YENİ YILA GİRERKEN TÜRK SPORU
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

YENİ YILA GİRERKEN TÜRK SPORU

Facebook'ta paylaş
23/07/2018 , 20:37:25

2017 yılını sonlandırdığımız 2018 yılının ilk günlerini yaşamaya hazırlandığımız bir süreçte, Türk Sporumuzun geride kalan bir yıl içerisinde yaşadıklarının kısaca özetlemek yerinde olacaktır.

Değerlendirmeme geçmeden önce 2018 yılının başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyamız için barış dolu bir yıl olmasını diliyorum. Spor anlamında da ülkemiz adına 2018 yılının başarılarla dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum.

2017 yılında milli futbol takımımız açısından ne yazık ki kötü bir yıl oldu. Bunun gerekçelerini geniş bir şekilde önceki yazılarımda işlemiştik. Merak eden www.yerelhaberci.com.tr internet adresinde köşe yazarları bölümünde bulabilir.

Ampute Milli Takımımızın elde ettiği Avrupa Şampiyonluğu millet olarak hepimize gurur verdi.

Beşiktaş Spor Kulübümüz Avrupa Şampiyonlar Liginde harika maçlar çıkararak adını Avrupa’nın en iyi takımları arasına yazdırdı. 2018 yılında ilk 16 da mücadele edecek olan takımımıza başarılar diliyorum.

Gönül isterdi ki Fenerbahçe, Galatasaray, Başakşehir ve Konyaspor Avrupa da Beşiktaş gibi başarılı olsun!

Türk Futbolunun dünyadaki yerini gösterecek olan milli takımlarımızın ve kulüp takımlarının uluslararası alandaki müsabakalarda elde edeceği sonuçlardır.

2017 yılının sonuna doğru kaybettiğimiz Olimpiyat ve Dünya Şampiyonu Milli Haltercimiz Naim Süleymanoğlu genç yaşta yaşama veda etti. Sevgili 'Cep Herkülümüz'  Naim’i Türk Milleti elde ettiği başarılarla daima hatırlayacaktır, mekanı cennet olsun.

2017 yılı içerisinde yerel düzeyde amatör kulüplerimiz kendi liglerinde büyük ve özverili mücadeleler ortaya koydular.

Yerel Haberci olarak biz de onların bu onurlu mücadelelerini takip ettik. Gerek basılı gerekse internet ortamındaki yayınlarımızda yer verdik. Bunun yanı sıra yağmur, soğuk, sıcak demeden amatör kulüplerin müsabakalarını izleyen sporseverlerin yaşadıklarını kamuoyu ile paylaştık.

Ne mutlu ki Yerel Haberci olarak amatör spora verdiğimiz bu desteğin spor kamuoyu tarafından anlaşıldığını aldığımız ödüllerle görmüş olduk. Yenigün Gazetesi ve Ege Masterler Federasyonunun verdiği ödüller bizleri mutlu etti.

Söz masterlerden açılmışken Ege Masterler Federasyonu'nun düzenlediği başarılı organizasyonlardan kısaca söz etmek isterim. Bayraklı Belediyesi ile ortaklaşa düzenledikleri Dünya Masterler Günü etkinliği başarılı bir organizasyon oldu. Bunun akabinde eski milli futbolcu Erhan Önal’ın adını verdikleri turnuva vefa açısından önemli bir örnek teşkil etti. Başta Başkan Recep Çolak olmak üzere tüm Ege Masterler Federasyonu yönetimini tebrik ediyoruz. Federasyonun Gaziemir de ki ayağı konumundaki Gaziemir Master Spor Kulübü ve Gaziemir Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Mazlum Muammer Şentürk’ü başarılarından dolayı tebrik ediyorum.

Herkese mutlu yıllar.

Varol ZENGİNOBUZ
03/01/2018 , 18:51:32
yürekten tebrikler...
Sporumuzun geride kalan bir yıl içerisinde yaşadıklarını özetleyen,sevgili ali ihsan ağbimin kalemine ve yüreğine sağlık.Çarşı meydanında yarattığı farkındalık her zaman benim gözlemimdir.Kendine has üslübu,espirileri ve hoş görülüğü takdirlere şayandır.Başarılarının herdaim olmasını yürekten dilerim. “Spor, bir milletin gençlerinin onu ayakta tutmasını sağlar.” Mustafa Kemal Atatürk “Hedeflerinizi yüksek tutun ve oraya varana kadar hiç durmayın.” “Kimle rakip olursanız olun, maç 0-0 başlar.” saygı ve sevgilerimle,

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin