AK Parti Aday Adayı Sinan Akdeniz; “Menderes hizmete aç bırakıldı!”
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

AK Parti Aday Adayı Sinan Akdeniz; “Menderes hizmete aç bırakıldı!”

Facebook'ta paylaş
16/12/2023 , 23:53:21

Ak Parti Menderes Belediye Başkan Aday Adayı sinan Akdeniz; yola çıkma nedenlerini anlattı ve Menderes’in içinde bulunduğu durumu değerlendirdi. “ İlçemiz 5 yıldır hizmete aç bırakıldı!” diyen Menderes’in sevilen iş insanı Akdeniz; “ Menderes en talihsiz dönemini yaşadı. CHP’nin elinde; sıfır güven, sıfır hizmete mahkûm oldu. Neyse ki sayılı günler kaldı. İlçemizde yapılacak çok iş var. Burada doğup büyüyen, burada üreten bir insan olarak; taşın altına elimi koymaya hazırım. Kaybedilen zamanı geri kazanmak zorundayız.” diye konuştu.

Altını pula çevirdiler

Menderes’in altın değerinde özellikleri olduğunu söyleyen Ak Partili Sinan Akdeniz; şöyle konuştu; “ Maalesef insanıyla, toprağı, denizi ve tarihiyle bırakın ayağa kaldırmayı, hiç içleri acımadan altını pula çevirdiler. Menderes’i göz göre göre kaderine terkettiler. Bırakın temel ihtiyaçlarını, temizliği, alt yapıyı karşılamayı, mevcudu koruyamadılar. Bırakın taş üstüne taş koymayı. Mevcut taşları yerinden oynattılar. Menderesli hemşerilerim; CHP’ye güvendiğine bin pişman oldu. Menderes’in ‘yok’ları giderek arttı. Bir meydanımız yok; yollarımız mayın tarlası gibi. Seçime üç ay kalmış, CHP’li belediyemiz, Mendereslilerle dalga geçer gibi yağmur altında asfalt döküyor. İlçemizin makyaja değil; ciddi operasyonlara, sorunlarına neşter vurulmasına, önünü açacak yatırımlara ihtiyacı var. Gerçek bir belediyeciliğe ihtiyacı var.”

 

Nereden başlayacağımı biliyorum

Doğup büyüdüğü ve tüm ailesiyle birlikte yaşadığı Menderes’in sorunlarını bildiğini vurgulayan Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Sinan Akdeniz; “ Eğer, Allah bana bu önemli görevi nasip eder; partim de lâyık görürse nereden başlayacağımı biliyorum. İlk işimiz; Menderes’i her yağmurda göle dönmekten kurtarmak. Meydan, otopark sorununu çözmek; yaşlısının, gencinin, esnafının, çiftçisinin elinden tutmak. Hakettiği üniversiteyi buraya getirmek. Sonra, sahip olduğu hangi değer varsa; halk adına ve halk için kazanıma dönüştürmek. Görece’nin nazar boncuğunu; Altıntepe’nin kesme çiçeğini, Özdere’nin sahili, Gümüldür’ün narenciyesini, Çatalca’nın zeytini, Çileme’nin mısırını; Çamönü’nün salatalığını, Çakaltepe’nin domatesi, Efem Çukuru’nun üzümünü; Ahmetbeyli’nin Klaros Antik Kenti’ni ve daha nicesini dünyanın tanıması, bilmesi gerekiyor. Menderes’in köylerini, köylüsünü, emektarını dünyanın tanıması ve bilmesi gerekiyor. Bu alanda yapacağımız çok projemiz var. ” dedi.

 

Menderes’i bilmek, yaşamak gerek

Ak Partili Akdeniz; Menderes’in yerliliğini, kültürünü, geleneklerini koruduğuna dikkat çekti. Son yıllarda; doğal özelliklerinin nitelikli göçü arttırdığını da sözlerine ekleyen Belediye Başkan Aday Adayı Sinan Akdeniz; açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “ Sonuçta, Menderesliler de, burada yaşamayı seçenler de ortak bir paydada buluşuyor. Menderes’in değerlerinde buluşuyor. Dolayısıyla herkesi aynı anda mutlu edecek adımlar da belli. Bunun için; Menderes’i bilmek ve yaşamak yeterli. İlçemin tüm süreçlerine şahit oldum. Burayı hem biliyorum hem yaşıyorum. Liyakatli kadrolarla, halkımızla el ele vererek tüm hayallerimizi gerçek kılabiliriz. Ak Parti’nin hizmetteki farkı da budur.”

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/04/2024 , 10:36:53
SİYASET
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin