GOLSÜZ ANCAK KEYİFLİ MÜCADELE
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

GOLSÜZ ANCAK KEYİFLİ MÜCADELE

Facebook'ta paylaş
21/11/2017 , 09:58:13

Bayındır Spor – Gaziemir Gençlik Spor maçından gol sesi çıkmadı. Ancak her iki takım verdikleri mücadeleyle futbol açısından izleyenlere keyif verdi.

Maç Notları/Türker Küpcük

İzmir Süper Amatör Lig 8.Hafta maçlarında karşı karşıya gelen Bayındır Spor ve Gaziemir Gençlik Spor arasında maçında golsüz eşitlik vardı:0-0

YER: BAYINDIR İLÇE STADI

(* Yıldızlama 5 üzerinden yapılmaktadır.)

Maçın Hakemleri: Orta Hakem: Efe Soysal (****). Yardımcıları: Güner Mumcu taştan (****), Arda Fırat (****).

BAYINDIR SPOR: 0

Kaleci Hasan Alp Durak (****), Raşitcan Taşbölen (****), Ercan Engin (****), Özkan Yavuz (****), Ahmet Çevik (***), Takım Kaptanı: Doğan Genç (***), Yüksel Babayiğit (***), Ali Kartal (****), Oğuz Kasar (***), Burak Gümüş (***). Oyuna sonradan girenler: Okan Aydemir (****).

Teknik Sorumlu: Dilek Uzan (****).

 

GAZİEMİR GENÇLİK SPOR: 0

Kaleci Ahmet Erbay (****), Fatih Fetvacı (****), Koray Şengül (****), Takım Kaptanı Görkem Çıtak (****), Safa Altuntaş (****), Mutlu Doğan (***), Atakan Atalan (****), Tolgahan Gök (***), Abdullah Sarıkaya (****), Uğur Kurar (***), Mustafa Çakmak (***). Oyuna sonradan girenler: Hasan Karakaş (****), Efecan Koman (***), Furkan Güney (?)

Teknik Sorumlu: Özkan Kılıç (****).

 

Kapalı tribün genişleme çalışması ve koşu pisti yapım çalışmaları devam ederken Bayındır futbol oynamaya elverişli bir çim sahaya sahip!

Dağın eteklerinde belediye ve kaymakamlığın hemen arkasında yer alan Bayındır Stadı kod farkı nedeniyle etrafı doğal tribünden farksız bir konumda.

Seyircisi ise hayli ateşli! Tribünlerden takımını desteklemenin yanında rakipleri ve maçı yöneten hakemi doğrudan etkileme çabası Bayındır’ı zorlu deplasman yapan önemli bir etken!

Maçın genç orta hakemi Efe Soysal ve yardımcıları Güner Mumcu taştan, Arda Fırat ateşli seyircilerin oyuna müdahale etmesine izin vermeden bir maç yönetti. Gaziemir Gençlik Spor’un maçın 21 dakikasında Uğur Kurar’ın ayağından attığı golü yardımcı hakemin pozisyona bayrak kaldırmasıyla gol olarak kaydetmemesi bir takdir hakkıydı. Gaziemir hocası Özkan Kılıç’ın ve oyuncuların itirazı doğal olarak sonucu değiştirmedi.

Ortaya koyduğu on bir ve oyun dizilişi de gösterdi Özkan Hoca’nın Bayındır’daki önceliği beraberlikti. Uğur Kurar’ın fizik baskısıyla gelebilecek gol ile galibiyeti zorlama düşüncesi ise teoride kaldı. Uğur rakip defansta etkili olmak isterken konsantrasyonunu kendini ilk fırsatta yere bırakma düşüncesi hakemi aldatmazken pozisyon kaybına neden oldu.

Maçın ilk yarısında gol pozisyonu üretmeye çalışan konuk Gaziemir Gençlik Spor’du. İlk yarıda biri serbest atıştan olmak üzere yeşil beyazların iki şutu Bayındır kalesinin üst direğine çarptı. 33.dakikada Abdullah’ın enfes şutu direğe çarparak dışarı çıktı.

İlk yarıda Bayındır Spor Özkan Yavuz’un düzgün kafa vuruşuyla Gaziemir kalesini yokladı. İlk yarının son dakikasında Bayındır forvetinin yüzde yüzlük gol pozisyonunda topun ağlara gitmesini engelleyen Gaziemir kalecisi Ahmet Erbay’dı!

Kalelerinde adeta devleşerek iki net gollük pozisyona geçit vermeyen Gaziemir kalecisi Ahmet Erbay, yine kurtardığı dört net gol pozisyonu ile Bayındır kalecisi Hasan Alp Durak müthiş bir maç çıkardı.

İkinci yarının yirmi dakikasında Bayındır’ın etkili atakları vardı. Bu ataklarda başta kaleci Ahmet olmak üzere Gaziemir defansının kademe anlayışı maçta skorun değişmesine geçit vermedi.

Gaziemir’de son iki maçta oynamayan Hasan Karakaş’ın oyuna girmesiyle yeşil beyazların atakları artmaya başladı. Gaziemir’in forvet oyuncusu olmasına karşın Özkan hocanın taktik anlayışı ile defansta oynayan Koray Şengül’ün ileriye çıkması Bayındır kalesinde tehlikeyi arttırdı. Tolga ve Hasan’ın şutları günün başarılı ismi Bayındır kalecisi Hasan Alp Durak’tan döndü.

Bayındır kalecisi Gaziemir forvetinin atağını ayağıyla kestikten sonra topu uzaklaştırma çabası sonuç vermeyince topla buluşan Hasan kalecinin kalesini boşalttığını görünce iki çalımla rakibinden sıyrıldı. Topu kaleye yolladığında ise yeniden kalesine dönen Hasan yakaladığı topun ağlara gitmesine izin vermedi.   

Maçın son dakikasında uzun bir topla sağ kanatta topla buluşan Hasan ile O’nu sol kanatta Bayındır ceza sahasında bekleyen Koray’ın çalışılmış pozisyonu izleyenlere keyif verdi. Hasan aşırtarak gördüğü Koray gelen topu voleyle Bayındır kalesine yolladı. Bayındır kalecisi aynı şıklıkla topu kornere yolladı.

Dört dakikalık uzatma süresinde de gol olmayınca hakemin çaldığı düdükle Bayındır Spor – Gaziemir Gençlik Spor maçı 0-0 berabere sonuçlandı.

Maç sonrası Bayındır oyuncuları ve seyirciler Gaziemir oyuncusu Hasan’a tepki gösterince kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Transfer sezonundan kaynaklanan bir durum ile maç boyunca Hasan ile oynayan Bayındırlıların psikolojik baskısı bu oyuncu üzerinde çokta etkili olmadı. Hasan sözünü sahada söyleyerek takım içinde görevini yapan oyuncular arasında yer aldı.

Gaziemir Gençlik Spor’un eski oyuncularından ve bu sezon Bayındır Spor’da top koşturan Raşitcan Taşbölen takımı adına olumlu bir maç çıkardı.

    

  

 

   

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin