CHP İLÇE BAŞKANI TEKİN ADAY DEĞİLİM
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

CHP İLÇE BAŞKANI TEKİN ADAY DEĞİLİM

Facebook'ta paylaş
15/12/2017 , 23:31:13

10 Aralık'ta yapılacak ilçe kongresinde yeniden ilçe başkanlığına aday olmayacağını söyleyen Umut Tekin “Delege seçimlerinde örnek olan Gaziemir İlçe Örgütü yine örnek bir şekilde ilçe başkanını ve yönetim kurulunu belirleyecektir” dedi.

Gaziemirli Ulaş Şırlancı'nın oğlunun sünnet düğünü törenine ailesiyle katılan CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin, davetliler arasında yer alan ve geceyi takip eden Yerel Haberci İmtiyaz Sahibi Türker Küpcük'le bir süre görüştü. Yerel Haberci'ye kongre sürecini ve gelinen noktayı değerlendiren CHP İlçe Başkanı Tekin 10 Aralık ilçe kongresinde aday olmayacağını ifade etti.

Tekin “Son üç dönemdir örgütümüzün güveni ve desteğiyle ilçe başkanı olarak onurlu bir dönem yaşadım. Daha önceki dönemde de aday olmayı düşünmüyordum. Ancak mecbur bırakıldığım için yeniden aday olma görevini kabul etmek zorunda kaldım ve ilçe kongresinde delege arkadaşlarımın büyük bir çoğunluğunun desteğiyle bir dönem daha ilçe başkanı olarak görev yaptım. Önümüzde 10 Aralık kongresi var. Bu kongrede kesinlikle aday olmayı düşünmüyorum. İlçe başkanlığı yapacak örgütümüzde çok sayıda arkadaşımız var. Onların da önünü açma adına aday değilim” dedi.

İlçe başkanı olarak kongre sürecinin en sağlıklı şekilde yürümesi için elinden gelen tüm çabayı aktardığını söyleyen Umut Tekin şöyle devam etti “Yaptığımız delege seçimlerinde izlediğimiz yöntemle o süreci başarılı şekilde geride bıraktık. Bu yönümüzle partimizin diğer ilçeleri içinde örnek olduk. Şimdi ilçe kongresinde de bunu en sağlıklı ve doğru şekilde gerçekleştireceğimize inanıyorum. Aday olacak tüm arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum.”

ADAYLIK İÇİN KULİSLERDE ÜÇ İSİM DOLAŞIYOR

10 Aralık 2017 Pazar Günü Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda gerçekleşecek ilçe kongresinde mevcut ilçe başkanı Umut Tekin'in aday olmayacağını açıklamasının ardından parti kulislerinde de isimler ortaya atılmaya başladı.

 

İlçe Başkanı Tekin'in birlikte hareket ettiği yapının belediye meclis üyelerinden Ünal Işık ve Kasım Özkan'ın üzerinde durduğu siyasi kulislere yansımış durumda.

Öte yandan siyasi kulislerde son günlerde konuşulan bir başka isim ise Elif Becek!

2008 yılında emekli olduktan sonra 2009 belediye seçimlerinde eski bir hemşire olarak örgüt yapısında çalışmaya başlayan Elif Becek yerel seçimlerin kazanılması sonrasında yapılan kongrede Yüksel Demirsoy'un yönetim kurulu listesine girmişti. Demirsoy'un milletvekili adaylık istifası sonrasında yönetim kurulunca ilçe başkanlığı görevine seçilen Elif Becek 2012 olağan kongre sürecinde Umut Tekin'e karşı az bir farkla seçimi kaybetmişti.

 

2014 yerel seçimleriyle birlikte Gaziemir Belediye Meclisi Üyesi seçilen Elif Becek'in adı 10 Aralık kongresi öncesi ilçe başkan adayı olacağı kulislerde konuşuluyor.

 

Aralık ayının ilk haftası CHP Gaziemir İlçe Örgütü için oldukça hareketli bir hafta olacak. 10 Aralık'a kadar kulislere yeni aday isimleri ortaya atılırken son haftada tarafların adaylıkları kesinleştirmesiyle birlikte bu kez ilçe yönetim kuruluna kimlerin gireceği tartışılmaya başlanacak. Görülen o ki 10 Aralık kongresi iki veya üç adayın yarışına sahne olacak.

nurtaç taşkın
08/12/2017 , 10:44:50
başkanlık
varol kardşim önericeğin destekliyeceğin ismi açıkla asıl sen korkma bu senin demokratik hakkın bak ne güzel umt başkan ve yönetimi kasım özkan beyi destekliyor sende bir ismi destekliyeceksin olana alkış tutmak kolay mesela benim başkan adayım elif hanım kendilerine başarılar diliyoum
Varol ZENGİNOBUZ
01/12/2017 , 10:16:17
öneriyorum
Bu partide çalışmak isteyenler,bu partiyi idare etmek isteyenler,partinin içine girmeli bu insanlarla aynı şartlar içinde yaşamalı ki ne yapmak gerekeceğini ciddi olarak hissedebilsinler.Siyasal kavgaların çoğu sonuçsuzdur.Ama toplumsal çalışmalar her zaman verimlidir.Parti işlerinde,ulus işlerinde,gerçek işlerde duyguya,hatıra,kardeşliğe ve dostluğa bakılmaz.İçimizde partiyi ve halkı çok seven,aklına,anlayışına,vicdanına en çok güvendiğiniz insanlar seçilmelidir.Ancak o sayede partili sizin isteklerinizi yapmaya,layık olduğunuz bolluğu,rahatlığı sağlama gücüne sahip olacaktır. Bahçesinde çiçek yetiştiren insan,bu çiçekten bir şey beklermi.?Adam yetiştiren insan da çiçek yetiştirendeki hislerle hareket etmelidir.Ancak bu tarzda düşünen ve çalışan insanlar partilerine,halkına ve bunların geleceğine faydalı olabilirler. PARTİ; fikren,ilmen,fennen,bedenen,kuvvetli ve zamanı bol olan yöneticiler ister.Yeni yönetim için bu evsaf ve kabiliyetteki insanları bulmak,aday olacak kişi veya kişilerin elindedir. Unutmayın asıl olan iktidar değil saygıdır çünkü kalıcı olan iktidar değil partinin kişiliğidir.Büyük olmak demek yön vermek demektir korkutmak değildir korku imparatorluğunu yıkmak için CHP kimliğimle bende varım diyorsak bu mücadeleyi hep birlikte örgütleyelim .Saygı ve sevgilerimle.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
15/04/2024 , 11:27:01
AKTÜEL
15/04/2024 , 11:21:27
AKTÜEL
15/04/2024 , 11:17:19
AKTÜEL
14/04/2024 , 11:29:28
GAZİEMİR
08/04/2024 , 14:46:49
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin