GAZİEMİR GENÇLİK DOLUDİZGİN
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

GAZİEMİR GENÇLİK DOLUDİZGİN

Facebook'ta paylaş
05/11/2017 , 19:15:40

Narlıdere Belediyespor ile deplasmanda karşılaşan Gaziemir Gençlik Spor 3’te 3 yaptı.  Ligdeki puanını 9’a çıkaran Yeşil Beyazlar puan cetvelinde 4’üncü sıraya yükseldi.

YER: NARLIDERE ALİ ARTUNER STADI

(Başarı yıldızlaması 5 üzerinden yapılmıştır)

Hakemler: Orta Hakem: Reşat Onur Coşkunses (****) Yardımcı Hakemler: Kadir Şenocak (****), Furkan Kabak (****).

Gözlemci: Turgut Öztaş. Saha Komiseri: Uysal Atlı.

NARLIDERE BELEDİYESPOR: 0

Kaleci: Ozan Uğur (*), Burak İşletir (**), Takım Kaptanı: Cihan Çağatay (*), Baran Şimşek (*), Hamdi Engin Ferdönmez (*), Çağrı Gürbüz (*), Tolga Uslu (*), Ömer Vatandaş (**), Selahattin Bartu Ünal (*), Kubilay Baktır (**), Alptuğ Nihat Özkumru (*). Oyuna sonradan girenler: Mert Selçuk Tanar (*), Ufuk Kaygusuz (*).

Teknik Sorumlu: Alpaslan Karaca (*).  

GAZİEMİR GENÇLİK SPOR: 3

Kaleci Ahmet Erbay (****), Takım Kaptanı Görkem Çıtak (***), Önder Sındıran (***), Ali Yılmaz (***), Fatih Fetvacıoğlu (***), Atakan Atalan (***), Mutlu Doğan (****), Hasan Karakaş (****), Tolgahan Gök (****), Abdullah Sarıkaya (***), Koray Şengül (****). Oyuna sonradan girenler: Semih Aral (****), Mustafa Çakmakçı (**), Furkan Güney (**).

Teknik Sorumlu: Özkan Kılıç (****)

Goller: 48.dakika Koray Şengül, 74.dakika Hasan Karakaş ve 90.dakika Tolgahan Gök.

 

MAÇ KRİTİĞİ…

(Türker Küpcük, Ali İhsan Erdenilgen)

Gaziemir Gençlik Spor İzmir Süper Amatör Beyaz Grup müsabakalarının 4.haftasını da galiyetle ve 3 puanla kapadı. Son üç maçını da alarak hattrick yaptı. Torbalı Çaybaşı’nı deplasmanda 0-2, Menderes Belediye’yi evinde 2-0 yenen Gaziemir Gençlik Spor, 4.hafta maçında deplasmanda karşılaştığı Narlıdere Belediyespor’u 0-3 yenmeyi başardı.

Doludizgin ligin beşinci haftasına giren Yeşil Beyazlar, kendi seyircisi önünde oynayacağı İzmirspor maçına büyük moralle çıkacak.

Narlıdere Belediyesi’nce yapılan ve adını ilçenin Türkiye A Milli Takımı’nda kaptanlık yapan başarılı futbolcu Ali Artuner’den alan statta oynanan maçta özellikle ikinci yarıda heyecan doruktaydı.

Narlıdere Belediyespor – Gaziemir Gençlik Spor maçını izleyenler arasında Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur’da vardı.

Gaziemir Gençlik Spor Kulübü Başkanı Hakan Süvari, Genel Kaptan Erdal Fetvacıoğlu, yöneticilerden Arif Hepkavalalı, Bilgin Arda’da maçı heyecanla takip etti. Maç öncesi soyunma odasına gelen kulüp başkanı Hakan Süvari maç için özel primi açıkladığından olsa gerek atılan sevinç narası yankılandı.

Maçın ilk yarısında oyunu kendi sahasında kabul eden Gaziemir Gençlik Spor, duran toplarla rakip kalede şansını deneyen ancak istediği isabetli vuruşları yapamayan bir Narlıdere Belediyespor vardı. Futbol seyri açısından tadı tuzu olmayan ilk yarı mücadelesinde, 24.dakikada kendini Narlıdere ceza sahasına bırakan Hasan’ın orta hakemini yanıltma girişimi sarı kartla sonuçlandı.

İkinci yarının hemen başında oyuncu değişikliğine giden Gaziemir hocası Özkan Kılıç, Fatih Fetvacıoğlu’nun yerine iki haftadır sakat olduğu için oynayamayan Semih Aral’ı aldı. İlk kez ilk 11’de kendine yer bulan Fatih takımla uyum içindeydi. Oynadığı süre içinde görevini özveriyle yaptı.

Devre arasında topla oynadığı minik yeğeni uğurlu gelmiş olacak ki Semih ikinci yarıda oyun bir girdi pir girdi. Takıma ayrı bir ruh ve canlılık katan Semih klasını gösterdi. Takımının attığı iki golde de rolü büyüktü. Takımının attığı iki golde de rolü büyüktü.

Maçın 48.dakikasında köşe atışından gelen meşin yuvarlak Narlıdere kalesi önünde karambol yarattı. Topu önünde bulan Gaziemir’in golcü futbolcusu Koray Şengül düzgün ve isabetli bir vuruşla topu Narlıdere ağlarına yolladı: 0-1.

Yeşil Beyazların gol umudu olan Koray Narlıdere maçında takımı adına üretilen pozisyonların ya başlatıcısı, ya da başlayan atakların içinde olandı. Akıllı bir vuruşla golünü atarak, galibiyetin gelecek farklı galibiyetin kapısını araladı.

Karşılaşmanın 74. Dakikasında çok şık hareketlerle Narlıdere’nin ceza sahasına giren Gaziemir oyuncusu Tolgahan boşta gördüğü Hasan’ı gördü. Hasan, Tolgahan’dan gelen ‘alda at’ dercesine pasını ağlara yollayarak takımını Narlıdere ağlarını bir kez daha havalandırdı. 0-2

Hasan attığı bu golle maç değerlendirmesinde üç buçuktan dört yıldızı aldı. Buna karşın maçın ilk yarısında adeta yok gibiydi. Hasan’ın oyun konsantrasyonundaki istikrarsızlığı takımı adına kayıplara neden olabilir. İkinci yarıda bazı pozisyonlarda ısrarla arkadaşına pas vermeyişi üçüncü golün gelmesini erteledi.

Maçın 90.dakikasında sahanın yıldızı olan Tolgahan, Hasan’ın Narlıdere ceza sahasına kestiği topu düzgün bir vuruşla Narlıdere ağlarına yollayarak güzel oyununu golle taçlandırdı: 0-3

Gaziemir Gençlik Spor’da Narlıdere maçında özverisi ile dikkat çeken oyunculardan biri Mutlu diğeri ise kaleci Ahmet’ti.

Mutlu tıpkı Tolgahan gibi kendi görev bölgesinde sıkı bir mücadele örneği verirken takımın defans yaptığı pozisyonlarda da atağa kalkış noktalarında da gayret göstermesi onların yıldızını daha da parlattı.

Gaziemir’in kalesini koruyan Ahmet’te takımı son dört maçında sırtlayan ana oyunculardan biri oldu. Narlıdere’nin geliştirdiği adeta yüzde yüzlük gol pozisyonlarının sonuca ulaşmasını engelledi. Kalesinde güven vermeye devam ediyor.

Narlıdere Belediyespor – Gaziemir Gençlik Spor karşılaşmasını kısa özetleyecek olursak; Ev sahibi Narlıdere ligde 4.haftada geride kalmasına rağmen lige henüz hazır takım görüntüsünde değildi. Ender gelişen atakları adeta saman alevi gibiydi. Bel bağladıkları duran toplarda istenilen kalitede vuruş yapan oyuncuları yoktu. Narlıdere bu haliyle umut verici bir futbol ortaya koyamadı.

Gaziemir Gençlik Spor’a gelince; Yeşil Beyazlar üst üste üç galibiyet alarak motivasyonlarını arttırdılar. Takım oyunu oynamaya başladılar. İlerideki oyuncuların egoist yaklaşımları törpülenmesi halinde daha iyi noktaya geleceği umudunu arttıracaktır. Önlerinde kendi seyircisi önünde oynayacakları çok zorlu bir İzmirspor maçı var. Ligde birçok yönüyle favori görünen İzmirspor maçına Gaziemir Gençlik Spor takımı daha moralli çıkacak. Gaziemir Gençlik prestiji büyük bu maçtan puan ve puanlar çıkarması ligdeki gidişatı da değiştirecektir.

Maçtan sonra konuştuğumuz Gaziemir hocası Özkan Kılıç öğrencilerin daha iyi olacağından emin. Gaziemir taraftarına “Bu çocuklar sabırla çok daha iyi maçlar ortaya koyacak” sözleriyle mesaj veren genç hoca “Bizi desteklemeye devam edin” dedi.

 

   

  

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
19/04/2024 , 16:14:04
SİYASET
19/04/2024 , 15:30:12
GAZİEMİR
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin