GAZİEMİR GENÇLİK SPOR 4 KÖŞE
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

GAZİEMİR GENÇLİK SPOR 4 KÖŞE

Facebook'ta paylaş
12/11/2017 , 21:38:38

Evinde Selçuk Efes Belediyespor karşısında 4 gollü galibiyet alan Yeşil Beyazlar gözünü liderlik koltuğuna dikti.

 

Maç Notları: Türker Küpcük /Ali İhsan Erdenilgen

YER: GAZİEMİR ŞEHİR STADI

(NOT: Başarı yıldızlaması 5 üzerinden yapılmıştır.)

Hakemler: Orta Hakem Aykut Göcer (****). Yardımcı Hakemler: İsmail Çetin(****) Selman Kılıç (****)

Gözlemci: Eser Akdemir. Saha Komiseri: Bekir Şençamlar.

GAZİEMİR GENÇLİK SPOR: 4

Kaleci Ali Karaöz (****), Fatih Fetvacıoğlu (****), Önder Sındıran (****), Görkem Çıtak (****), Safa Altuntaş (****), Tolgahan Gök (****), Atakan Atalan (****), Mustafa Çakmakçı(****), Takım Kaptanı: Semih Aral (****), Abdullah Sarıkaya (****), Koray Şengül(****). Oyuna sonradan girenler: Mustafa Kara(****), Uğur Kurar(****) Furkan Güney (****)

Teknik Sorumlu: Özkan Kılıç (****)

Goller: Dakika 36 Atakan Atalan, 41 Tolgahan Gök, 57 Semih Aral, ve 86’ıcı dakika Mustafa Kara.

SELÇUK EFES BELEDİYESPOR: 0

Kaleci Demirali Çivit (**), Tuğberk Cihanger (**), Server Cihanyer(**), Mert Dahan(*), Berat Yakup Atak (*), Ömercan Kıvırcık (*), Tolgahan Taşdemir (*), Mehmet Can Sonuç (*), Ali Bayraklı (*), Barış Başboğa (***), Sekon Malamize (*), Batuhan Eryatmaz (*), Sefa Barış Şirin (*), Batuhan Arıcı(*).

Teknik Sorumlu: Mehmet Kahya (*).

 

İzmir Süper Amatör Beyaz Grup 7.Hafta’da karşılaşmaları sonucunda haftanın en başarılı ve karlı takımı Gaziemir Gençlik Spor oldu.

Bayındırspor ile liderlik mücadelesinde öne geçen İzmirspor Kuruçeşme ile yaptığı maçtan 1-1’lik sonuçla ayrılması; 6. haftaya kadar en yakın rakibi durumundaki Bayındırspor’un yine Güraltay ile 2-2 berabere kalması her iki takım açısından kazanılan 1 puandan çok, kaybedilen altın değerinde 2 puan anlamını taşıdı.

Gaziemir Gençlik Spor ise üst üste kazandığı galibiyetlerle Beyaz Grup’taki puanını 15’e çıkarırken, puan cetvelinde 2.sıraya yükselmesini sağladı. Geride kalan 7 haftada ilk kez 17 puanlı lider İzmirspor’un ardından gelerek adeta nefesini rakibinin ensesinde hissettirdi.

Özkan Hoca, sahaya sürdüğü takım kadrosu ve oyuna sonradan dahil ettiği futbolcularda gösterdi ki Gaziemir Gençlik Selçuk Efes maçına taktik ve mental olarak iyi hazırlanmış!

Selçuk Efes Belediyespor karşılaşmasında Gaziemir Gençlik Spor Teknik Sorumlusu başarılı kalecisi Ahmet Erbay’ı dinlendirdi yerine Ali Karaöz’e şans verdi. 

Bu haftada, geçen haftadaki galibiyetin üzerine yeni  galibiyet ekleyen Yeşil Beyazlar oynadığı futbolla göz doldurdu.

Hırslı oyununu, tekniği ve yetenekleriyle birleştiren Tolgahan Gök maçın yıldızıydı.

Karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçerken daha sonraki dakikalar içinde sahaya ağırlığını koyan Gaziemir Gençlik Spor oldu. Yeşil Beyazlar konuk takım kalesinde tehlike üstüne tehlike yaratmaya başladı.

11.dakikada Gaziemir Gençlik Spor’lu Koray Şengül, 18 içinde topla buluştu ancak vuruşu yandan auta çıktı.

13.dakikada topla buluşan Atakan’ın vuruşu netice vermedi.

18.dakikada Tolgahan’ın vuruşu az farkla auta çıktı.

Bu dakikadan sonra baskılı oyununu iyice artıran Gaziemir Gençlik Spor bunun semeresini maçın yarım saatlik bölümünde sonra gördü.

36.dakikada Yeşil Beyazların geliştirdiği bir atakta Semih’in kestiği topu Atakan sert ve güzel bir vuruşla Selçuk Efes ağlarına gönderdi: 1-0

Maçta dakika 41. gösterdiği sırada Fatih sağ kanattan sürükleyerek getirdiği topu yandan Selçuk Efes’in 18 içine ortaladı. Topla buluşan Tolgahan şık bir kafa vuruşuyla Selçuk ağları yine havalandı: 2-0.

İlk devresi 2-0 Gaziemir Gençlik’in lehine biterken, oyunun ikinci yarısına da hızlı başlayan taraf yine Yeşil Beyazlardı.

50.dakikada Koray’ın ortasında topla buluşan Semih’in şutu az farkla auta çıktı.

53.dakikada Tolgahan’ın aşırtma vuruşu direkten döndü.

56.dakikada Semih topu Abdullah’a aktardı. Abdullah vurdu direğe çarpan top auta çıktı.

Bu pozisyondan bir dakika sonra Gaziemir Gençlik’in kullandığı köşe atışı sonrasında havada topla buluşan Semih nefis vurdu, top ağlarla kucaklaştı: 3-0.

İlerleyen dakikalarda Gaziemir Gençlik Spor Uğur ve Atakan’ın ayağından fırsatlar kaçırırken 86.dakikada Selçuk Efes kalesinde oluşan bir karambol sonrasında topu iyi takip eden Mustafa Kara güzel bir vuruşla maçın sonucunu da ilan etmiş oldu: 4-0.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin