EGE MASTERLER FEDERASYONU ÖDÜL GECESİNDE VEFA ÖRNEĞİ
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

EGE MASTERLER FEDERASYONU ÖDÜL GECESİNDE VEFA ÖRNEĞİ

Facebook'ta paylaş
07/12/2017 , 22:03:45

Geçtiğimiz akşam Bayraklı Belediyesi sosyal tesislerindeydik.

Ege Masterler  Federasyonunun  3. Kuruluş yıldönümü ve Dünya Masterler Günü kutlama yemeğinin ev sahipleri  Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ile birlikte Ege Masterler Federasyonu Başkanı Recep Çolak’tı.

Gecede Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve Ege Masterler Federasyonu Başkanı Recep Çolak’ın yanısıra eski futbolcu-hakem,spor yorumcusu Erman Toroğlu ile birlikte eski milli futbolcu Erhan  Önal,Amatör ve Profesyonel  spor dünyasından,aynı zamanda basın dünyasından pekçok kişi katıldı.

Güzel bir ortamda gerçekleşen gecenin evsahiplerinden biri de Gaziemir Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Muammer Şentürk’tü.

Yerel Haberci olarak ödüle layık görüldüğümüz bu gecede Şentürk’ün ilgi ve alakası bizi ziyadesiyle memnun etti. Kendisine Yerel Haberci olarak bir kez daha teşekkür ederiz.

Bu gecenin en güzel ve en anlamlı olayı ise Türk Futbolunun ve Milli Takımın unutulmaz futbolcularından Erhan Önal adına düzenlenecek Futbol Turnuvasıydı.

Ülkemizde çoğu kez unutulup gözardı edilen bu yüce duygunun unutulmayıp,Erhan Önal’ı hatırlayıp onore etmesi  bizi aldığımız ödül kadar memnun etti.

Gecede bir konuşma yapan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ aynı organizasyonu önümüzdeki senede Bayraklı Belediyesi olarak gerçekleştireceklerini ifade ettiler.

Bir diğer konuşmayı yapan Ege Masterler Federasyonu Başkanı Recep Çolak Amatör Sporun ilerlemesi için ellerinden gelen tüm çaba ve özveriyi göstereceklerini ifade ettiler.  

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
15/04/2024 , 11:27:01
AKTÜEL
15/04/2024 , 11:21:27
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin