İZMİR ATATÜRK LİSESİ MEZUNLARINDAN 100. YIL COŞKUSU
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
YAŞAM / MAGAZİN

İZMİR ATATÜRK LİSESİ MEZUNLARINDAN 100. YIL COŞKUSU

Facebook'ta paylaş
13/12/2023 , 11:31:09

     İzmir Atatürk Lisesi (İAL) Mezunları Derneği’nin, Cumhuriyetin 100. Yılı nedeniyle düzenlediği mezunlar buluşması festivale dönüştü.

     Tarihi Havagazı Fabrikasındaki etkinliğe farklı dönemlerden mezunlar, aileleriyle katıldı. İAL Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu ve Etkinlik Komitesi Başkanı Yörük Kaan Sezer ile üyelerin birlikte çalışarak hayata geçirdiği Cumhuriyetin 100. Yılı kapsamındaki buluşma, festival havasında geçti. Etkinlik alanında Buenas, NeonesBurger, Kırçiçeği, Exo, Panata, 1924 Gönen ve %100’ün kurduğu stantlardan yiyecek içecek ve yılbaşı alışverişlerini gerçekleştiren mezunlar eğlenceler, çekilişler ile gün boyu hasret giderdi. İAL mezunları olan Cigan, Grup Kastanyet ve Onur Özsu konserleri ile de heyecan doruğa çıktı. Katılımcı firmalar da açtıkları stantlarla gün boyu mezunların ilgi odağı oldu. 40. ve 50. Yıl mezunlarına teşekkür belgelerinin verildiği etkinlikte ünlü Şair Ataol Behramoğlu da Onursal Üye ilan edildi. Gün boyu süren etkinliklere gösterilen yoğun ilgi nedeniyle Tarihi Havagazı Fabrikası’nın otoparkı tamamen dolarken, zaman zaman trafik kilitlenme noktasına geldi.

 

EN BÜYÜK AİLE

İAL Mezunlar Derneği Başkanı Murat Saraç, yönetim kurulu ile birlikte Etkinlik Komitesi ve her üyenin titiz çalışması sonucu buluşmanın gerçekleştiğine dikkat çekti. Buluşmadan elde edilecek gelirin yine İAL sıralarındaki öğrencilere yönelik eğitim bursunda kullanılacağını söyleyen Saraç “Bu burs, yarının ümitleri genç nesiller yetişmesine yardımcı oluyor.  Atatürk’ün en önem verdiği konu eğitimdi ve Türkiye'yi gençlere emanet etmişti. Gençlerin de bu emanete sahip çıkabilmesi için eğitime daha çok eğitime ihtiyacı var. İzmir Atatürk Lisesi bunun en önemli teminatlarından biri. Mezunlar Derneğimiz de bunun en önemli destekçisi. Cumhuriyetimizin 100. Yılı kapsamındaki buluşmada gördük ki her mezunumuz, bu değeri çok iyi biliyor ve sahip çıkıyor” dedi. Bugüne kadar 50 bine yakın mezun veren ancak çeşitli nedenlerle bir araya gelemeyen mezunları tek çatı altında toplayıp, kesintisiz iletişim halinde olacakları AİLE projesi de mezunlardan tam not aldı.

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin