Eğitimde Gaziemir farkı
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

Eğitimde Gaziemir farkı

Facebook'ta paylaş
29/11/2017 , 08:54:10

Eğitim alanındaki projelerle adından söz ettiren Başkan Şenol, belediyenin kurslarında görev yapan eğitmenlerle kahvaltıda bir araya geldi, yeni sezonu değerlendirdi. Şenol: “Eğitimli ve sağlıklı insanların yaşadığı kentler hızlı gelişir inancıyla bu alanlardaki projelerimizi daha da geliştireceğiz”  

Kentin gelecek 20 yılı düşünerek hayata geçirdiği devasa projelerle Gaziemir’i cazibe merkezine dönüştüren Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol eğitime verdiği özel önemle bu alanda fark yarattı. Eğitimden sağlığa, çevreden tarihe, kültür-sanattan altyapıya sayısız projeyle İzmir’in ‘yeni yıldızı’ olan Gaziemir, eğitim alanında verilen hizmet ve geliştirilen projelerle öne fırladı. “Eğitimli ve sağlıklı insanların yaşadığı kentler hızlı gelişir” inancıyla bu alanlarda önemli yatırımlar yapan Başkan Şenol, belediyenin kurslarında görev yapan eğitmenlerle kahvaltıda bir araya geldi, yeni sezonu değerlendirdi. 

‘Eğitime destek artacak’
“Görev ve sorumluluklarımız arasında olmamasına rağmen sosyal belediyecilik anlayışımızla eğitime önemli paralar harcıyoruz. Eğitime verdiğimiz destek artarak devam edecek” diyen Başkan Şenol, “Bu ülkenin aydınlık yüzü çocuklarımızın yetişmesinde siz öğretmenlerimize büyük görevler düşüyor. Emeğiniz, fedakarlığınız çok büyük. Ancak daha çok çalışarak gençliğimizi, ülkemizi daha ileriye götüreceğiz. Bu ülkenin sizlere her zaman ihtiyacı olacak” diye konuştu.
Eğitmenler adına söz alan Gaziemir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi Müdürü Soner Solmaz ise “Gaziemir’de eğitim alanında fırsat eşitsizliğini ortadan kaldıran Belediye Başkanımız Halil İbrahim Şenol’a teşekkür ediyorum” dedi. 

Varol ZENGİNOBUZ
29/11/2017 , 13:45:13
ATAM diyorki
Milli Eğitim’in gayesi yalnız hükümete memur yetiştirmek değil, daha çok memlekete ahlâklı, karakterli, cumhuriyetçi, inkılâpçı, olumlu, atılgan, başladığı işleri başarabilecek kabiliyette, dürüst, düşünceli, iradeli, hayatta rastlayacağı engelleri aşmaya kudretli, karakter sahibi genç yetiştirmektir. Bunun için de öğretim programları ve sistemleri ona göre düzenlenmelidir

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
19/04/2024 , 16:14:04
SİYASET
19/04/2024 , 15:30:12
GAZİEMİR
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin