğum yazılı soru önergelerimin sizler adına takipçisiyim. Sizler yıllarını gece-gündüz, kar- yağmur demeden, dağ-tepe bu vatan için hizmet vermiş insanlarsınız. Emeklilik döneminizde; diğer tüm emeklilerimiz de dâhil, sorunsuz ve yılların yorgunluğunu giderebilecek yaşam standartlarına kavuşmanız gerektiğine inanıyoruz. İnanıyorum ki; ülkemizin içinden geçtiği buhranlı durum atlatıldığında, bu sorunlarınızın çoğunluğu çözüme kavuşturulacaktır. Güçlü bir Türkiye’nin bunu yapması gerekir ” dedi.

 

Varol ZENGİNOBUZ
19/01/2018 , 18:33:36
Atatürk ve polis....
Atatürk’ün polisle ilgili sözleri -Dün sizin hali tavrınızdaki mertlik ve erkeklik, yürüyüşünüzdeki intizam ve ciddiyet size olan haklı itimadı kuvvetlendirdi ve herkesi memnun etti. Çünkü herkes biliyor ki ve bilmelidir ki, Polis ve Jandarma Kuvvetleri vatandaşlara huzur ve sükun temin eden Cumhuriyetin kanunlarına ve medeniyet düşmanlarına karşı kullandığı bir kalkandır. -Polis asker kadar disiplinli, hukukçu kadar hukuk adamı, bir anne kadar şefkatli olmalıdır.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
15/04/2024 , 11:27:01
AKTÜEL
15/04/2024 , 11:21:27
AKTÜEL
15/04/2024 , 11:17:19
AKTÜEL
14/04/2024 , 11:29:28
GAZİEMİR
08/04/2024 , 14:46:49
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin