GAZİEMİR GENÇLİK ÇAYBAŞI KARŞISINDA KLASINI KONUŞTURDU
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

GAZİEMİR GENÇLİK ÇAYBAŞI KARŞISINDA KLASINI KONUŞTURDU

Facebook'ta paylaş
En son galibiyetini altı hafta önce Güraltay Spor karşısında alan Yeşil Beyazlar, Torbalı Çaybaşı’nı Uğurcan ve Tolgahan’ın golleriyle 2-0 yenerek haftalar sonrası hanesine üç puanı yazdırdılar.
21/01/2018 , 23:23:49

İzmir Süper Amatör Lig Beyaz Grup’ta ikinci devrenin ikinci maçında Gaziemir Gençlik Spor, Torbalı Çaybaşı Spor ile karşılaştı.

Geçtiğimiz hafta zorlu Çeşme deplasmanından bir puanla dönen, ancak yeni transferleri ve bu maçta ortaya koyduğu futbol ile taraftarlarını yeniden umutlandıran Yeşil Beyazlar kendi evinde oynayacakları Çaybaşı maçı hayli önem taşıyordu.

Tüm gözlerin yeni transferlerin üzerinde olduğu karşılaşma öncesinde takımda tek eksiklik formda kalecisi Ahmet Erbay’ın Çeşme maçında yaşadığı sakatlıktı! Kaleci Ahmet’in pozisyon sırasında burnunun kırılması takım arkadaşlarını ve yöneticileri hayli üzdü.

Maç sonrasında gerekli ön tedavileri gören genç oyuncu için Gaziemir Gençlik Spor Kulübü Başkanı Hakan Süvari ve yönetim kurulu seferber oldu. Özel bir sağlık merkezinde gözde oyuncularının tedavi altına aldıran yöneticilere gösterdikleri yakınlık ve ilgiden dolayı teşekkür eden Ahmet Erbay’ın ailesinin en büyük dileği hafta içinde ameliyat olacak oğullarının bir an önce eski sağlığına kavuşması!

Sakatlığına rağmen takım arkadaşlarını izlemek için tribünlerdeki yerini alan genç oyuncuya, Gaziemir Gençlik Spor takımı da açtıkları pankartla Geçmiş Olsun dileklerini iletmeleri Yeşil Beyazların taraftarlarından da alkış aldı!

Gaziemir Gençlik Spor – Torbalı Çaybaşı Spor arasındaki karşılaşma kapalı ve zaman zaman şiddeti arttıran sağanak yağışlı bir havada oynandı.

Ligin ikinci devresinde takıma dahil olan Uğurcan Erbaş, Egehan Doğandemir, Mert Varnalı ve Özdemir Sınur ilk kez yeşil beyazlı forma ile kendi evinde, kendi seyircisi önünde görücüye çıktı.

Maçın ilk devresi kapalı bir havada ancak yağmurun dindiği bir zaman diliminde oynandı.

Maçta ilk tehlikeli atağı konuk Torbalı Çaybaşı Spor oyuncuları yarattı.

6.dakikada Ali Efe Çalşık yakaladığı topu sert bir şutla Gaziemir Gençlik Spor kalesine yolladı. Top Kaleci Mehmet Ali Karaöz’ün kontrolünde auta çıktı.

9.dakikada gelişen Gaziemir atağında sol kanattan yapılan ortaya gelişine vuran Uğurcan’ın şutu, Çaybaşı kalecisi Okan Aktuğ’un müdahalesi sonrasında kornere çıktı.

Bu pozisyonun hemen ardından yine atak geliştiren Gaziemir Gençlik Spor’du. Yeşil Beyazlar orta saha üzerindeki yaptıkları seri paslarla rakip ceza sahası içine girdi. Topa en son vuran Uğurcan’ın tehlikeli şutu az bir farkla dışarı çıktı.

12 dakikada Gaziemir oyuncusu Egehan, Çaybaşı orta alanına sol kanattan altı pas köşesine kadar taşıdığı topa sol ayağı yerine sağ ayakla vurunca takımı adına önemli bir gol pozisyonundan yararlanamadı.

14.dakikada bu kez atak sırası Çaybaşı’ndaydı. Kazanılan bir serbest vuruş sonrasında onsekiz içinde topla buluşan Ali Korkmaz göğsüyle yumuşattığı topa vurmak isterken ıskaladığında takımı adına gollük bir pozisyondan yararlanamadı.

18.dakikada gelişen Gaziemir atağında topla buluşan Egehan arkadaşı Uğurcan’ı gördü. Uğurcan, Çaybaşı kalecisi Okan’ın beklemediği bir anda onsekiz dışından sert ve isabetli vurdu. Meşin yuvarlak Çaybaşı ağlarıyla buluştu:1-0

Golün hemen ardından bu kez Çaybaşı atağı vardı. Fehmi Özparıltı’nın şutu iyi yer tutan Gaziemir kalecisi Mehmet Ali’nin ellerinde eridi!

28.dakikada Gaziemir oyuncusu Abdullah Sarıkaya rakip onsekiz içerisinde Mert’i gördü. Mert sert vurdu kaleci Okan kurtardı.

38.dakikada Abdullah’ın ortasında Mert bir kez daha kaleyi yokladı. Top az farkla auta çıktı.

40.dakikada bu kez Egehan Abdullah’ı gördü. Abdullah’ın bekletmeden vurduğu topu Çaybaşı defansı son anda kornere çıkardı.

42.dakikada Uğurcan daha önce benzer pozisyondaki gibi yine topla buluştuğunda, bu kez sol ayağına gelen topa sağ ayağı ile vurunca takımı adına önemli bir gollük pozisyondan yararlanamadı.

İlk yarı Gaziemir Gençlik Spor’un 1-0 üstünlüğü ile kapandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısının tamamı, zaman zaman şiddetini arttıran sağanak yağmur altında oynandı.

50.dakikada gelişen Gaziemir atağında kazanılan korner atışı sonrasında havadan penaltı noktasına doğru gelen topa iyi yükselen Safa Altuntaş’ın kafa şutu kaleci Okan’ın ellerinde kaldı!

68.dakikada Torbalı Çaybaşı Spor atağında, Gaziemir Gençlik Spor defansının arkasına düşen topu kaleci Mehmet Ali yerinde bir müdahale ile uzaklaştırdı!

70.dakikada yine Çaybaşı atağında Celalettin Avcı, Gaziemir kaptanı Görkem Çıtak’ı ekarte ederek topa sahip oldu. Celalettin’in sert vuruşu kaleci Mehmet Ali’de kaldı.

Karşılaşmanın bu dakikalarından sonra Gaziemir Gençlik Spor Teknik Sorumlusu Özkan Kılıç yaptığı oyuncu değişiklikleriyle beraberliği yakalamak için umutlanan Çaybaşı oyuncularının direncini kırmayı başardı.

Özkan hoca Fatih Fetvacıoğlu’nun yerine Atakan Atalan’ın, Uğurcan’ın yerine Uğur Kurar’ı ve Abdullah’ın yerine Efecan Koman’ı oyuna aldı. Oyuncu değişiklikleriyle kondisyon yönünde üstünlüğünü eline geçiren Gaziemir oyunun son dakikalarına doğru ataklarını sıklaştırdı.

Oyunun normal süresi sonuna oynanmamış dakikalar olarak 5 dakika daha ilave edildiğinde sahada ikinci golü bulmak isteyen taraf yine Yeşil Beyazlardı.

90+2’de onsekiz üzerinde topla buluşan Efecan’ın isabetli ve düzgün vuruşunda, kaleci Okan aynı güzellikle plonjon yaparak topu yakaladı!

90+3’te Egehan’ın güzel ara pasına hareketlenen Atakan’ın plasesi direğe çarparak auta çıktı.

90+5’te yine Egehan bu kez sağ kanattan Çaybaşı kalesine yönelen Uğur’u gördü. Uğur’un ortaladığı topa düzgün ve isabetli vuran Tolgahan Gök rakip ağlarını bir kez daha havalandırdı:2-0

Gol ile birlikte hakem Reşat Onur Coşkunses maçı noktalayan son düdüğü çaldı.

Gaziemir Gençlik Spor elde ettiği bu galibiyet ile puanı 24’e çıkardı.

Sağanak yağmura rağmen takımını desteklemek üzere kapalı tribünde şemsiyelerini  açarak maçı takip eden taraftarlar ıslak bir şekilde olsalar da altı hafta sonra gelen galibiyet sevincini yaşadı!

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin