GAZİGEM'İ KURAN EĞİTİMCİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞINA BAŞVURDU
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

GAZİGEM'İ KURAN EĞİTİMCİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞINA BAŞVURDU

Facebook'ta paylaş
30/11/2023 , 14:56:07

     CHP'den Gaziemir belediye başkan adaylığı için başvuranların arasına Gaziemir Belediyesi Gençlik Merkezi (GAZİGEM) kurulmasında önemli katkıları olan Denizhan Tanışman'da yer alıyor.

     Denizhan Tanışman belediye başkan aday adaylığı başvurusunu CHP ilçe başkanı Kasım Özkan'a teslim etti. Emekli eğitimci olan Tanışman ilçede kurucusu olduğu sürücü adayı yetiştiren özel bir kurumun işletmesini üstleniyor.

DENİZHAN TANIŞMAN KİMDİR?

 

     1961 Denizli Çivril'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Çivril'de, yüksek öğrenimini Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü Türkçe Bölümü'nde gördü.   Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümü lisansını tamamladı. Deniz Tanışman Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Halk Eğitimi Bölümünü bitirdi. Yüksek lisansını 'Kentlileşme' konulu tez çalışmasını gerçekleştirdiği yüksek lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde tamamladı. Tanışman tüm bunların yanında 'Kooperatifçilik' sertifika eğitimi aldı. Halen İzmir Ekonomi Üniversitesi Adalet Bölümü'nde de öğrenciliğini sürdürmekte.

 

     Denizhan Tanışman 1982 yılında başladığı öğretmenlik hayatına Isparta, Diyarbakır, Sakarya, Kocaeli ve İzmir'de sürdürdü. Ayrıca 3 yıl Suudi Arabistan'ın Cidde şehrindeki Türk Okulu'nda da öğretmenlik yaptı.

 

     Emekli olmasının ardından 2009 yılında Gaziemir Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi'nin (GAZİGEM) kuruluşunu üstlendi. Orta ve alt gelir öbeklerine eğitim vermeyi amaçlayan GAZİGEM'de görev yaptığı üç yıllık süre içerisinde öğrenci sayısını 2500'e, öğretmen sayısını 60'a yükselmesini sağladı.

 

     Sosyal yaşamda da aktif olan Deniz Tanışman 1980 askeri darbe öncesinde Halk Odası kuruculuğu ve başkanlığı yaptı. Eğitim-İş, Eğitim-Sen'de temsilcilik görevini üstlendi. Tanışman Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve Atatürkçü Düşünce Derneği gibi kamu yararına çalışan derneklerde üyeliği bulunuyor. İzmir Menderes Ziraat Odası ve İzmir Ticaret Odası üyeliği bulunan Denizhan Tanışman ticari yaşamını Deniz Sürücü Adayı Kursu olarak sürdürmektedir. Tanışman evli ve iki çocuk babasıdır.

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin