DENİZ DOĞAN:ÖNCELİĞİMİZ GAZİEMİR’İN YAŞAM KALİTESİNİ ARTTIRAN PROJELER
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

DENİZ DOĞAN:ÖNCELİĞİMİZ GAZİEMİR’İN YAŞAM KALİTESİNİ ARTTIRAN PROJELER

Facebook'ta paylaş
21/03/2024 , 11:33:02

Ak Parti ve Cumhur İttifakı’nın ortak Gaziemir Belediye Başkan Adayı Deniz Doğan, Gaziemir'in geleceğini şekillendirirken, kentin çehresini değiştirecek, yaşam kalitesini artıracak projelere odaklanmanın önem taşıdığını ifade ederek, ‘’Yeşil alanlar, bir şehrin kalbidir. Gaziemir'imizde yeşil alanların artırılması ve yeni yürüyüş alanlarının oluşturulması hem fiziksel hem de ruhsal sağlığımızı destekleyecek, huzurlu ve keyifli bir yaşamın temelini oluşturacaktır. Bu doğrultuda Gölet ve mesire alanları projelerimizi önemsiyoruz.’’ dedi.

     Gaziemir'in geleceğine dair umut dolu adımlar atmaya devam eden Ak Parti ve Cumhur İttifakı’nın ortak Gaziemir Belediye Başkan adayı Deniz Doğan; Sevgi Mahallesi, Çınar Mahallesi ve Gazi Mahallelerinde esnaf ve vatandaş ziyaretlerini gerçekleştirdi. Gaziemir'in kalbinin attığı Abdullah Arda Meydanı'nda, Bombacının Kahvehanesi'nde gerçekleşen buluşma, iftar sonrası vatandaşlarla çay eşliğinde samimi bir ortamda gerçekleşti. Deniz Doğan, Gaziemir'in güzel yarınlarına dair vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu. Deniz Doğan, ziyaretler sırasında vatandaşların ve esnafın sorunlarını dinleyerek, çözüm odaklı yaklaşımlarını ortaya koydu. Gaziemir'in her mahallesinde yaşayanların beklentilerini ve önerilerini değerlendiren Deniz Doğan, mahalleler arasında daha güçlü bir dayanışma ve işbirliği ruhu oluşturulması gerektiğini vurguladı. Deniz Doğan, Gaziemir'in sosyal ve ekonomik kalkınmasını sağlamak adına çıktığı bu yolculukta, her kesimden insanla buluşarak dayanışma içinde hareket etme kararlılığını bir kez daha dile getirdi.

     “Yeşil alanlar, bir şehrin kalbidir”

     Gaziemir'in geleceğini şekillendirirken, kentin çehresini değiştirecek, yaşam kalitesini artıracak projelere odaklanmanın önem taşıdığını ifade eden Doğan, ‘’Bu çerçevede, çevre dostu politikaları desteklemek, yeşil alanları artırmak ve halkımızın sağlıklı yaşam alanlarına erişimini kolaylaştırmak için harekete geçme zamanı gelmiştir. Yeşil alanlar, bir şehrin kalbidir. Gaziemir'imizde yeşil alanların artırılması ve yeni yürüyüş alanlarının oluşturulması hem fiziksel hem de ruhsal sağlığımızı destekleyecek, huzurlu ve keyifli bir yaşamın temelini oluşturacaktır. Bu nedenle, kararlı bir şekilde yeşil alanları genişletme ve halkımıza daha fazla açık hava alanı sağlama sözü veriyoruz. Bu doğrultuda, Gölet projesini yaptık. 110.000 metrekare alan üzerine inşa etmeyi planladığımız gölet, içerisinde; kafeterya, seyir terası, gözlem kulesi, bisiklet ve yürüyüş yolları barındıracak. Bu bölge tamamen trafiğe kapalı olarak tasarlandı. Gaziemir’in doğusu ve batısın ormanlık alanlardan oluşuyor. Bu ormanlık alanlarda oluşturacağımız mesire alanları bir yandan doğayla içe içe dinlenme tesisi olarak kullanılırken öte yandan açık havada spor ve oyunlara ev sahipliği yapacak. Gaziemirlilerin sosyalleşmesi için güzel havalarda en çok vakit geçirmek istediği yerler mesire alanlarımız olacak. ’Bununla birlikte, mevcut yürüyüş yollarını genişleterek ve yeni yollar ekleyerek Gaziemir'imizi daha aktif bir yaşam tarzını teşvik eden bir şehir haline getireceğiz. Yeşil alanlarla çevrili yollar, yürüyüş yapmak isteyenler için güvenli ve keyifli bir ortam sağlayacak, aynı zamanda bisiklet sürmek isteyenler için de uygun bir altyapı sunacaktır’’ dedi.

 

HAZİNECİ
22/03/2024 , 17:10:35
BAŞKAN ŞAHİN TEPESİNE HAZİNE YERLERİNE PARK MESİRE YERİ GÖLET İSTİYORUZ AMA ÖZELLİKLE HAZİNE YERLERİNE

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/04/2024 , 10:36:53
SİYASET
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin