3 Puan Uğur’la geldi!
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

3 Puan Uğur’la geldi!

Facebook'ta paylaş
Şirinyer deplasmanına forvetinden yoksun çıkan ve son yarım saati 10 kişiyle oynamak zorunda kalan Gaziemir Gençlik Spor 90+2’de aradığı gole Uğur Kurar’la ulaştı.
06/11/2017 , 12:38:24

Notlar: Türker Küpcük/Ali İhsan Erdenilgen

YER: ŞİRİNYER

Takımın Hakemleri: Orta Hakem: Berk Sipan (****). Yardımcıları: Hüseyin Gegeroğlu (****), Arda Yapanmış (****).

ŞİRİNYERSPOR: 0

Muhittin Can Karatay (***), Fatih Yalçın (**), Kaptan Umut Kemal Yavuz (**), Tayfun Kahriman (**), Mert Susuzlu (**), Berehan Onat (**), Uğur Çep (**), Oğuzhan Bayar (**), Şakir Dernek (**), Koray İnan (**), Volkan Şentürk (**). Oyuna sonradan girenler:Onur Kızılkuyu (***).

Teknik Sorumlu: Kenan Deniz (*)

 

GAZİEMİR GENÇLİK SPOR:1

Kaleci: Ahmet Erbay (****), Fatih Fetvacıoğlu (***), Ali Yılmaz (***), Sefa Altuntaş (***), Mustafa Çakmakçı (***), Mutlu Doğan (***), Atakan Atalan (***), Tolgahan (***), Önder Sındıran (****), Abdullah Sarıkaya (***), Kaptan Semih Aral (***). Oyuna sonradan girenler: Uğur Kurar (****), Efecan Harman (****) ve Furkan Yücel (?).

Teknik Sorumlu: Özkan Kılıç (****)

Gol: 90+2 Uğur Kurar.

 

Önceki hafta kendi sahasında grubundaki güçlü takımlardan İzmirspor’a yenilen Gaziemir Gençlik Spor üç hafta üst üste süren galibiyet serisini de sonlandırmıştı. Şirinyer deplasmanından alacağı sonuç Yeşil Beyazların ligdeki gidişatını açısından büyük önem taşıyordu.

Moral ve motivasyon yönünden hayli zorlu bir haftayı geride bırakmak isteyen Teknik Sorumlu Özkan Kılıç için bir kötü haberde takımın iki forvet oyuncusunun Şirinyer maçında oynayamayacağın ortaya çıkışı oldu. Hasta olan Hasan takımdaki yerini alamazken, Koray’ın da nükseden sakatlığı neticesinde Gaziemir Gençlik Spor deyim yerindeyse Şirinyerspor maçına adeta forvetsiz çıktı!

Hasan ve Koray’ın yokluğu Gaziemir Gençlik Spor’un geliştirdiği ataklarda kendisini fazlasıyla gösterdi. Şirinyerspor maçında defansa ve orta sahaya çok iş düşeceği baştan belli oldu. Kalede Ahmet’in varlığı Gaziemir defansına hayli güven verdiği kesin ancak yine de yapılan pas hataları ve rakibin kontrataklarında sıkıntılar devam ediyor. Ahmet Şirinyerspor maçında da görevini yapan oyuncular arasında yer aldı. Maçın son 15 dakikasında rakibinin şutunu çelmeyi başaran Ahmet bu maçta dört yıldızlık bir oyun çıkardı.

Gaziemir defansında bugün olumlu işler yapan hatta ilk yarıda ileriye de çıkarak pozisyon arayan Ali Yılmaz’da aslında maçta kaldığı süre içinde dört yıldızlık oynadı. Ta ki maçın 60.dakikasında yediği kırmızı karta kadar. Doğrudan gördüğü kırmızı kart nedeniyle hakeme sinirlenen ve söylenen Ali bu pozisyonda haksızdı. Rakibinin sakatlanmasına yönelik bir hareket yaptığında bunun maçın hakemi tarafından kırmızı karta cezalandırılacağını bilmesi gerek! Gaziemir oyuncuları son birkaç haftadır kolay kırmızı kart görmeye başladı. Ancak bu hakemlerden değil oyuncuların disiplin dışına çıkmalarından kaynaklandı. Her ne olursa olsun bir oyuncunun takımını eksik bırakması 10 kişiyle oynamasına yol açmaya hakkı yok! Özkan hoca öğrencilerine bu durumu iyi anlatması gerekiyor.

Şirinyerspor karşısında maçın son yarım saatinde 10 kişi oynayan Gaziemir Gençlik Spor oyuncuları yürekli bir mücadele ortaya koydular. Maçı vermeyeceklerini gösterirken öne geçmek için hayli çaba harcadılar.

Şirinyerspor’da ikinci yarıda giren Onur Kızılkuyu ile önemli kontratak pozisyonları elde etti. Birinde bu oyuncunun vuruşu kötüydü. Diğerlerinde Gaziemir Gençlik Spor kalecisi Ahmet gole izin vermedi. Bir pozisyonda top direkte patladı. Tüm bu avantajlarını kullanamayan Şirinyerspor takım olarak maçın genelinde etkisizdi.

Maçın 80’nci dakikasında Semih ve Abdullah’ın yerine Efecan ve Uğur’u alan Gaziemir Hocası yaptığı değişikliklerle takımın deplasmandan puanlarla dönmesinin zeminini hazırladı.

Efecan ve Uğur’la birlikte üst üste ataklar geliştiren Gaziemir Gençlik Spor aradığı gole maçın uzatma dakikalarında ulaştı.

Efecan sol katta rakip yarı alanının ortalarında aldığı topu 18’in içine kadar sürükledi. Şirinyerspor seyircisinin ‘eyvah penaltı yaptıracak’ dediği noktada topu olumlu kullanan Efecan adeta buldozer gibi penaltı çizgisinden kaleye yönelen arkadaşı Uğur’u gördü. Uğur rakibine temas etmeden sert bir vuruşla meşin yuvarlağı Şirinyerspor ağlarına yolladı: 0 – 1.

Uğur’un golü ile havaya fırlayan yedek kulübedekiler ve Özkan Hoca oyuncusuna sarılmakta haklıydı!

Gaziemir Gençlik Spor elde ettiği bu galibiyetle ligdeki puanını 12’ye çıkardı.

   

 

 

Haber Yazarı

Haberci Adı:

Hikmet Zenginobuz
06/11/2017 , 01:27:50
Bu yıl fazla bir başarının geleceğini sanmıyorum. Yeni bir ekip yeni bir takım var. Bu yıl tecrübe kazansınlar önümüzdeki yıl bazı ilaveler ile başarı gelebilir sanıyorum. Geçen yıl yönetim olarak çok hatalar yapıldı - teknik kadroda çok vasattı takım üzerinde çok oynamalar yaptılar. Bu yıl için en önemli söyleyeceğim konu da takımın boy ortalamasının diğer takımlara nazaran çok kısa olmasıdır. Diğer takımlarla oynarken boy ortalaması çok dikkat çekiyor adeta cüceler takımı gibi bir hal almışız. Boy ortalaması dikkate alınarak acilen yükseltilmelidir.....

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
19/04/2024 , 16:14:04
SİYASET
19/04/2024 , 15:30:12
GAZİEMİR
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin