BAŞKAN ŞENOL’UN HAFTASONU AMATÖR GÜNDEMİ
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

BAŞKAN ŞENOL’UN HAFTASONU AMATÖR GÜNDEMİ

Facebook'ta paylaş
Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol eşi Birsen Şenol ile birlikte hafta sonu amatör spora ayırdı.
02/10/2017 , 11:42:42

İlk olarak Şehir Stadı’nda Gaziemir Belediyesi tarafından amatör spor kulüplerine malzeme dağıtım törenine katılan Başkan Halil İbrahim Şenol, ardından Sarnıç Gençlik Spor Tesisleri’nin açılış törenine iştirak etti.

Her yıl olduğu gibi bu yılda belediye meclisi kararıyla ilçedeki amatör spor kulüplerine spor malzemesi ve 5’er bin lira dağıtan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol “Sizlerin spor faaliyetlerini sürdürmesi ve başarılı olması Gaziemir’in gelişimi için çok önemli”dedi. Sporculara Mustafa Kemal Atatürk’ün veciz sözüne vurgu yapan Başkan Şenol “Sporcularımızın zeki, çevik ve ahlaklı bir şekilde mücadele etmesini ve başarılı olmasını istiyoruz. Mücadele sonrasında kazanmakta, kaybetmekte var. Siz sporunuzu yapmaya bakın” dedi.

Gaziemir Belediyesi ilçede faaliyet gösteren Gaziemir Gençlik Spor, Gaziemir FK, Gaziemir Seydiköy Spor, Gaziemir Gençlerbirliği, Sarnıç Gençlik Spor, Gaziemir Onur Spor, Altay Spor Kulübü Derneği, Gaziemir Masterler, Gaziemir Lider Masterler, Gaziemir Atletizm Spor Kulübü’ne malzeme ve maddi destek sağladı. Amatör kulüplerin federasyona ödemekle yükümlü oldukları yarışmacı katılım paylarını üstlendi.

Gaziemir’de kurulan amatör spor kulüplerce oluşturulan Gaziemir Amatör Spor Kulüpleri Birliği’nin dönem başkanı Mazlum Muammer Şentürk, amatör spor kulüplerine verdiği destek için Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’a teşekkür etti.

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
19/04/2024 , 16:14:04
SİYASET
19/04/2024 , 15:30:12
GAZİEMİR
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin