CHP GAZİEMİR’DE ZEYTİNLİ, ÇİÇEKLİ, BOL PLAKETLİ DEVİR TESLİM
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

CHP GAZİEMİR’DE ZEYTİNLİ, ÇİÇEKLİ, BOL PLAKETLİ DEVİR TESLİM

Facebook'ta paylaş
15/12/2017 , 11:14:21

İlçe Kongresi’nde yeni ilçe başkanı seçilen Kasım Özkan görevini eski başkan Umut Tekin’den aldı. Devir teslim törenine Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’da katıldı. Yaklaşık 100 kişinin takip ettiği törende yapılan konuşmalarda birlik,beraberlik ve barış mesajları vardı.

10 Aralık 2017 tarihinde gerçekleşen Cumhuriyet Halk Partisi Gaziemir İlçe Kongresi’nde seçilen yeni ilçe başkanı ve yönetim kurulu mazbatasını alarak görevine başladı.

Mevcut başkan Umut Tekin’in aday olmadığı kongrede CHP Gaziemir ilçe başkanı seçilen Kasım Özkan yeni görevini ilçe binasında gerçekleştiren törenle devraldı.

Devir teslim törenine Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, eski ve yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri, yeni seçilen 17 il delegesi ile birlikte yaklaşık 100 partili katıldı.

İlçe Başkanı Umut Tekin törende yaptığı konuşmada “İşte şimdi eski bir ilçe başkanı olarak, CHP Gaziemir’in sade bir üyesi olarak buradayım. Yeni seçilen ilçe başkanımız Kasım Özkan ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Kasım Başkan tecrübesiyle CHP’nin başarısını daha yukarıya taşıyacaktır. Ben d bir partili olarak her zaman onun yanında olacağım. Verilecek her türlü görevi yerine getirmeye çalışacağım” dedi.

“Bu bir bayrak yarışı” diyerek Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol konuşmasında barış ve birlik mesajları verdi. Şenol “Hepimiz yıllardır emek veren CHP’lileriz. Kongreler olur biter. Eski arkadaşlarımızın yerine yenileri seçilir. Bugün yeni seçilen arkadaşlarımız görevlerini teslim alıyorlar. Yerelde iktidar olduğumuz dönemlerin ilçe başkanları da burada. Onlardan önce ilçe başkanlığı yapan büyüklerimiz var. Onlarında CHP’ye büyük emeği geçmiştir. 2019 yılı ülkemiz açısından çok önemli seçimlerin gerçekleşeceği bir yıl olacak. Partimizi en iyi şekilde seçimlere hazırlamalıyız. Kasım başkan tecrübesiyle bunun üstesinden gelecektir. Tabi ki bu sadece onun üzerinden kalkacağı bir yük değil! Kasım Başkan’a hepimiz yardımcı olacağız. Barış içinde, birlik ve beraberliğimizi koruyarak CHP bayrağını Gaziemir’de en üstte çıkaracağız. Ülke genelinde de aynı başarıyı yakalamak için çalışacağız. Kongre oldu, bitti. Şahsım olarak çok kongreler gördüm. Kaybettim, kazandım. Kongrede de belirttim. Ben hiçbir arkadaşımı arayıp şu adaya oy verin ya da vermeyin demedim. Burada da söylüyorum. Aranızda böyle bir şey oldu diyen varsa lütfen çıkıp söylesin. Kendisinden özür dileyeyim. Böyle bir şey yok. Hepimiz partiliyiz! Belediye başkanı olarak biz de insanız. Hata yapabiliriz. İşte Aydın Tülü kardeşimiz var karşımda. Kendisiyle aramızda tatsız bir münakaşa oldu. Ben ona hakaret ettim. Sonra da bunu yaptığım için çok pişman oldum. Kendisinden hata yaptığımı söyledim. Özür diledim. Şimdi eskisi gibi çok iyi arkadaşız” dedi.

İlçe Başkanı Kasım Özkan’da yaptığı konuşmada “Bu benim siyasi yaşamımda aldığım yedinci mazbata! Yıllarca belediye başkanı olarak görev yaptım. Şunu net bir şekilde söyleyeyim ki bu aldığım son mazbata benim aldığım en büyük ve gurur duyduğum bir mazbatadır. Sizlerin güveniyle geldiğimi bu görevi en iyi şekilde yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Bize her yönüyle örnek olan Umut Tekin başkanımızı bundan sonrada hiç bırakmayacağız. O’na ve yönetimine bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisine yeni siyasi yaşamında ve hedeflerinde başarılar diliyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından eski başkan Umut Tekin Gaziemir CHP’nin yeni başkanı Kasım Özkan’a görev mazbatasını teslim etti. Ardından Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol her iki başkana zeytin fidanı ve plaket takdim etti.

Görevini devreden Umut Tekin’e Gaziemir Belediye Meclis Grubu adına Abdurrahim Nursoy, CHP İlçe Gençlik Kolları adına Semih Kalfa, İlçe Kadın Kolları Başkanı Bengü Sayköse ve İlçe Yönetim Kurulu adına Hülya Sert çiçek ve plaket takdim etti.

Törenin ardından CHP Gaziemir İlçe Başkanlığı odasında yeni ilçe başkanı Kasım Özkan, Umut Tekin ve Gaziemir İlçe Başkanı Halil İbrahim Şenol’a kahve ikram etti. Başkanlarla bir süre sohbet etti.

“İLK İŞİM DELEGELERİ ZİYARET”

Devir teslim töreni sonrasında Yerel Haberci’ nin sorusu üzerine açıklama yapan CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan ilk iş olarak CHP delegelerini evlerinde ziyaret etmek istediğini söyledi. Özkan “Kongre konuşmamda da ifade ettiğim gibi delege arkadaşlarımı evlerinde tek tek ziyaret edeceğim. Onların evinde delege arkadaşımızın eşi ve çocukları partimize üye olmamış ise onları ilk iş olarak partimize üye yapacağım” dedi.      

 

Varol ZENGİNOBUZ
15/12/2017 , 19:27:28
baş/arılar
Yeni ilçe yönetim kuruluna başarılar!dilerim.... Sn.Belediye başkanımada gösterdiği nezaket ve hoşgörüden dolayı tebriklerimi sunarken; Ve… Bir gün herkes anlar, sevdiğinin kıymetini… Ama gidince, Ama bitince, Ama ölünce… Kısaca; İş işten geçince! Saygılarımla;

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
19/04/2024 , 16:14:04
SİYASET
19/04/2024 , 15:30:12
GAZİEMİR
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin