GAZİEMİR ATATÜRKÇÜ KENT
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
GAZİEMİR

GAZİEMİR ATATÜRKÇÜ KENT

Facebook'ta paylaş
09/11/2017 , 19:08:20

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol 10 Kasım nedeniyle Gaziemir AKM’de gerçekleştirdiği Atatürk Resim Sergisi açılışında “Gaziemir her yönüyle Atatürkçü bir kent. Bu kente Atatürk Müzesi kazandırmakta benim sözüm olsun” dedi.

Güven Görgül’ün uzun yıllardır biriktirdiği Atatürk arşivinden gelen fotoğraflardan oluşan Atatürk Fotoğrafları 10 Kasım Özel Sergisi Gaziemir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde açıldı.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol ve vatandaşların katıldığı açılış töreninde konuşan Güven Görgül “Bu sergide yıllardır biriktirdiğim Atatürk Fotoğrafları ve belgeleri sergilememde bana fırsat veren Gaziemir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Emekli olduktan sonra Gaziemir’de oturmaya karar verdim. 56 sokakta sizlerle komşuyuz. Atatürk arşivim herkese açık. Bu sergide görebildiğiniz gibi her zaman Gaziemirlilerin hizmetindeyim. Sabah akşam ne zaman olursa olsun Atatürk ile ilgili arşivimi herkesle paylaşmaya açığım” dedi.

Verdiği emek ve katkı için Güven Görgülü’ ye teşekkür eden Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol “Atatürk herkesin özlemle ve saygıyla andığı büyük önderimiz. Bazıları bugün Atatürkçü kesilmeye başlarsalar da takiye yaptıklarını herkes çok iyi biliyor. Gaziemir Atatürkçü bir kent! Atatürkçülerin yaşadığı bu kente bir Atatürk Müzesi çok yakışır. Bu da bizim sözümüz olsun. Aziz Atatürk’ü bu vesileyle şükranla ve saygıyla anıyoruz. Büyükşehir Belediyemizin bugün astığı bir pankartta şöyle yazıyordu; SON KASIM’A KADAR BİRLİKTEYİZ! Yani kıyamete kadar hepimiz Atatürkçüyüz” dedi.

 

Varol ZENGİNOBUZ
09/11/2017 , 22:24:38
mustafa kemalin askeriyim
DÜNYA GÖZÜYLE ATATÜRK; “O büyük insan yalnız Türkiye için değil, bütün Doğu, bütün Doğu ulusları için de en büyük önderdi." “Türkiye’de yalnız bir Mustafa Kemal değil, Mustafa Kemaller vardır ki her alanda onun program ve eserlerini günden güne ileri götürmek için didinmektedirler.” “ATATÜRK isminin ardındaki hikâye, Türk halkının gönlüne asla silinemeyecek bir şekilde kazınmıştır. O kendine özgü devlet adamının kişiliğini ve yarattığı eseri tüm dünya gibi bizler de büyük bir takdirle izliyoruz.” “ATATÜRK, ‘Türklerin babası’ anlamına gelmektedir. Hayata gözlerini yuman ATATÜRK, tüm gücü ile halkının geleceği için çalışan bir babaydı.” “ATATÜRK adı insana bu yüzyılın büyük insanlarından birinin tarihî başarılarını, Türk ulusuna ilham veren önderliğini, modern dünyayı anlayışındaki ileri görüşlülüğü ve bir askerî önder olarak kudret ve cesaretini hatırlatmaktadır. Ölümünün yıl dönümünde bu büyük adamı saygı ile selamlarım.” (Cumhuriyet, 10 Kasım 1963)

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin