İYİ PARTİ GAZİEMİR’DE TEŞKİLATLANMA HAZIRLIĞINDA
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

İYİ PARTİ GAZİEMİR’DE TEŞKİLATLANMA HAZIRLIĞINDA

Facebook'ta paylaş
07/11/2017 , 10:02:02

Meral Akşener ve arkadaşlarının kurduğu İyi Parti’de Gaziemir’de de kuruluş çalışmalarına girişti. Siyasi kulislerde kurucu ilçe başkanlığı için Akif Akın’ın düşünüldüğü konuşuluyor. Akın ise “Bana henüz iletilmiş bir görev yok” dedi.

Geçtiğimiz hafta kurulan ve kurucu genel başkanlığını Meral Akşener’in üstlendiği İyi Parti kamuoyunda karşılık bulmaya devam ediyor.

İzmir’de de iddialı olması beklenen İyi Parti’de İzmir’de kurucu il başkanı olarak İzmir’in eski milletvekillerinden Yıldırım Ulupınar’la teşkilatlanacak.

Ulupınar ile birlikte il yönetim kurulunda görev verilmesi beklenen isimler bazında çalışmalar devam ederken ilçe teşkilatlarının kurulması yönünde de faaliyetlere birlikte yürütülüyor.

İyi Parti’nin Gaziemir’de de teşkilatlanma çalışmalarına giriştiği siyasi kulislere yansımaya başladı. İyi Parti’nin Gaziemir’de kurucu ilçe başkanı olarak Akif Akın isminin öne çıktığı ifade ediliyor. Akif Akın ise konuyla ilgili soruya “İyi Parti yönetiminden şahsıma bu yönde iletilmiş bir görev yok” diyerek yanıt veriyor.

  

Hikmet Zenginobuz
03/11/2017 , 12:19:07
İyi Partinin Gaziemir İlçe Başkanlığı için düşünülen Akif Akın hakkında
Kimler düşünüyor kimler karar veriyor anlamıyorum. Hiç kişiler hakkında insanlar arasında yoklama yapılmıyor mu. Bence çok büyük hataen yapılıyor. Halk arasında tutulmuyor sevilmiyor. Başka kişi bulunamadı mı. Ben bir Meral Akşener hayranı olarak diyorum ve de iddia ediyorum ki Gaziemir de İYİ PARTİ ye haksızlık ediliyorye ve yörede doğan Güneş söndürülüyor. Büyük bir hata yapılıyor ve ben de malesef kesinlikle bu kişiyi onaylamıyorum. Gerçekten İYİ PARTİ adeta doğmadan yok ediliyor....
seydiköylü
02/11/2017 , 19:13:46
öneriyorum
Türk milletinin mutluluğunu sağlamayı başlıca amaç edinen Mustafa Kemal, demokrasinin ülkemizde yerleşmesi için çalıştı Demokrasilerde aynı görüş ve düşüncedeki insanlar, siyasî partiler kurarak yönetimde söz sahibi olmaya çalışırlar Siyasî partiler demokratik rejimlerin vazgeçilmez unsurlarıdır Bu konuda da Mustafa Kemal Paşa, milletine önderlik etti Kendisi bir parti kurup, çok partili siyasî hayata geçişi teşvik etti Çok partili rejimde hükümeti kuran parti veya partiler, muhalefet partileri tarafından denetlenir. İnsanların düşüncelerini açıklayabilmeleri ve başkalarının haklarına da saygı göstererek inandıkları gibi yaşamaları, ideal bir toplum düzeninin başlıca şartıdır Bu ise ancak hür ve demokratik bir sistem içinde gerçekleştirilebilir. Mustafa Kemal Paşa'nın en büyük arzusu demokrasinin ülkemizde tam olarak yerleşmesi idi Bu sebeple ülkede çeşitli partilerin kurulmasını istiyordu. Dolayısyla; gaziemir için daha genç,sempatik,hoşgörülü ve çarşıda karşılığı olabilecek kişi veya kişilerin bulunması "İYİ" olur.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
19/04/2024 , 16:14:04
SİYASET
19/04/2024 , 15:30:12
GAZİEMİR
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin