CHP ADAYI ÜNAL IŞIK: HİÇ KİMSENİN EKMEĞİ İLE OYNAMAM
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

CHP ADAYI ÜNAL IŞIK: HİÇ KİMSENİN EKMEĞİ İLE OYNAMAM

Facebook'ta paylaş
12/02/2024 , 19:11:14

     Cumhuriyet Halk Partisi Gaziemir Belediye Başkan Adayı Ünal Işık hakkında çıkarılmaya çalışılan söylentilere Gaziemir Belediyesi çalışanlarını itibar etmemesi gerektiğini ifade etti. Işık “Alın teriyle ekmeğini kazanmaya çalışan belediye işçilerimizin içi rahat olsun. Belediye başkanı olduğumda çalışmak isteyen hiç kimsenin ekmeğiyle asla oynanmayacak. Hepimiz çok çalışacağız ve Gaziemir hep birlikte en iyi hizmeti vereceğiz” dedi.

     31 Mart 2024 yerel seçimlerine sayılı günler kala, belediye başkan adayları alanlara çıkmaya başladı. CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Ünal Işık Yerel Haberci İmtiyaz Sahibi Türker Küpcük ile bir araya geldi. CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan’ın da hazır bulunduğu ziyarette Gaziemir Belediye Başkan Adayı Ünal Işık önemli mesajlar verdi.

     Gaziemir’de üretken bir belediyecilik dönemi başlayacağını ifade eden Ünal Işık; bunun için Gaziemir’de sivil toplum kuruluşları, muhtarlar başta olmak üzere toplumun tüm katmanlarıyla diyalog halinde ve onların düşüncelerini dinleyen, önceleyen katılımcı bir anlayışı belediye yönetimi ortaya koyacağının altını çizdi. “Gaziemir için hazırız” diyen CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Ünal Işık hakkında bir takım çevrelerce çıkarılmaya çalışılan tüm söylentilerin asılsız ve iftira olduğunu ifade etti. Işık “Kulağımıza gelen ve bir takım kişilerin ‘fısıltı gazetesinden’ yaymaya çalıştıkları ‘onlar gelince Seydiköylüleri, Gaziemirlileri işten atacak’ söylentileri tamamen gerçek dışıdır. İftira ve yalandır. Ben yaşamım boyunca, yanımda çalıştırdığım, alt kadromda yer alan hiç kimsenin ekmeği ile oynamadım. Hiçbir zamanda oynamam. Alın teri ile evine ekmek götürenlerin içi rahat olsun. Benim belediye başkanı olduğum dönemde alın teri ile çalışanların el üstünde tutulduğu, saygı duyduğu bir dönem olacak. Buradan gerek Gaziemir Belediyesi’nde gerek belediye şirketlerinde tüm çalışanlara şu mesajı vermek istiyorum. Sizler işlerinizi yapınız, bu tür söylentilere asla itibar etmeyiniz” dedi.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin