VATAN PARTİSİ BAŞKAN ADAYI MEHMET DENİZMEN: GAZİEMİR İÇİN ÇALIŞACAĞIM
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

VATAN PARTİSİ BAŞKAN ADAYI MEHMET DENİZMEN: GAZİEMİR İÇİN ÇALIŞACAĞIM

Facebook'ta paylaş
26/03/2024 , 20:36:37

     Vatan Partisi Gaziemir Belediye Başkan Adayı Mehmet Denizmen hafta sonunda sandık başına gidecek seçmene çağrı yaptı; "Gaziemir'i bilen, Gaziemir'i düşünen adaya göre oyumuzu kullanmalıyız"

     Yerel Haberci'ye bir demeç veren Vatan Partisi Gaziemir Belediye Başkan Adayı Mehmet Denizmen 31 Mart Seçimlerinde Vatan Partisi olarak, seçmenin karşısına en doğru seçeneği çıkarmanın gayreti içinde hareket ettiklerini ifade etti. Gaziemir özelinde de partisi tarafından adaylaşması yönünde mutabakata varıldığını söyleyen Mehmet Denizmen "Yıllarını Gaziemir'e vermiş, burada herkesin neşesinde ve tasasında bulunmuş biri olarak, 'Seydiköy'ün Bakkal İbrahim'in bir çocuğu olarak bundan tabi ki büyük mutluluk duydum. Gaziemir halkımızın önünde iyi ve dürüst bir seçenek olarak elbette onların oylarına talibim. Bu bir yerel seçim insanlar yıllardır tanıdığı ve başarılı olacağına inandığı bir isime oy verecektir. Şunu bilmelerini isterim ki oylarıyla belediye başkanı seçildiğimde; rantla, talanla değil halkın gerçek sorunlarıyla uğraşan, o sorunların üstesinden gelen bir belediye başkanı ile tanışacaklar" dedi.

     Vatan Partisi Gaziemir Belediye Başkan Adayı Mehmet Denizmen verdiği demeçte şöyle devam etti; "     Vatan Partisi olarak sizlere bir seçenek yarattık.

     Pusulalara üretenden yana, vatandan yana bir tercih ekledik.

     Rantçılarla, talancıların çıkmaz sokağından sizlere cesaret, umut ve güven kapımızı açtık.

     Gaziemirli olarak sandığın başında durun ve düşünün. ''Şuna oy verirsem, buna yarar.'' fikrinden kendinizi soyutlayıp, Gaziemir için somut projeleri olan ve Atatürk devrimleri temelinde, Gaziemir'i kimin yöneteceğini düşünüyorsanız ona oy verin.

     Seydiköy'e, Gaziemir'e, eşime aşık olduğum gibi aşığım. İki öğretmen evlâdın sevgi dolu babası, kız torunundan başkasını tanımayan bir dedeyim. Özveriliyim. Sabırlı bir partiliyim. Kitapları yaşayarak okuyan meraklı bir okur, ciddiyetle mizahı şahane harmanlayan bir ironi ustası, sabahın erken saatlerinde sokağa çıkıp kedi ve köpekleri doyuran merhametli bir arkadaşınızım. Benim ve Vatan Partisi'nin anlayışı; DEVLET MİLLETİN, BELEDİYELER HALKINDIR. Arılar gibi çalışacak, belediyeyi şirket zihniyetinden kurtarıp, belediyeyi belediye olarak yönetecek ve  Gaziemir'i yeniden yaratacak  bir kadromuz var."

     

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/04/2024 , 10:36:53
SİYASET
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin