ÖNCEKİ BAŞKAN HALİL İBRAHİM ŞENOL’DAN ÜNAL IŞIK’A TAM DESTEK
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

ÖNCEKİ BAŞKAN HALİL İBRAHİM ŞENOL’DAN ÜNAL IŞIK’A TAM DESTEK

Facebook'ta paylaş
05/03/2024 , 12:27:49

Gaziemir’de 10 yıl belediye başkanlığı yapan Halil İbrahim Şenol evinin balkonuna astığı pankart ile CHP Belediye Başkan Adayı Ünal Işık’a destek verdi. Şenol, “Kendisinin başarılı olacağından hiç şüphem yok. İlçemiz onun yönetiminde daha ileriye gidecek” dedi.       

     Cumhuriyet Halk Partisi Gaziemir Belediye Başkan Adayı Ünal Işık ilçede 2009-2019 yılları arasında 10 yıl süreyle belediye başkanlığı yapan kıdemli isim Halil İbrahim Şenol’u evinde ziyaret etti. Yıllarca aynı mahallede karşılıklı binalarda oturan iki isim partinin başarısı için bu kez siyasi olarak bir araya geldi. Eski Başkan Şenol’un oğlu Ulaş Şenol’u kontenjan birinci sıradan meclis üyesi adayı yazarak vefasını gösteren Işık, ilk belediyecilik deneyimini Şenol’un meclis üyesi olarak yaşadığını söyledi. Şenol ise evinin balkonuna Işık’ın pankartını asarak kendisine destek olduğunu açıkladı. Ünal Işık’ın 10 yıllık süre içinde meclis üyeliği göreviyle birlikte bir yerel yönetim deneyimi de kazandığını belirten Şenol, “Kendisinin başarılı olacağından hiç şüphem yok. İlçemiz onun yönetiminde ve idaresinde daha ileriye gidecek. Bu konuda eminiz. Parti örgütümüzde ve tüm Gaziemir’de büyük bir mutluluk görüyorum. Gaziemir ilçesinin tüm bileşenleri Ünal Işık’ın arkasında duracaktır” dedi. Şenol, 31 Mart yerel seçiminde Gaziemir’deki sandıklardan oy patlaması da beklediğini söyledi.    

     Vefanın kendisi için bir yaşam biçimi, hayat felsefesi olduğunu belirten Işık, Gaziemir’de taş üstüne taş koyanları, hizmet edenleri dışlamadan, ötekileştirmeden kucaklayacaklarını söyledi. Işık, “Belediyecilik konusunda Konak’tan itibaren yaptığı çalışmalarla önemli işlere imza atan, Gaziemir’de belediye başkanı olarak 2 dönem eserler bırakan başkanımıza vefa borcumuz vardı. Biz bu bilinç ve anlayış ile onun deneyimlerinden yararlanacağız. Başkanımızın tek evladı, bizim emanetimiz genç kardeşimiz Ulaş’ı da aktif siyasetin içinde değerlendirdik. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Gaziemir Belediyesi’nde babasının izinden giden yeni bir siyasetçi olacak. En başından bu yana kavgadan uzak, ayrıştırmadan öte bir anlayışla, herkese eşit mesafede belediye başkanlığı yapacağıma söz verdim. Gaziemir her alanda hizmet eden değerlerimiz ile daha ileriye gidecek” diye konuştu.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin