GAZİEMİR GENÇLİK CUMARTESİ TORBALI ÇAYBAŞI KARŞISINDA
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

GAZİEMİR GENÇLİK CUMARTESİ TORBALI ÇAYBAŞI KARŞISINDA

Facebook'ta paylaş
Yeşil Beyazlar’da sakatlığı geçen Koray Şengül ile cezası biten Görkem Çıtak Torbalı Çaybaşı maçında oynayabilecek. Sakatlığı süren Sefa’nın ise oynama şansı zayıf.
10/10/2017 , 10:16:07

Gaziemir’in İzmir Süper Amatör Lig’deki temsilcisi Gaziemir Gençlik Spor Beyaz Grup’taki ikinci hafta maçında Torbalı Çaybaşı Spor ile karşılaşacak.

Torbalı Stadı’ndaki maçın başlama saati 13.

Lige farklı deplasmanda Güraltay Spor’a 4-0 mağlup olarak başlayan ev sahibi Torbalı Çaybaşı’nda kendi seyircisi önünde önceki hafta sonucunu telafi etmeye çalışacak. Yine ilk haftaya kendi seyircisi önünde 1-2 mağlup olarak başlayana Gaziemir Gençlik ise ligdeki iddiasını güçlendirmek için deplasmandan üç puanla evine dönmek için mücadele edecek. Ligde henüz puanla tanışmamış her iki takım arasında Gaziemir Gençlik Spor galibiyete oldukça yakın görünüyor.

Yeşil Beyazlarda yapılan nokta transfer olarak nitelenen 3.Lig’de İstanbul takımlarından Beylerbeyi Spor’dan transfer olan genç santrafor Koray Şengül ilk kez İzmir seyircisi önüne çıkacak. Eğitimi nedeniyle İzmir’e gelen Koray Şengül Gaziemir Gençlik Spor’la anlaşmıştı. Foça ile yapılan hazırlık maçında küçük bir sakatlık geçiren ve idmanlarda da sakatlığı nükseden genç oyuncuyu riske etmek istemeyen Teknik Sorumlu Özkan Kılıç ilk maçta görev vermemişti. Torbalı Çaybaşı karşısında Kılıç’ın genç oyuncuya şans vermesi bekleniyor. İlk maçında topla fazla oynaması ve kaybettikten sonra adeta oyuna küser bir görüntü vermesi nedeniyle bir ara seyirciden de tepki gören Hasan Karakaş’ın gününde olması ve Koray Şentürk ile uyumu halinde Yeşil Beyazlarda yeni bir ekol oluşturabilir. Elbette bu ikiliyi ileride besleyecek güçlü bir orta saha ve onların geliştireceği pozisyonlar Gaziemir Gençlik Spor’a istediği başarıyı getirebilir.

Öte yandan ilk maçında yaptığı hata ve bu hatanın sonucunda takımın gol yemesinde pay sahibi olan Sefa Altuntaş Yeşil Beyazların defansında önemli bir oyuncu. Takımın en uzun boylusu olan ve fiziği ile dikkat çeken Sefa rakip kalelere yapılacak vuruşlarda kafa topuna çıkabilme özelliği ile dikkat çekmekte. Çeşme maçında sakatlanan Sefa’nın durumu Özkan Hoca’yı düşündürse de, geçtiğimiz sezonda aldığı ceza nedeniyle ilk maçta forma giyemeyen defans oyuncusu Görkem Çıtak’ın cezasının son ermesi ilaç gibi gelebilir. Gaziemir Gençlik Spor’da geçtiğimiz sezonda ilk on birinde yer alan oyunculardan bu dönem iç transferde tek anlaşmaya varılan oyuncu olan Görkem’in Torbalı Çaybaşı maçında yer alması bekleniyor.

   

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
15/04/2024 , 11:27:01
AKTÜEL
15/04/2024 , 11:21:27
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin