GAZİEMİR MEYDANI ADAYLARIN MARKAJI ALTINDA
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

GAZİEMİR MEYDANI ADAYLARIN MARKAJI ALTINDA

Facebook'ta paylaş
25/02/2024 , 13:24:44

GAZİEMİR MEYDANI ADAYLARIN MARKAJI ALTINDA

     Çevresinde barındırdığı kahveler, lokantalar, atıştırma yerleri, cami ve Atatürk anıtı ile Gaziemir meydanı ilçenin en önemli merkezi konumunda. Meydanın konumu böyle olunca özellikle seçim zamanlarında siyasilerin en uğrak noktası olması da elbette doğal.

     Neredeyse bir yıldır süren meydan düzenlemesinin akıbeti halen belli olmasa da, alandaki hareketlilik bugünlerde daha da artmış durumda.

     Belediye başkan adaylarından Deniz Doğan meydanı adeta hiç boş bırakmayanlardan! Meydanda bir de seçim bürosu açan Ak Parti Adayı sık sık vatandaşlarla bir araya gelip çay içip sohbet ediyor. Adaylığının ilk haftasında vatandaşlara Seydiköy'ün meşhur kazan yemeği olan etli pilav ikram eden Deniz Doğan, Berat Kandili akşamında da kandil şekeri dağıttı. Meclis üyesi adayları ile Atatürk Anıtı'na saygı çelengi bırakan Deniz Doğan Gaziemir meydanını adeta markasına almış durumda.

     2024 yerel seçimlerinde mevcut belediye başkanını adaylaştırmayan CHP Ünal Işık ile seçimlere bir kez daha asılıyor. Ünal Işık'ta Gaziemir meydanına önem atfeden başkan adaylarından biri! İlk kahve toplantısını meydanda yapan CHP Adayı seçim bürosunu ise meydana çıkan Lozan Sokağı üzerinde açtı. Ak Parti Adayı Deniz Doğan'dan sıyrılan CHP adayı Ünal Işık ‘Gaziemir meydanında bende varım’ mesajını veriyor.

     İlçe başkanı sıfatıyla sık sık meydanında görmeye alıştığımız biri Sedat Dağ’dı! Sedat Dağ İyi Parti'nin belediye başkan adayı olunca haliyle, şu aralar ağırlığını Gaziemir’in diğer bölgelerine kaydırmış durumda! Seçim yarışında iki güçlü aday ile yarışan Sedat Dağ adeta çift taraflı markajla karşı karşıya! "Seçimin sürprizi biz olacağız" diyen inançlı bir ekiple yol alan İyi Parti adayının elde edeceği sonuç merakla bekleniyor.

     Meydanı bir kaç kez dolaşarak kendini tanıtmak isteyen adaylardan biri de Av. Sema Ayatar. 10 ay önceki milletvekili seçiminde Gaziemir'de aldığı oyla dikkat çeken Zafer Partisi'nin adayı Ayatar'ın benzer bir başarıyı yakalayıp, yakalamayacağı da kamuoyunda merakla cevabı beklenen sorular arasında.

       31 Mart 2024 yerel seçim sonucu Gaziemir özelinde nasıl olacağı henüz belli olmasa da belli olan bir gerçek var; Gaziemir meydanı ve vatandaşlar siyasiler tarafından markaj altında.

 

Gaziemir meydan
25/02/2024 , 18:25:27
CHP seçimi kazandı kimse boşuna uğraşmasın Masraf yapmasın. 7/8 bin farkla CHP seçimi kazandı

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/04/2024 , 10:36:53
SİYASET
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin