CHP İZMİR BÜYÜKŞEHİR ADAYI CEMİL TUGAY’DAN İDDİALI AÇIKLAMALAR
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

CHP İZMİR BÜYÜKŞEHİR ADAYI CEMİL TUGAY’DAN İDDİALI AÇIKLAMALAR

Facebook'ta paylaş
30/01/2024 , 20:59:42

Adnan Menderes Havaalanında kendisini karşılamaya gelen partililere konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, “Bu şehirde yaşayan her vatandaşımız bilecek ki İzmir Büyükşehir Belediyesi onların her zaman ihtiyaç duydukları her zaman yanlarında olacak. Ve İzmir Büyükşehir Belediyesi elleri temiz, yürekleri temiz insanlar tarafından yönetilecek. Hiç kimse bizi bölemeyecek, parçalamayacak. Bir bütün halinde 30 ilçede kazanacağız. Oy rekoru kıracağız, söz veriyorum size. İzmir bekle bizi geliyoruz” dedi.

CHP’nin (29.01.2024) dün gerçekleştirilen MYK ve PM toplantıları sonrası İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Ankara’dan İzmir’e dönüşünde Adnan Menderes Havaalanında coşkuyla karşılandı. Havaalanı’nın kendisini desteklemeye gelen partililer ile bir araya gelen Tugay, kendisi için hazırlanan parti otobüsü üzerinden katılımcılara seslendi.

Sözlerine kentte geçirdiği geçmişini belirterek başlayan CHP İzmir Büyükşehir Adayı Tugay, “Bu ülkede her zaman halkın maruz kaldığı haksızlıklara karşı, yokluklara karşı adaletsizliklere karşı beklenen ve mücadele eden asil yol arkadaşlarımızsınız. Hepiniz iyi ki varsınız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ben bu şehrin dört bir yanında yaşadım. Çocukluğum geçti. Gençliğim Buca'da geçti. Ege Üniversitesi'nde Bornova'da okudum ve bir miktar yaşadım. Yeşilyurt Devlet Hastanesi'nde, Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde görev yaptım. Son Karşıyaka'da yaşamak bana nasip oldu. Şehrimizin dört bir yanı elbette birbirinden değerli ve güzel ben bu şehrin yetiştirdiği bu şehrin bir meslek sahibi yaptığı, onurlandırdığı bir kardeşiniz, bir arkadaşınız olarak Cumhuriyet Halk Partisi'ne üye oldum. Cumhuriyet Halk Partisi'nde başladığım siyasi yaşamımda pek çok görev yaptıktan sonra 2019 yılında bana Karşıyaka Belediye Başkanı olma onurunu verdi partimiz. Bu onurunu verdiği için ve 5 yıl benimle birlikte mücadeleye ortak olduğunuz için Karşıyakalılara ve Cumhuriyet Halk Partililere çok teşekkür ediyorum. Gurur duyuyor. Demokrasi bir nöbet değişimidir. Geçici olarak bu nöbeti tutarsınız. Bu görevi yerine getirirsiniz. Ve bir süre sonra bayrağı bir başka arkadaşımıza teslim edersiniz” dedi.

Kendisine Büyükşehir Adayı görevi verilmesinden dolayı duyduğu mutluluğu ifade eden Cemil Tugay, “Ne mutlu bana ki bu dönemde Karşıyaka Belediye Başkanlığının sonunda partim bana İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığını layık gördü. Beni bu göreve layık gören başta Genel Başkanımız Özgür Özel Merkez Yürütme Kurulumuz, parti meclisimiz, milletvekillerimiz ve bu süreçte yanımda olan herkese ayrı ayrı çok çok teşekkür ediyorum. Hepsi sağ olsun, var olsunlar. Benden önce elbette ki bu bayrağa birileri taşıyordu. Ahmet Priştina'dan Aziz Kocaoğlu’na ve en son geçen beş yıl boyunca Tunç Soyer bu bayrağı taşıdı ve dünyanın en güzel şehri olan İzmir'e hizmet etti. Her birisine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kaybettiğimiz başkanımızı Ahmet Bey'e saygı rahmet ve minnetle anıyorum. Ve hayatta olan değerli başkanlarımızı onlarla her zaman birlikte olacağız. Omuz omuza olacağız. Onların deneyimlerinden her zaman faydalanacağız. Çok değerli başkanlarımızı da ayrı ayrı selamlıyorum. Onlara çok teşekkür ediyorum. Onların yükselttiği bayrağı ve paha biçilmez miraslarına, İzmir'e kazandırdıkları değerlere yakışmayı namus, vefa ve yurtseverlik olarak görüyorum. İzmir çağdaş, demokrat, laik, adaleti ve insan haklarına saygılı ve eşsiz nitelikleriyle insanlarını özgürlük ve mutluluk veren bir kenttir. Biz bu emaneti, bu mirası Cumhuriyet Halk Partisi olarak bugüne kadar ve gururla taşıdık. Şehrimizi her türlü istismardan koruduk. İnsanlarımızın, özgürlüklerinin, haklarının yanında onlar için mücadele ettik. Sosyal politikalarımızda toplumumuzun yaşadığı zorluklara karşı adeta bir sigorta görevi gördük. Bundan sonra daha fazlasını yapacağız. Bundan sonra aldığımız bayrağı daha yükseğe taşıyacağız. Türkiye yoksullukla, işsizlikle mücadele ederken Türkiye'de haklar kaybedilirken biz insanlarımıza daha fazla sahip çıkacağız. Ev sahibi olmayanları ev sahibi yapacağız. İş sahibi olmayanları iş sahibi yapacağız. Tarımda zorluk yaşayan çiftçilerimize daha fazla destek olacağız. Ve biz İzmir'i zenginleştireceğiz, kalkındıracağız! Gençlerimiz artık bu şehirde yaşamak isteyecek. Bu şehirden başka bir yere gitmek istemeyecek. Bu şehirde yaşayan her vatandaşımız bilecek ki İzmir Büyükşehir Belediyesi onların her zaman ihtiyaç duydukları her zaman yanlarında olacak. Ve İzmir Büyükşehir Belediyesi elleri temiz, yürekleri temiz insanlar tarafından yönetilecek” dedi.

 “Bu şehirde taş taş üstüne konmak isteyen bizleri katkı vermek isteyen herkese yol açacağız. Onların yanında olacağız. Ve insanlarımıza belediye hizmetlerini daha fazla ve daha uygun fiyatlarla faydalanması için de üzerimize düşeni yapacağız” diyen Cemil Tugay şöyle devam etti;

“Hazırladığımız projelerimizi önümüzdeki iki ay boyunca arkadaşlarımızla beraber sizlere birer birer anlatacağız. Ve göreceksiniz ki bu şehir Türkiye'de herkesin yaşamak istediği bir yer olacak. Aslında zaten öyle bir yer. Herkes İzmir'de zaten gıptayla bakıyor. Ve bu bugüne kadar bunu Cumhuriyet Halk Partili yönetimlerin başardı. Bunu herkes bilmelidir. Bunu bize çamur atmak için konuşanların aklılarına önümüzdeki aylarda ve yıllarda sokmak benim boynumun borcudur! Hava soğuk, hava soğuk. Ama kanımız sıcak, içimiz kıpır kıpır. Bir an önce heyecanımız yüksek. Bir an önce sahaya çıkmak istiyoruz. Çalışmak istiyoruz. Halkımızla buluşmak istiyoruz. Onlara nasıl bir İzmir vaat ettiğimizi anlatmak istiyoruz. Bunu sizin yapmak istediğinizi biliyorum. Onun için haydi hep birlikte İzmir için daha ileridir. Hiç kimse bizi bölemeyecek, parçalamayacak. Bir bütün halinde 30 ilçede kazanacağız. Oy rekoru kıracağız, söz veriyorum size. İzmir bekle bizi geliyoruz” dedi.

İZMİR İL BAŞKANI ASLANOĞLU: CEMİL BAŞKAN 5 YILLIK DENEYİMİNİ İZMİR İÇİN HARCAYACAK

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’da yaptığı konuşmada şu görüşleri dile getirdi;   “Aday adaylık süreçleri zordur, çetindir. 2,5 aydır aday adaylarımız sosyal belediyeciliği sokak sokak anlatıyor. Tabii ki her ilçede bir arkadaşımızla yarışacağız. Ama bugüne kadar emek veren 407 aday adayı arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Sayın Tunç Soyer 10 yıl Seferihisar'da, 5 yıl Büyükşehir'de İzmir ve bizler için ter döktü. İzmir'i demir ağlarla örmek için gece gündüz çalıştık. Kendisinin deneyimlerinden hem Sayın Cemil Bey hem de biz yararlanmaya devam edeceğiz. Bizler bir arada kırılmadan ve dökülmeden hep beraber bu süreci sürdüreceğiz. Aday adaylık süreci bitti. PM kararıyla İzmir Büyükşehir Belediye Naşkan adayımız Sayın Cemil Tugay olmuştur. Kendisine başarılar diliyoruz. Ama sadece bununla geçmiyoruz. Bizler örgüt olarak partimiz ve partimizin adayı için çalışmaya devam edeceğiz. Bu bir bayrak yarışı. Kimisi görevini başka arkadaşlarımıza devredecekler. Bugüne kadar emek veren ilçe belediye başkanlarımıza da teşekkür ediyorum. Hep beraber olmaya devam edeceğiz. Zaten Cemil Bey'i tanıyorsunuz. 5 yıl belediye başkanlığı yaptı. Zaten bizim yol arkadaşımız. 5 yılda edindiği tecrübeleri İzmir için harcayacak. İzmir'in öz evladı bir belediye başkan adayımız var. Hayırlı olsun. Deneyimli, genç ve pırıl pırıl kadrolarla geliyoruz. 30 ilçede ve büyükşehirde CHP'nin bayrağını dalgalandıracağız.”

Çelik Erdemir
30/01/2024 , 22:01:03
Elitistlerden bıktık
Karabağlar’ı, Gaziemir’i, Menderes’i, Torbalı’yı üvey evlat gören, zerre yatırım yapmayan anlayıştan bıktık. Karşıyaka’da hava hoş, İBB koltuğunda da! Yollar berbat, trafik sıkışık, altyapı dedikleri banliyö trenini allayıp pullayıp satmak! Cengiz’e satılan arsa için “acemilik” demiş, yarın da “halkım beni affetsin” der… Benden CHP’ye oy yok artık, sandığa gitmeyeceğim!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/04/2024 , 10:36:53
SİYASET
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin