VATAN PARTİSİ GAZİEMİR ADAYI MEHMET DENİZMEN:DEVLET MİLLETİN, BELEDİYE HALKINDIR.
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

VATAN PARTİSİ GAZİEMİR ADAYI MEHMET DENİZMEN:DEVLET MİLLETİN, BELEDİYE HALKINDIR.

Facebook'ta paylaş
25/03/2024 , 12:27:09

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Gaziemir’de seçime giren 18 parti ve 1 bağımsız aday arasında bir isimde Vatan Partisi Gaziemir Belediye Başkan Adayı Mehmet Denizmen. Gaziemir’in Seydiköy olduğu yıllarda meydan da Bakkallık yapan İbrahim Denizmen’in oğlu olan Mehmet Denizmen uzun yıllardır İşçi Partisi ve Vatan Partisi çizgisinde siyaset yapıyor. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Gaziemir Belediye Başkan Adaylığı’nı sürecini “Bu bir Vatan görevidir” diyerek kabul ettiğini ifade eden Mehmet Denizmen ilk açık hava konuşmasını Gaziemir Meydanı’nda yaptı. Vatan Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Serhan Bolluk ile birlikte Gaziemir Meydanı’na gelen Mehmet Denizmen kendisini bekleyen Vatan Partililere ve meydanı çevreleyen kahvelerde oturan vatandaşlara hitap etti.

     Vatan Partisi Gaziemir Belediye Başkan Adayı Mehmet Denizmen konuşmasında şunları söyledi; “Değerli Gaziemirliler benim yaşam boyunca bir amacım, hayalim oldu o da, Gaziemir’e, ekmeğini yediğim, suyunu içtiğim Seydiköyüme nasıl faydam olur, nasıl hizmetim olur, her zaman bunu düşündüm. Rahmetli babam sizin de yakından bildiğiniz Bakkal İbrahim her zaman banan şu nasihatte bulunurdu, ‘köyüne, köylüne faydalı ol, burada onların yanında ol. Onların dertlerine ortak ol, çare ol, onlarla iyi, güzeli, acıyı paylaş’ derdi! Babamın nasihatini her zaman dinledim. Sizlerin arasında hep oldum. Bu benim yaşam felsefem oldu. Şimdi Vatan Partisi Gaziemir Belediye Başkan Adayı olarak sizlerden destek bekliyorum. Sizlerin vereceği destekle Gaziemir Belediye Başkanı olduğumda bu güzel ilçemizi hep birlikte yöneteceğiz. Belediye başkanlığı makamı sizlere hizmet makamıdır. Bugüne kadar olduğu gibi yine sizlerin arasında, halkın arasında bir belediye başkanı olacağım. Bizlerin yönetiminde Devlet Milletin, Belediyede Halkındır. Gaziemir’in Yıldızı bizimle parlayacaktır. Gaziemir  insanların mutlu, huzurlu yaşadığı yer olarak hafızalara kazınacaktır”dedi.     

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/04/2024 , 10:36:53
SİYASET
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin