GAZİEMİR GENÇLİK TARİFEYİ DEĞİŞTİRMEDİ:2-0
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

GAZİEMİR GENÇLİK TARİFEYİ DEĞİŞTİRMEDİ:2-0

Facebook'ta paylaş
05/11/2017 , 19:14:18

GAZİEMİR GENÇLİK TARİFEYİ DEĞİŞTİRMEDİ:2-0

Menderes ile yaptığı karşılaşmadan net skorla sahadan ayrılan Yeşil Beyazlar puanını 6’ya çıkardı.

İzmir Süper Amatör Lig Beyaz Grup’ta üçüncü hafta müsabakalarında Gaziemir Gençlik Spor Menderes Belediyesi Kültür Eğitim Spor karşılaşmasında gülen taraf ev sahibi oldu:2-0.

 

Yer: Gaziemir Şehir Stadı

(Başarı yıldızlaması 5 üzerinden yapılmıştır.)

 Maçın Hakemleri: Orta hakem; Berkant Karakaş (****), Yan Hakemler; Ufuk Tatlıcan (****), Ediz Yılmaz (****).

Gözlemci: İbrahim Albayrak.

GAZİEMİR GENÇLİK SPOR: 2

Teknik Sorumlu: Özkan Kılıç (****).

Kaleci:Ahmet Erbay (***), Takım Kaptanı; Görkem Çıtak (***), Önder Sındıran (***), Ali Yılmaz (***), Sefa Yılmaz (**), Atakan Atalan (***), Mutlu Doğan (***), Hasan Karakaş (****), Tolgahan Gök (****), Abdullah Sarıkaya (***), Koray Şengül (****). Oyuna sonradan girenler: Uğur Kurar (?), Furkan Güney (?), Mustafa Çakmakçı (?).

Goller: 62.dk Hasan Karakaş, 85.dk Tolgahan Gök (Gaziemir Gençlik Spor)

MENDERES BELEDİYESİ EĞİTİM KÜLTÜR SPOR: 0

Teknik Sorumlu: Hüseyin Afacan (*)

Kaleci: Serkan Bozkuş (**), Aykut Alçin (*), Furkan Teyek (*) Murat Sinan (*), Takım Kaptanı; Ege Erdem (*), Emin Durgun (**), Gökhan Eşsiz (**), Abdullah Urgun (**), Deniz Duran (**), Tarkan Gürbüz (**), Feridun Güler (**).Oyuna sonradan girenler: Sadi Durak (*)

Maç Notları: Türker Küpcük /Ali İhsan Erdenilgen

Önceki haftayı deplasmanda galibiyetle kapatan Gaziemir Gençlik Spor ile ligde henüz puanla tanışmamış Menderes Belediyesi Eğitim Kültür Spor arasındaki karşılaşma beklendiği üzere futbolseverlerinde ilgisini çekti.

Güneşli havaya karşın maçın ilk yarısında kuzeyden güney batı yönüne doğru esen rüzgar vardı. Rüzgar etkisini stadın çaprazından gösterince her iki takım oyuncularının top hakimiyetine olumsuz tesir etti.

Karşılaşmayı Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Gaziemir Gençlik Spor Başkanı Hakan Süvari ve yöneticilerle birlikte izledi.

Menderes’te oynayan oyuncular arasında bir dönem Gaziemir Gençlik Spor’da da ter döken oyuncuların sahada olmaları da etkendi. Bir başka etkende Menderes’in teknik sorumluluğuna Gaziemirli Hüseyin Afacan’ın getirilmesiydi.

Afacan’ın ve öğrencilerinin Gaziemir’deki ilk maçında neler yapacağı merakla bekleniyordu.

Maçın ilk yarısında nadir gelişen pozisyonların dışında her iki takım açısından göze gelen hoş bir futbol oynadıkları söylenemez. Gaziemir ilk yarıda oyunu neredeyse tamamen yarı sahasında kabul ederken, daha atak ve baskın görünen konuk Menderes’ti. Menderes’in hocası Gaziemir’in etkili oyuncularını iyi gözlemlediği ve baskı altında tutma çabası ilk yarıda etkili oldu.

İlk yarısı golsüz biten karşılaşmanın ikinci yarısına etkili başlayan taraf Gaziemir Gençlik Spor’du.

Maçın 59.dakikasında Gaziemirli oyuncu Atakan Atalan’ın sert şutunu iyi yer tutan Menderes kalecisi Serkan’ın kucağında kaldı. Bu pozisyon aynı zamanda gelecek golünde habercisi niteliğindeydi.

Bu pozisyondan dakikalar sonra 62.dakikada sol taraftan Menderes kalesine gelen ortada topla buluşan Gaziemir oyuncusu Koray Şengül’ün şutu defanstan dönünce pozisyonu tamamlayan Gaziemir’den Hasan Karakaş oldu. Hasan düzgün bir vuruşla topu Menderes’in ağlarına yolladı.

Golle birlikte rahatlayan Gaziemir Gençlik’in kalesine üst üste ataklar yapmaya çalışan Menderes oyuncuları duran toplar iyi kullanamazken beraberlik şansını da kaçırdı.

Maçın 80.dakikasında bir pozisyon sonrası top Gaziemir defansından Sefa Yılmaz’ın eline çarptı. Maçın hakemi Berkant Karakaş serbest atış kararını verirken daha öncede sarı kart görmüş olan Sefa ikinci sarı kartla oyun dışı kaldı.

Maçın sonlarına doğru iyice açık veren Menderes defansı Gaziemir oyuncusu Hasan’ı serbest bırakınca, ayaklarına hakim olan forvetin kıvrak zekası ile yarattığı pozisyonları çıkarmakta zorlandı. 85.dakikada sol kanattan yine yakaladığı hızlı topla Menderes defansını geride bırakan Hasan, sağ kanatta doğru yaptığı ortada topla buluşan Tolgahan Gök şık bir vuruşla ağları bir kez daha havalandırdı:2-0.

Gaziemir Gençlik Spor kendi evinde oynadığı ikinci maçta taraftarını memnun edecek sonucu aldı.

Yeşil Beyazlar elde ettiği bu galibiyetle ligin üçüncü haftasında puanını 6’ya çıkarırken, konuk Menderes’in puan umudu sonraki haftalara kaldı.

Gaziemir Gençlik Spor ligin üçüncü haftasında puan cetvelinde 5.sırada yer aldı.

SÜPER AMATÖR LİG BEYAZ GRUP ÜÇÜNCÜ HAFTA KESİN SONUÇLARI

Gaziemir Gençlik Spor: 2 - Menderes Belediye Eğitim Kültür Spor: 0

Bayındırspor: 1 – İzmirspor: 1

Kuruçeşme Spor: 2 – Çeşme Belediyespor: 3

Selçuk Efes Belediyespor: 1 – Şirinyer Spor: 5

Güraltay Spor: 0 – Narlıdere Belediyespor: 0

Alaçatı Spor: 3 – Torbalı Çaybaşıspor: 1

Güzelbahçe Belediye Spor: 5 – Balçova Belediyesi Termal Spor: 0 

 

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
17/04/2024 , 11:16:18
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
15/04/2024 , 11:27:01
AKTÜEL
15/04/2024 , 11:21:27
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin