GAZİEMİR GENÇLİK SPOR SEZONA ÇEŞME MAÇIYLA BAŞLIYOR
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

GAZİEMİR GENÇLİK SPOR SEZONA ÇEŞME MAÇIYLA BAŞLIYOR

Facebook'ta paylaş
İzmir Süper Amatör Lig Beyaz Grup maçlarında Gaziemir Gençlik Spor evinde Çeşme Belediyespor’u konuk ediyor. Cumartesi günü Gaziemir Şehir Stadı’ndaki karşılaşmanın başlama saati:14.00
29/09/2017 , 22:10:43

Gaziemir Gençlik Spor yeni sezona hazır. 2017-2018 Süper Amatör Lig sezonuna tamamen yenilenmiş kadrosuyla çıkacak olan yeşil beyazlar ilk maçını Çeşme Belediyespor ile yapacak.

En son 2015-2016 sezonunda karşılaşan her iki takım Gaziemir’deki ilk maçta golsüz berabere kalmış, daha sonra Çeşme’de oynanan ikinci karşılaşmasında Gaziemir Gökhan Bazi’nin attığı golle evine üç puanla dönmüştü.

Aradan geçen iki sezonun ardından yeniden karşı karşıya gelecek olan takımların mücadelesi futbolseverlerin yine yoğun ilgisini çekecek.

Sezon başlangıcı öncesi konuştuğumuz Gaziemir Gençlik Spor Kulübü Hakan Süvari ve teknik sorumlu Özkan Kılıç yaptıkları değerlendirmelerde, sezona iyi hazırlandıklarını ifade etti.

BAŞKAN SÜVARİ “BAŞARI SABIRLA GELECEKTİR.”

Gaziemir Gençlik Spor Kulübü Başkanı Hakan Süvari sezon öncesi yaptığı değerlendirmede yeni bir kadro oluşturduklarını ifade ederek “Gerçekten yetenekli genç oyuncularımız var. Takımın yaş ortalaması 21. Gençlerin yeteneklerinin ortaya çıkması için sabır göstermemiz gerekecektir. Biz yönetim olarak hocamıza ve takımımıza güveniyoruz. Hazırlık dönemi nde iyi hazırlandık. Yaptığımız maçlarda eksiklerimiz oldu. Yönetim olarak kadromuza yeni oyuncular dahil ettik. Futbol başarı oyunu. Bunun yanında şansa da ihtiyaç var. Yönetim olarak, taraftar olarak sabır göstermesini bileceğiz. Hepbirlikte belirlediğimiz hedefe ulaşmak için mücadele edeceğiz”dedi.

 “BİZ GENÇLERE SAHİP ÇIKIN”

Gaziemir Gençlik Spor’un genç hocası Özkan Kılıç sezon öncesinde Gaziemir Gençlik Spor taraftarlarına seslendi  “Genç yetenekli bir kadro oluştu. Taraftarlarımızdan en büyük beklentimiz bu genç çocuklarımıza sahip çıkılmasıdır” dedi. Yeşil Beyaz tribünlerden destek istedi.

Gaziemir’in İzmir Süper Amatör Lig’deki tek temsilcisi Gaziemir Gençlik Spor yeni sezon hazırlıklarını tamamladı.

Teknik sorumlu başta olmak üzere  yaptığı transferlerle kadrosunu adeta baştan sona yeniledi. Yaptığı hazırlık maçlarında eksikliklerini belirleyen Yeşil Beyazlar gerekli görülen noktalara yaptığı yeni transferlerle kadrosunu genişletti.

Yeni sezona sahasında karşılaşacağı Çeşme Belediyespor maçıyla başlayacak olan Gaziemir Gençlik Spor zorlu lig sezonun ilk yarısını avantajlı bir noktada tamamlamak istiyor.

Takımın genç hocası Özkan Kılıç iyi bir hazırlık devresinin ardından yeni sezona hazır olduklarının altını çizdi. Kılıç “Yaptığımız hazırlık maçlarında takım durumunu gördük. Gördüğümüz eksikliklerin giderilmesi için çalıştık. Genç ve yetenekli bir kadroya sahibiz. Genç çocuklarımız olmasına rağmen içlerinde kendi kategorilerinde milli olmuş isimlerimiz var. Taraftarlarımızdan sezon öncesi tek dileğimiz var. Bizlere güvensinler. Her zaman olduğu gibi desteklesinler. Birlik ve beraberlik içerisinde başarılı bir lig mücadelesi izleyecekler. Amacımız yeniden bizi Bölgesel Lige yükseltecek başarılı bir sezon geçirmek”dedi.

 

Naci
29/09/2017 , 21:25:36
Bir de maçın hangi gün olduğunu yazsaydınız !
Varol ZENGİNOBUZ
29/09/2017 , 20:22:03
başarılar
yeni sezonda tüm sporcu kardeşlerime başarılar diliyorum.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
21/04/2024 , 16:19:04
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin