BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÜNAL IŞIK’A GAZİEMİR’DE COŞKULU KARŞILAMA
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÜNAL IŞIK’A GAZİEMİR’DE COŞKULU KARŞILAMA

Facebook'ta paylaş
01/02/2024 , 11:13:40

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziemir Belediye Başkan Adayı Ünal Işık aday gösterilmesinden sonra ilk ziyaretini partisinin ilçe başkanlığına gerçekleştirdi. Ünal Işık ilçe binasının önünde meşaleler yakılarak karşılanırken “Gaziemir’in ışığı, Ünal Işık”, “İşte Başkan İşte Örgüt” sloganları atıldı. İlçe binasına girdiği sırada çevre esnafı da Ünal Işık’ı tebrik etti, başarılar diledi.

CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan CHP’de adaylaşma sürecinin sona erdiğini ve MYK’nın önerisi ve PM’nin onayı ile CHP’nin Gaziemir Belediye Başkan Adayı’nın Ünal Işık olarak belirlendiğinin altını çizdi. CHP İlçe Örgütü olarak hızla seçim kampanya dönemine gireceklerini ifade etti. Gaziemir halkının desteğiyle 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden bir kez daha zaferle çıkacaklarını ifade eden CHP ilçe Başkanı Kasım Özkan, Ünal Işık’a başarılar diledi.

CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Ünal Işık kendisine gösterilen ilgiye ve desteğe teşekkür etti. Işık sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Bugün baba ocağımızdaydık.  İlçe örgütümüzü ziyaret ederek resmen başladığım adaylık sürecimde beni yalnız bırakmayan İlçe başkanım Kasım Özkan’a ve ilçe yönetimimize, gençlik kolları ve kadın kolları başkan ve yöneticilerimize, birbirinden değerli belediye başkan aday adaylarımıza, siz değerli yol arkadaşlarıma, aileme ve adaylaştığım günden beri beni bağrına basan kıymetli Gaziemirli hemşehrilerime çok teşekkür ederim. Örgütümüzle birlikte yönetmek için, Gaziemirli hemşehrilerimizle birlikte yönetmek için; Ben Hazırım!” dedi.

 

Belediye başkan aday adaylarından İlhan Özköse, Umut Tekin, Yüksel Demirsoy, Çağrı Şırlancı, Oktay Bilgin, Ali İhsan Erdenilgen’in de hazır bulunduğu karşılama törenine katılarak bir kez daha CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Ünal Işık’a başarılar diledi.

 

 

Chp şövalyesi
01/02/2024 , 20:56:31
Tapınakçı
Hamza Dağın şövalyelerine 10 bin fark atacağız Ünal Işık başkanımla ... Dizayn yapanlar Deniz Doğana yazık etti Dizayncıların şövalyelerin niyeti Gaziemir değil seçim kazanmak değil Onlar kendi koltuklarına bakıyor Dizayncıların hepsinin oyunu göreceğiz 1 Nisa’n da . Deniz Doğan sen iyi insansın ama yanındakiler koltuk uğruna herkesi satan kötü insanlar onlar sana bile oy vermeyecek şövalyeler yüzünden 15 sene kazanamadınız Gaziemir onları sevmiyor kazanamayacaksınız CHP ye hayırlı olsun seçimler. Nokta. Ünal Başkan hayırlı olsun

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/04/2024 , 10:36:53
SİYASET
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin