ÜNAL IŞIK“YARALARI SOSYAL BELEDİYECİLİKLE SARACAĞIZ”
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

ÜNAL IŞIK“YARALARI SOSYAL BELEDİYECİLİKLE SARACAĞIZ”

Facebook'ta paylaş
28/02/2024 , 11:57:37

Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik kriz nedeniyle yurttaşların büyük sıkıntılar yaşadığının altını çizen CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Ünal Işık, “Sosyal belediyeciliğin en iyi örneklerini hayata geçirerek, 22 yıllık AKP iktidarının açtığı yaraları, hep birlikte saracağız” dedi. CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Ünal Işık, ilçenin sokaklarını adım adım geziyor, vatandaşların ve esnafın taleplerini dinliyor. CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan ve ilçe örgütüyle birlikte yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren, vatandaşlara projelerini anlatan Ünal Işık’a, yurttaşlar büyük bir ilgi ve sevgi gösteriyor. Yurttaşların dile getirdiği sorunların başında ekonomik krizin ve her geçen gün büyüyen geçim sıkıntısının geldiğini ifade eden Ünal Işık, halkçı belediyecilik anlayışıyla herkesin yanında olacaklarını vurgulayarak şunları söyledi: “İlçemizin sokaklarında vatandaşlarımızla kucaklaşıyor, onların sorunlarını dinliyoruz. Yurttaşlarımızın yaşadığı ekonomik zorluklara, saha çalışmalarımızda her gün şahit oluyoruz. 22 yıllık AKP iktidarı, toplumumuzu büyük bir ekonomik dar boğaza sürükledi. Bilimi yok sayan, devlet kurumlarının içini boşaltan iktidar, her alanda olduğu gibi ekonomide de ülkemizi uçurumun kenarına getirdi. Yoksulluk her geçen gün derinleşiyor, ihtiyaç sahibi aile sayısı her gün artıyor. İktidarın yarattığı ekonomik yıkımla mücadele eden halkımız, Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin destekleriyle nefes alıyor. Biz de göreve geldiğimizde hayata geçireceğimiz projelerimizle, ekonomik zorluk yaşayan vatandaşlarımızın yanında olacağız. Sosyal belediyeciliğin en iyi örneklerini sergileyerek, iktidarın açtığı yaraları saracağız. Gaziemir'de hiç kimse yatağa aç girmeyecek, hiç kimse yalnız kalmayacak. Halkın belediyesi, rant için değil, halk için çalışacak.”

karacan
28/02/2024 , 15:02:45
aday değerlendirme
15 yıldır yerelde iktidarda olan belediye ne yaptı aktepe emrez binbaşı reşat beyaz evler sarnıç çıksınlar bir baksınlar gaziemir göbeğinde bile yollara baksınlar insanlara hükümetten siyaset yapmasınlar önce kendilerinin veremediği hizmeti anlatsınlar. Siz yerel haberci olarak yayınlamayacağınızı düşünüyorum yinede yazdık.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin