BARINAKTAKİLERE KONYALI AHMET USTA DUYARLILIĞI
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

BARINAKTAKİLERE KONYALI AHMET USTA DUYARLILIĞI

Facebook'ta paylaş
23/12/2017 , 10:37:19

Lokantalarındaki artık yemekleri sahipsiz hayvanların yaşamlarını sürdürdüğü Menderes Barınağı için toplayan Konyalı Ahmet Usta Gaziemir Şubesi örnek bir sosyal sorumluluk üstleniyor.

 

Sahiplenmeyi bekleyen köpek ve kedilerin yaşam alanı olarak hizmet veren Menderes Hayvan Barınağı’ndaki hayvanların yiyecek ihtiyacının karşılanmasına bir destekte Konyalı Ahmet Usta Gaziemir Şubesi’nden geldi.

İşletmesindeki artık yemekleri çöpe atmak yerine Menderes Hayvan Barınağı için biriktiren Konyalı Ahmet Usta Gaziemir Şubesi sosyal sorumlulukta örnek oldu.

 

İşletme Müdürü Necmi Öngören ve personeli müşterilerin tabaklarında bıraktıkları pide, bulgur ve keşkek türü ürünleri özenle diğer artıklardan ayrıştırıyor. Köpek ve kedilerin tüketebileceği ayrıştırılan atıklar özel bir kapta muhafaza ediliyor. Söz konusu yemek artıkları daha sonra Gaziemir Belediyesi Veterinerlik Müdürlüğü tarafından toplanarak Menderes Hayvan Barınağı’na teslim ediliyor.

 

Konyalı Ahmet Usta Gaziemir Şubesi İşletme Müdürü Necmi Öngören “Personelimiz hayvanların yiyeceği artıkları diğerlerinden ayırarak özverili bir çaba gösteriyor. Belediyemiz de aynı duyarlılık ve özenle yenilmeyen yiyecekleri barınaktaki hayvanların ihtiyacının karşılanmasına katkı veriyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Müşterilerimizden yemeklerini yedikten sonra tabakların içlerine lütfen kürdan ve peçete bırakmamalarını rica ediyorum” dedi. İşletme bu konuda duyarlılığın artması için masa üzerine uyarıcı ifadeleri içeren kartonlarla müşterilerin dikkatini çekmeyi de ihmal etmiyor! 

Varol ZENGİNOBUZ
20/12/2017 , 22:56:50
ATAM'ın hayvan sevgisi..
Konyalı Ahmet Usta Gaziemir Şubesi'ni tebrik ediyorum. ATATÜRK, bir akşam misafirleriyle Florya deniz köşkünde oturuyordu. Sofra uzun ve kalabalıktı. Bir kayık tabağın içinde tepeleme bıldırcın kebabı getirdiler, sofranın ortasına koydular. Başta kendisi, herkes keyifle birer tane aldı. O sırada sofranın öbür ucunda oturan rahmetli Salih BOZOK, eğlence olsun diye cebinden bir canlı bıldırcın çıkarıp sofranın kenarına koydu. Kalabalıktan ve bol ışıktan ürken kuşcağız tabakların üstünden atlayarak koşa koşa gitti. ATATÜRK ’ün kucağına atılıp saklandı. Konuşmalar durdu, çatal sesleri kesildi, ortalığı bir sükunet kapladı. ATATÜRK, kuşu aldı okşadı, ceketinin yan cebine koyduktan sonra, garsona kebap tabağını göstererek şu emri verdi: -…”BU TABAĞI KALDIRINIZ VE BİR DAHA SOFRAMA BU KUŞUN YEMEĞİNİ GETİRMEYİNİZ…” demişti. Evet, tartışmasız ATATÜRK ‘ün tüm hayvanlara karşı sevgisi vardı. hatırlanması ve bilinmesi dileklerimle...

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
21/04/2024 , 16:19:04
GAZİEMİR
21/04/2024 , 15:51:55
SPOR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin