CHP ADAYI ÜNAL IŞIK’TAN ‘ŞIK’ TEMASLAR
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

CHP ADAYI ÜNAL IŞIK’TAN ‘ŞIK’ TEMASLAR

Facebook'ta paylaş
02/02/2024 , 22:11:28

CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Ünal Işık seçim temaslarına hızlı başladı. Geçtiğimiz pazartesi gecesi adaylığı MYK ve tarafından önerilerek PM’de oy birliği ile kabul edilen Ünal Işık, CHP Gaziemir Belediye Başkan sıfatıyla ilçede seçim çalışmalarına başladı.

 

ÖNCE İLÇE PARTİSİ, SONRA ADAY ADAYLARI DAHA SONRA MUHTARLAR VE PARTİ BÜYÜKLERİYLE BİR ARAYA GELDİ.

 

     Çarşamba günü CHP İlçe Binası’nda partililerle buluşan CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Ünal Işık ertesi günü aday adaylığı sürecinde birlikte mücadele ettiği belediye başkan aday adaylarıyla bir araya geldi. Cuma günü mesaisine Gaziemir’in 16 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek başlayan CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Ünal Işık daha sonra ilçedeki sosyal demokrat olarak ilçede uzun süre aktif siyaset yapan Seydi Aktaş’ı evinde ziyaret etti.

     CHP İlçe Başkanı Kasım Özkan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Neriman Balcı Türkeri ile birlikte Seydi Aktaş’ın elini öpen Ünal Işık “Seydi ağabey ilçemizdeki sosyal demokrasinin gelişmesine ve yerel yönetimlerde iktidara gelmesinde katkısı olan önemli bir parti büyüğümüz. Allah O’na ve değerli eşine sağlıklı uzun ömürler versin” dedi. Işık’ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu dile getiren Seydi Aktaş “Ünal kardeşimizi yıllardır tanırım. İki dönemdir ilçemize belediye meclis üyesi olarak hizmet etti. Kendini yetiştirdi, şimdi de CHP’nin belediye başkan adayı olarak Gaziemir’imize hizmet etmek için yola çıktı. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

     CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Ünal Işık daha sonra 1994-1999 ve 2004-2019 döneminde Gaziemir Belediye Başkanı olarak görev yapan Adnan Yüksel’i çalışma ofisinde ziyaret etti. Yüksel, CHP adayı Ünal Işık’a başarılar dilerken seçimin demokratik bir şekilde gerçekleşmesini ve Gaziemir’e yakışır bir seçim olması temennisinde bulundu. CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Ünal Işık günün son ziyaretini SHP ve CHP dönemlerinin aktif siyasetçilerinden Ercan Çokbankir’i evinde ziyaret etti. CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Ünal Işık önümüzdeki hafta başında da 2009-2014 ve 2014-2019 dönemlerinde Gaziemir belediye başkanlığını yapan Halil İbrahim Şenol’u evinde ziyaret edecek.

 

ÜNAL IŞIK: BİZ AİLECEK GAZİEMİR’İ HER YÖNÜYLE ÇOK SEVİYORUZ.

 

     Gerçekleştirdiği temaslarla konuşan CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Ünal Işık, Gaziemir’i insanı, doğası ile çok özel bir yer olduğunun altını çizdi. Işık “13 yıldır ikamet ettiğim Gazi Mahallesi’nde ve belediye meclis üyesi olarak görev yaptığım süre içerisinde çok güzel dostlar, arkadaşlıklar edindim. Aile olarak bir Gaziemir’i her yönüyle seviyoruz. Mübadele sonrası Seydiköy’e yerleşen muhacirlerimiz, Türkiye’nin her köşesinden gelip Gaziemir’i yurt edinmiş yurttaşlarımız ve Bulgaristan’daki asimilasyona tepki göstererek Sarnıç bölgemize yerleşen Bulgaristan Göçmeni soydaşlarımızla birlikte bugünün Gaziemir’ini birlikte oluşturuyoruz. Hepimiz bir ve bütün olarak Gaziemir’i çok daha iyi yerlere taşımanın gayreti içerisindeyiz. CHP Merkez Yönetim Kurulumuz ve Parti Meclisimizce Gaziemir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildim. Benimle birlikte mevcut belediye başkanımız dahil tüm diğer aday adayı arkadaşlarımız şüphesiz ki bu görevi üstlenebilecek kapasitede olan arkadaşlarımızdır. Bu bir yerde bir bayrak yarışıdır. Şimdi CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı olarak yerel iktidarımızı sürdürmek ve Gaziemir halkına en iyi hizmeti sunabilmek için var gücümüzle çalışacağız ”dedi.

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/04/2024 , 10:36:53
SİYASET
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin